23.06.2008, 21:30.31 | |
Zborceni obrazu u LCD televizeSlysel jsem, ze u LCD televizi staci hodne macknout na obrazovku a zkratuji se obrazove body. Je to mozne? Jde s tim pak neco delat, nebo je to neopravitelne? Mam male deti a nechce se mi vyhodit 30 tis. za LCD a pri prvnim vecernicku o ni prijit. Dekuji za odpovedi. Ondra |
![]() calon |
23.06.2008, 21:38.07 | |
RE: Zborceni obrazu u LCD televizeNo hodne macknout.. spit prastit nebo tak :) myslim ze ti decka nemlati do TV pokud by mlatily do CRT tak se taky rozlitne... |
![]() Killercek |
23.06.2008, 21:42.23 | |
No nevimDeti mozna nemas, ale nase televize uz dostala hezkych par ran ovladacem - napriklad a to fakt neuhlidas. To se proste neda. Musel bych na ne rvat od rana do vecera. Me ale slo spiz o to pmacknuti. Muze to dite poskodit? |
![]() calon |
23.06.2008, 21:48.31 | |
RE: Zborceni obrazu u LCD televizekup si plasmu tam je sklo :) |
![]() jona |
23.06.2008, 21:58.36 | |
RE: Zborceni obrazu u LCD televizeTak pokud jsou az takovy rany tak to bych se celkem bal to by mohlo televizi klidne rozdelit na par casi .. :-/ a plazmu bych nechtel zase .. :) |
![]() Killercek |
23.06.2008, 22:02.21 | |
takze klasika?Myslite ze by se mi tedy spiz vyplatilo pockat a koupit si nejakou 100 hercovku? |
![]() calon |
23.06.2008, 22:04.57 | |
RE: Zborceni obrazu u LCD televizeJa bych ani LCD nechtel .. to tak skresluje obraz z Digi UPC czech link a pod.. ze ta klasika CRT je proste parada a tobe uz jenom kvuli detem se to vyplati :-) |
![]() Killercek |
23.06.2008, 22:08.00 | |
RE: Zborceni obrazu u LCD televizeTiez mam male dieta a preto som LCD zavesil na stenu spodny okraj mam vo vyske 110cm, pod TV je stolik so SAT, a DVD takze dieta nema sancu sa k obrazovke priblizit. |
![]() PEPE8989 |
23.06.2008, 22:11.21 | |
O.K.A nevis nahodou o njake ja ani nemam tuseni jakou znacku bych mel chtit. Na internetu je jich kopice. Jenze vyznej se v tom :-/ |
![]() calon |
23.06.2008, 22:25.36 | |
RE: Zborceni obrazu u LCD televizepre dceru mam na stene 17 lcd na dvd a sat. drzi a to mu dava dobre zabrat. caj, udery, atd. crt by som pre male dieta nedaval. je to vyradeny pc monitor, ale slape dobre. |
![]() satan |
23.06.2008, 22:31.43 | |
RE: Zborceni obrazu u LCD televizejsem rád, že mám dítě už velmi odrostlé, ale stejně...házet po obrazovce ovladačem...??? :O |
![]() Tondach |
23.06.2008, 22:32.23 | |
RE: Zborceni obrazu u LCD televizesatan to bych chtel videt ten obraz,to bude jeste horsi nez acer |
![]() amateur12 |
23.06.2008, 23:08.00 | |
@Ja bych ani LCD nechtela máš pravdu plasma má vše co chybí LCD a je to vyvážený spotřebou jedný 100W žárovky ktrerá kde komu zbytečně svítí :) |
![]() jona |
24.06.2008, 01:27.14 | |
RE: Zborceni obrazu u LCD televizeDěti ne,ale TV do klece |
![]() pierrepetr |
24.06.2008, 07:11.37 | |
Trestat,za co,ta telka za nic nemůže. |
![]() spyko |
24.06.2008, 07:57.52 | |
@KillercekLCD obrazovka je možná náchylnější na mechanický poškození, ale má zase jiný výhody oproti klasickýmu CRT akváriu. Třeba speciální povrchovou úpravu, která prakticky vůbec neodráží přes den světlo, takže nemusíš zatahovat závěsy, aby se na to dalo dívat. A taky se na tom nedrží prach, protože to není nabitý statickou elektřinou.A jak píšeš že u nekvalitních providerů to zkresluje obraz, tak to není pravda. Jenom jsou tam vidět všechny chyby, který CRT TV kvůli horší kvalitě jakoby zamaskuje. |
![]() mravenec |
24.06.2008, 09:12.22 | |
RE: Zborceni obrazu u LCD televizeBláboly a nesmysly.Přečti si i jiné o tomto, nemá smysl po sté vyvracet stejné ptákoviny. Kupovat CRT má smysl jenom pro sociální případy. P.S. Děti se snad dají vychovávat? Nebo dneska už ne? Už je necháte do ruky brát, co jim napadne, a házet tím po místnosti? To ovšem pak přikládejte za vinu sobě, a ne jim. Asi si kupujete i nerozbitné telefony, a v oknech máte plexi, kompy montujete na strop a notebook máte v kleci a chodíte doma přilbě? Běžným náhodným zvědavým šáhnutím nebo plácnutím dětská ruka rozhodně LCD neublíží a jestli vaše děti mají ničitelské sklony, v zájmu vlastního klidného stáří (mohl bych ty lotry potkat někde za pět let na procházce a já pomalu nebudu o moc odolnější než LCD), prosím o včasné rákoskové narovnání situace. |
