| 10.05.2008, 11:29.54 | |
PIXMANIAnakupovali jste uz z pixmania.com ? |
![]() STEAUA |
| 10.05.2008, 15:09.44 | |
RE: PIXMANIAceny dobrý zkušenosti špatný Rv |
![]() srutic |
| 10.05.2008, 15:11.36 | |
RE: PIXMANIAOboje OK |
![]() bmilan |
| 10.05.2008, 15:27.24 | |
RE: PIXMANIACeny dobry a stejne tak i zkousenosti. |
![]() MIKER65 |
| 10.05.2008, 16:02.15 | |
RE: PIXMANIAZkušenosti dobré pokud se nevyskytne závada. Koupil jsem od nich asi před třemi roky videokameru Canon. Byla tehdy asi o 2000 Kč levnější než u nás. Už bych to nikdy neudělal. Přestože je v Praze servis Canon, musel jsem ji na opravu v záruční době poslat do Paříže. Tam posoudily závadu a přístroj poslali k výrobci (asi do Japonska). Bez kamery jsem byl asi dva měsíce a peníze za poštovné (a dělalo to i s pojištěním, které vyžadovali asi 500Kč a musel jsem poslat doklad )jsem dostal za půl roku. Přestože uznali mnou uvedené závady, bylo jich několik, nebyl jsem s opravou spokojen. Mimo jiné byla ulomená aretace dvířek od SD karty. Po dvou otevření se ulomila znovu. Raději jsem to přelepil isolepou, než bych to celé opakoval znovu. U nás bych to vyřešil se servisem obratem.Ve Francii platí jiné reklamační předpisy než u nás. Neplatí tam 3x a dost, zejména po půl roce je těžké přístroj při opakovaných závadách vrátit a když se to podaří tak vám strhnou adekvátní částku, podle stáří přístroje. A to byla jenom malá kamera, nedovedu si představit posílat tam Plasmu. |
![]() F123 |
| 10.05.2008, 19:14.34 | |
RE: PIXMANIAReklamace do zahraniční je veliký problém.Stačí si představit, že by F123 kameru ztratili, nebo provedli cokoliv nedobrého, úmyslně nebo neúmyslně. Vznikly by celkem neřešitelné problémy, asi by nezbylo, než kameru oželet, protože jakékoliv právní kroky by se mohly dost prodražit. Kupujete podle francouzského práva, české zákony se na ně nevztahují. |
![]() Antonín |
| 11.05.2008, 15:04.55 | |
RE: PIXMANIAtak si udelejte vylet do Parize :-D, za 2 litry tam a zpatky, nebo kupujte zbozi s celoevropskou zarukou |
![]() eukubus |