18.05.2008, 07:35.49 | |
Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???Tak jsem si před chvíli přečetl na konkurenčním webu (d*g*z*n*.cz), že přestože Gital i tento server (pravá ruka Gitalu) uvádí, že Sport 5 bude již od svého zakódování 1.6. i v nabídce Géčka, tak to prý není pravda a bude tam až od září??!!!Takže to jsem zvědav jak to fakt bude, protože tady někdo vědomě LŽE a podvádí diváky a čtenáře!!! |
![]() kaspi |
18.05.2008, 07:38.37 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???Sport5 bude od 1.6.2008 do září v testovacim režimu a od září naostro.Čili v balíku bude v každém případě... |
![]() cb21 |
18.05.2008, 07:50.11 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???Jediný, kdo tady prokazatelně lže a podvádí diváky je TT, jelikož všem vnucuje multibalíček s odůvodněním, že samostatně si např. GS na rok předplatit v žádném případě nelze. :laughing:S tím S5 bych počkal na ten červen a uvidíme jak to bude, jinak to jsou je takové výkřiky do tmy ;P |
![]() drobeček |
18.05.2008, 08:13.55 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???drob: jasně(sice já to vim na 99%,ale ok:-),nicméně někdo tu zminoval,že balíček od gitalu stojí 200 na měsíc a 2OO stojí na měsíc např galaxie.O tom Gital dobře ví,ale je tu problém,který nelze ihned řešit....kupony ,plat.příkazy,sms...ntb. letáky reklamy...to vše je nastaveno na určité částky...čili kupon o hodnotě 150 prostě není a galaxii za 100 na měsíc ...možná později né ted.... |
![]() cb21 |
18.05.2008, 09:38.05 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???@drobečekPodle čeho soudíš, že TT lže. Ty jsi četl jejich smlouvy s jednotlivými dodavately programů? To si vážně myslíš, že kdyby to bylo oboustranně výhodné, že by jednotlivé programy nenabízeli samostatně? TT dostalo nabídku, kterou zpracovali do Multi balíčku, lepší (+/-) podmínky než UPC nebo Digi TV (díky množství klientů v různých zemích) nemohli logicky dostat, protože by potom následovaly lepší podmínky pro UPC vs Digi a dodavatel programu by měl ve výsledku nižší zisk ..... U Gitalu to taky tak vypadá, že pseudo balíček je za stejnou cenu jednoho programu, Gital z tohoto programu má mizernou marži a více starostí. Prostě TT má ve smlouvách jasně dáno, co je zákl. nabídka a co jsou prémiové kanály! A nabídka se samozřejmě mění, viz XXX Xtreeme přechází z prémiového kanálu do Multi. Např. nedávné ohlášení Géčka (zatím slabý odvar, 3 programy), Gital musel nějak reagovat a proto vytvořil také balíček. Přestaňte už tady jednostranně prosazovat toho, nebo toho, buďte rádi, že se melou, je to plus pro koncového spotřebitele!! |
![]() Zip |
18.05.2008, 09:41.59 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???presne tak zip R^ |
![]() Jupi |
18.05.2008, 09:43.52 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???Ke Sport 5Kdyby jste pořádně četli, tak Sport 5 bude v MULTI od 1.6.08, u Gitalu bude oficiálně v Géčku od 1.9.08 s tím, že pokud majitel karty Gital bude mít o tento program zájem dříve, pošle do Gitalu e-mail, žádost s č. karty a tento mu bude aktivován v testovacím režimu (jestli zdarma, to nepsali?)!! |
![]() Zip |
18.05.2008, 09:47.08 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???v ceně balíčku zipe |
![]() cb21 |
18.05.2008, 09:54.10 | |
@kaspiPředně se uklidněte... Vy levá ruko Gitalu.Chce to pozorněji číst a méně emocí. |
![]() redakce |
18.05.2008, 10:03.05 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???@redakcenevím kdo jsi, kolik máš let ...., ale profesionál na takové poznámky nereaguje!! Podle Tvé reakce soudím, že Gital Ti bude bližší! :O |
![]() Zip |
18.05.2008, 10:13.15 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???:-))))))) ale děcká:-))) pšššt:-)))))))))))))venku je sice ošklivo,ale taková procházka venku....jdu si měřit signál wifi....tak se tu nepoperte:-)))))))) |
![]() cb21 |
18.05.2008, 10:15.53 | |
@ ZipPodívej se, asi by se ti také nelíbilo, kdyby tě někdo veřejně napadal (a dokonce bezdůvodně). To sem nepatří.Ostatně k problematice Sport 5 a dostupností na kartách obou českých distributorů zde bylo napsáno již několik článků a zpráviček. Stačí číst... |
![]() redakce |
18.05.2008, 12:21.49 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???Zipe, tak si ty smlouvy špatně dojednali. Prostě podrazili stávající klienty, kteří si předpláceli např. GS na rok za 1200. ;P |
![]() drobeček |
