| 30.05.2008, 18:08.54 | |
IPbox 420 nebo 422Chtěl bych poprosit o radu, nikdy jsem neměl sat. přijímač a teď budu kupovat první. Z diskusí a různých fór jsem pochytil infomace a proto přemýšlím mezi IPbox 350, 420, 422 a Dreambox 500,600. Chtěl bych EMU (na čem je pro nováčka pochopitelnější) a USB. U Dreamboxů někde píšou, že USB mají, někde že ne, tak nevím. Nakonec jsem skončil u IPbox 420 a 422, ale dočetl jsem se, že u 422 s AB Enigmou stejně nefungujou 2 tunery, tak že by ta 420? Nebo si myslíte, že má smysl koupit rovnou nějaký HD přijímač i když nemám HD televizi, kvůli výhledu do budoucna např. Vantage 7100S. Nebráním se žádným informacím a budu za ně rád, jak píšu jsem nováček a proto uvítám jakoukoliv pomoc. |
![]() ppll33 |
| 31.05.2008, 10:38.46 | |
Pokud začínáš...Typy uvedných přijímačů lze jen doporučit. Jestli do budoucna počítáš s použitím více dekódovacích karet, a zmínil jsi se o HDTV, tak začni uvažovat o AB IP Boxu 9000HD. Je dobře vybaven, softwarová podpora jak oficiální, tak neoficiální se slibně rozvíjí.Jestli uvažuješ o tom, že pozdšji si pořídíš další přijímač na HDTV nebo Ti stačí jen jedna dekódovací karta, doporučuji Ti AB IPBox 250-S. Chodí skvěle s Enigmou a pěkně kreslí. Rozhodně je video lepší, než Tebou zmíněné DM500 a DM600. Nepočítej s tím, že si to poprvé nainstaluješ sám. Nech si to celé dodat i nainstalovat odborně. Kazit si to budeš už potom sám. |
![]() bob.r |