| 30.05.2008, 10:04.36 | |
Nefunkčnost TV ProgramPři kliknutí zde na Parabole na TV program se mi otevře prázdná stránka, nevíte čím to muže být? Vše ostatní mi funguje. |
![]() Silon1 |
| 30.05.2008, 10:09.42 | |
RE: Nefunkčnost TV Programmě to chodí OK.... |
![]() Strojek |
| 30.05.2008, 10:17.20 | |
RE: Nefunkčnost TV Programtak si kup vždycky v trafice TV STAR. je nejlepší |
![]() moonword |
| 30.05.2008, 10:24.23 | |
RE: Nefunkčnost TV ProgramVymaž z kompu "cookie" a malo by to ísť. |
![]() Crescenzio |
| 30.05.2008, 10:32.17 | |
RE: Nefunkčnost TV ProgramNepomohlo :( |
![]() Silon1 |
| 30.05.2008, 10:41.47 | |
RE: Nefunkčnost TV ProgramTak možná používáš špatný prohlížeč.A univerzální odpověď na tvoji otázku je: MÁŠ TO POLÁMANÝ ! To proto, že ses neobtěžoval napsat podrobnosti. |
![]() colombo |
| 30.05.2008, 11:48.51 | |
RE: Nefunkčnost TV ProgramA jaké podrobnosti mám napsat? Proste kliknu zde na program a otevře se mi bílá stránka a je jedno jestli v IE nebo SeaMonkey. I když dám zdrojový kód, tak je prázdný. Před nějakou dobou mi fungoval, cca 14 dni. |
![]() Silon1 |
| 30.05.2008, 15:36.23 | |
RE: Nefunkčnost TV Programuž se to zde probíralo, prostě některé prohlížeče dělají problémy, stačí si to zde vyhledat |
![]() poky1 |
| 30.05.2008, 15:57.15 | |
RE: Nefunkčnost TV Programzkus CTRL+R |
![]() Protat |
| 30.05.2008, 16:24.07 | |
RE: Nefunkčnost TV ProgramA hlavně záleží co jsi před tím než jsi zjistil,že to nejde s PC dělal.Něco stahoval a instaloval,odinstaloval,kam si lezl adt.Nejlépe bude,když svůj dotaz dáš na poradnu živě,tam Ti určitě poradí,ale nešetři informovaností o své PC,jinak Tě pošlou někam. |
![]() hobza |
| 30.05.2008, 20:09.17 | |
RE: Nefunkčnost TV ProgramOpravdu to někomu nefunguje. Většina rad zde uvedených je zbytečná. Odpověď máš to polámaný je opravdu perfektní. Asi jsme se ocitli na černé listině a zamezili nám přístup. Já jsem např. stahoval data do Mediaportálu jako WebEpg. Za případnou dobrou radu předem děkuji. |
![]() Bodlak |
| 13.06.2008, 17:34.58 | |
RE: Nefunkčnost TV ProgramJe to jednoduché, redakce zablokovala tuto část webu těm, kteří jej stahují a ne jen zobrazjují. Komunikoval jsem s šéfredaktorem, bohužel jsme se dostali do celkem vážné rozepře a on už odmítl dále reagovat. Tvrdí, že jim přetěžujeme server apod. a dokonce, že patříme do slupiny, kteří jim web "vykrádají". Já zase tvrdím, že žádné omezení na webu k programu nemají a že ho stejně, ač ho stahujeme, používáme pouze pro osobní potřebu. Stejně tak si myslím, že takhle postihují i ty, kteří náhodou sedí na stejné IP.Bylo mi nabídnuto, že mi jeho kolega pošle komerční nabídku na odběr programu, doposud se tak nestalo a poslední mail šéfredaktorovi byl již označen jako spam. Uvidíme, snad něco jeho kolega pošle a snad to nebude díky výměně názoru s šéfredaktoremk jen nabídka naoko a cenově nadsazená. Doporučuji v Mediaportalu program z www.ceskenoviny.cz, existuje pro něj xml file pro webepg, neobsahuje ale tolik programů. Maarty |
![]() maarty |