18.05.2008, 12:31.31 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???Naprostý souhlas s Drobečkem.Osobně jsem prodal asi sto TaT karet a u drtivé většiny abonentů G.S. nastal velký poprask při zavedení balíčku Multi a nemožnosti solo předplatného GS.Jistě že to maji ošetřené ve smlouvě,ale sprosté jednání od TaT to je nepochybně!!Začal jsem brát Gitalky. |
![]() Saxon |
18.05.2008, 12:47.27 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???Saxon..to je dobžŽže:-))))čím víc tím líp.... :8)ps: legrace....nemožnost sjednat solo program je nejhorší tah od TaT.Nicméně jinak jsou "normální"provideři co se snaží.....např. přídavek XXX k balíčku :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) |
![]() cb21 |
18.05.2008, 12:48.26 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???no je to pekne na prd ja mam zajem treba jenom o cs film a ted abych kvuli tomu si vzal za 2500kc multi a jeste zacvakal 1000kc za rok za cs film,pritom programy co jsou v multi mam vetsinu v Digi tv. pekne blbý.kaslu na celej cs film.ten litr bych z fleku dal za csfilm dal ale 3500 nikdy!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( |
![]() marksony |
18.05.2008, 12:54.45 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???dobře je to možná pro Tebe :) Ale co mám těm lidem říkat?"soused má Galaxii za 1200kč a já za takovou pálku,cos mi to ku... prodal?!" Poslední reakce od TaT je opravdu gesto..... |
![]() Saxon |
18.05.2008, 13:12.39 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???Saxon: Každý by měl mít na výběr a ty jako prodejce bys měl zákazníka seznámit s tím co jaký distributor karet nabízí nebo snad ne? Podle mě to není chyba TaT ale tvoje že neumíš lidem vysvětlit o co jde. podle mě je Multi mnohem lepší naž si zaplatit GS a k tomu Fimboxy, dříve se jen za tyhle dva platilo přes 2700Kč |
![]() Bob24 |
18.05.2008, 13:22.26 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???V době kdy jsem montoval lidem satelitní přijímač a prodával kartu TaT, byly podmínky předplatného GS stejné u obou distributorů.Vlasně byla nabídka TaT výhodnější/nepatrně/.Já zde píšu o situaci, která vznikla po vzniku balíčku Multi!!!!Ty umíš zákazníka seznámit s tím,co se zrodí v hlavě distributora za několik málo dnů či měsíců?????Nechej si prosím své dojmy,průjmy a Filmboxy na odborové porady! |
![]() Saxon |
18.05.2008, 13:23.24 | |
@redakceNo vidím, že to tady skutečně vede nějaký náctiletý, podle vašich reakcí. Nicméně jednostranně psané články k problematice distributorů karet pro CSlink jsou podle mě dost dobrý důvodem k tomu, že tento server má jednoznačně blíže k G než TT, stejně jako u satcentra je to opačně, ale tam se aspoň do druhé strany tak podrážděně nenavážejí... :-/ |
![]() kaspi |
18.05.2008, 13:24.47 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???To neumím, ale to už je problém distributorů karet, nikoli tvůj. :8) |
![]() Bob24 |
18.05.2008, 13:28.24 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???to je pravda,ale příjemné to teda není.Myslim ty dotazy.... :8) |
![]() Saxon |
18.05.2008, 13:36.32 | |
@kaspijá se vůbec nechci plést do vaší/tvé/ debaty o vztahu G či T se zdejším serverem.Chci jen říct,že se mi spíš zdá,že TaT má naopak o mnoho dál a to ke všem okolo.Jak k zákazníkům,tak k médiím atd.Viz jejich tradiční podrážděné reakce.... |
![]() Saxon |
18.05.2008, 13:43.29 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???Saxon: škoda že Gital nemá něco podobného jako TaT, tedy u TaT je(nebo byla) možnost když si zaplatíš multi že ti vymění kartu od jiného distributora. myslím že by to byl přínos i pro Gital: Prostě zaplatíš třeba Galaxii, pošlou ti kartu a ty jim pošleš tu svojí (TaT). Něco jako ponechání čísla u mobilu, ale změna operátora |
![]() Bob24 |
18.05.2008, 14:07.51 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???...nechci z toho dělat žádnou kovbojku,ale zmiňovaný postup TaT je prostě otřesnej.Na Hit24 hrajou Emerson Like& Palmer,čau. |
![]() Saxon |
18.05.2008, 16:05.22 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???Bobíku24: Tat si to u mne nepodělánkoval kuli nemožnosti si zjednat jeden program,ale kuli právě zminovanému !!ubohemu!postupu vudci konkurenci,že kdo přinese gitalku dostane slevu.Rozumnym lidem v okamžik muselo být jasné,co to je za !"providera"když musí dělat takové věci!!! ;P |
![]() cb21 |
18.05.2008, 22:18.04 | |
RE: Sport 5 u Gitalu - kdo tu lže???btw: nahodou sem odpoledne videl DTM na das erste a pak sem prepnl na sport5 a videl hromadu kostek. des bes. to snad ani jako vypln baliku nema smysl :( |
![]() bublajs |