Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
18.06.2007, 09:36.22

premiere na fergusona

chci se zeptat zda jsem nejak neprehlédla popř.kde najdu nový soft na packet premiere hodně strojů to umožnuje a na ferdu byl vždy mezi prvnímy pošlete někdo prosím odkaz díky
uživatel
betisa
18.06.2007, 09:48.28

premiere na fergusona

Ferda jak se zdá je již asi mrtvý, žádný nový soft není, uvažoval bych o jiném přímači já osobně jsem si objednal Globo Digital 7100 CI je to levné a zvládá dost v emu =Yumatu, Opticum, Globo Digital Optimum jsou vše stejné jen se jinak jmenují)a nebo o dokopení modulu diablo cam a programátorem.
uživatel
ghost
18.06.2007, 09:59.43

Jede OK

Na Ferdu jede P**** i T*S přes SBCL OK. Je to na všech uploadech.
uživatel
Morous
18.06.2007, 10:03.45

RE: premiere na fergusona

Nemyslim ze by si niekto kupil Ferguson preto ze tam ide Premiere a TPS na SBCL, ked na inych strojoch ide aj bez spusteneho pocitaca. To uz je lepsi OpenBox, tam to ide aj v EMU aj cez SBCL a podpora je zatial dobra.
uživatel
Billysk
18.06.2007, 11:10.38

RE:

Nepohřbívat a nic nevyhazovat. Ještě je čas. Čekat. Když to nepůjde za měsíc, tak potom je na místě to odložit do popelnice.
uživatel
vortimond
18.06.2007, 11:40.22

RE:

A nikdo neví, jestli to třeba za tři měsíce nebude obráceně. Spíš to vypadá, že existujou spíš takový tvůrčí období pro některý receivery a období klidu. A to se mění. Ale jako, když už má něco podporu, tak to úplně nekončí skoro nikdy. Viz Humax 5400
uživatel
vortimond