![]() Antonín |
24.06.2008, 09:29.49 | |
Antoním:))) R^ R^ R^ |
![]() Tomik535 |
24.06.2008, 09:38.09 | |
RE: Zborceni obrazu u LCD televizeR^ R^ R^ R^ R^ Antoníne jsi sqělý R^ R^ R^ R^Vím na co Antonín naráží, objevuje se tu tzv. britská výchova, tzn. že se haranti nechají dělat co je napadne, jen aby se jejich vývoj neomezil. Výsledkem jsou nezvládatelní jedinci, se kterými si v 10 letech nikdo neporadí. Mám 8mi letou dceru a je v pohodě. Od mala věděla, co smí a co né... Sousedi s free výchovou jejich kluka skončili u psychologa, protože jejich "zvíře" nechtějí v žádné školce a když mu teď něco přikážou, dostane záchvat zuřivosti (má 6let) ;P |
![]() kacenkin |
24.06.2008, 09:51.05 | |
kacenkinR^ mám 4 letého kluka, sice za poslední rok už jen občas, ale když je se mnou, už ho téměř nemusím hlídat a stěny mám popsané jen proto, protože jsem mu to dovolil kvůli malování..nikdy ho na nůž, ovladač, mobil, hodinky a já nevím co podruhé šáhnout ani nenapadlo. A dokonce na obrazovku? Fakt :bigeyes: .Většinou sedím před barákem, malý si hraje v pískovišti a sousedky na mateřské jen dookola řvou po svých dětech. Určitě to bude něco vrozené(jak jinak) :))) ;) :8) , ale začátky jim přece dávaj rodiče. U nás v práci se říkalo: Jakou šichtu si zařídíš, takovou ji máš.. |
![]() Tomik535 |
24.06.2008, 09:59.12 | |
Tomik535Moje dcera se chová podobně... když byla menší, stačilo jí říci, na tohle nesahej, to není na hraní a byl klid. Nevěřím, že se nějaké dítě narodí jako vyloženě "zlobivé" ... to jenom rodiče nedokáží jasně ukázat, kdo je vůdcem smečky :-)))) |
![]() kacenkin |
24.06.2008, 10:03.11 | |
RE: Zborceni obrazu u LCD televizeAbychom si rozuměli. Mám dospělé děti, a vnuky. Za celý svůj život jsem k násilí proti mnohočetnému potomstvu sáhnul jednou jedinkrát, když padlo několik plácnutí na zadek tříletému synovi.P.S. Britská výchova dodnes zahrnuje rákosky na soukromých školách. Ona to asi nebude výchova britská, ale spíše cikánská. |
![]() Antonín |
24.06.2008, 10:09.53 | |
RE: Zborceni obrazu u LCD televizeAntoníne zeptej se některé Au Pair jak se "moderní" britská rodina staví k výchově potomstva ....Strávil jsem několik dovolených ve vyloženě britské destinaci a jejich způsob kaučinku dětí je něco hrozného... V podstatě děcka smí všechno a rodiče jen drží hubu... |
![]() kacenkin |
24.06.2008, 10:15.13 | |
RE: Zborceni obrazu u LCD televizeNaplácal jsem mu na zadek pořádně vlastně jen jednou bokem od ostatních dětí, protože jim z rukou bral hračky, ale bohužel jsem si skutečnost, že ho to už bolí uvědomil pozdě. Nic se mu samozřejmě nestalo, ale když si na to někdy vzpomenu mrzí mě to dodnes. Je to blbost a už jsem to pak nikdy neudělal. Raději domácí vězení, to mu neublíží a lépe zapisuje do mozku, proč ho dostal.@redakce: Raději už končím, aby se to tu nezvrhlo v nějakou výc(nevhodné slovo)uporadnu.cz ;) |
![]() Tomik535 |
24.06.2008, 14:04.26 | |
No počkejteJAMILA vám zvedne šunky,Antoníne trefil ses. |
![]() spyko |
24.06.2008, 14:22.23 | |
JAMILAmě tak akorát může políbit zeza.. :laughing: |
![]() Tomik535 |
24.06.2008, 18:02.15 | |
RE: Zborceni obrazu u LCD televizejestli můžu přidat zkušenost, kámoš nakopnul kocoura a uletěla mu bačkora přímo do obrazovky lcd phillips, v místě nárazu to hrálo všema barvama ale asi po 10 vteřinách bylo vše oki, ale do smíchu mu nebylo,měli ji asi tejden |
![]() pluto |
24.06.2008, 18:09.21 | |
RE: Zborceni obrazu u LCD televizeHm, tak to si píšu. Bačkorou lcd nerozbiješ.. :))) |
![]() Tomik535 |