26.06.2008, 18:05.39 | |
TOM TOM nebo MIO MOOV?Nevim jakou navigaci si mam vybrat na leto. Nemate nekdo zkusenosti s GPS. Ja jsem nikdy zadnou nemel a nechtel bych vyhodit nekolik tisic za reklamni trik. Libi se mi Mio MOOV ale jeste ani poradne nevim co od ni mam cekat. A TOM TOMa povazuju za osvecenou klasiku.A kdyz si koupim navigaci musim si porad dokupovat mapy, nebo mi ty mapy co jsou tam zustanou (naporad)? Diky Ondra |
![]() calon |
26.06.2008, 18:11.43 | |
RE: TOM TOM nebo MIO MOOV?Tohle je forum o satelitním a pozemním vysílání ....!!! Navigace mají svoje fora!!!! |
![]() peta |
26.06.2008, 18:13.16 | |
* jj *jasan diky |
![]() calon |
26.06.2008, 19:00.25 | |
Proč neProč by se nemohl zeptat na sat. foru na satelitní navigaci?Řešísetu DVD Rekordéry a jiné hlouposti.Ted k věci já jsem vsadil na Tomtoma one v.4.Moc prodejcu je nemá já jsem našel pouze dva.(http://www.Digiboss.cz/).Skus se na něj podívat.Pro mne jeto idealní navigačka,ale každý má jiné nároky.Mapy se aktualizujou na jejich stránkách. |
![]() amadeus |
26.06.2008, 19:06.46 | |
RE: TOM TOM nebo MIO MOOV?Já osobně mám Mio,ale v současné době bych koupil TOmTom.Mají lepší systém v aktualizaci map.Kvalita map,je 85 procent kvality služby GPS navigací. |
![]() Saxon |
26.06.2008, 20:05.32 | |
RE: TOM TOM nebo MIO MOOV?No já neznám Mio osobně mám TomTom a max spokojenost. |
![]() alda |
26.06.2008, 21:34.37 | |
RE: TOM TOM nebo MIO MOOV?taky jsem hledal svou prvni navigaci a koupil jsem Evolve!Otestoval jsem ji do Chorvatska a OK! Celá Evropa od Teleatlas a vše jen za 3500! Citlivost přijímače super |
![]() Orion |
27.06.2008, 10:18.52 | |
RE: TOM TOM nebo MIO MOOV?GPS je hračka pro děcka a pro holky (a možná metrosexuály, co stejně žijou jako holky, nejde o pohlaví, ale o životní postupy).Smysl má snad jedině na moři, ale i tam se opravdový námořník obejde s mapou a očima. GPS ovšem usnadňuje práci a dá se ní plout bezpečně i při vyšších úrovních alkoholu v krvi. Pro moře jedině Garmin, právě proto, že má dobré a hlavně platné mapy. |
![]() Antonín |
27.06.2008, 11:40.57 | |
RE: TOM TOM nebo MIO MOOV?Pravej námořník nepotřebuje gps:-)) ten si poradí sám.Pro kamiony jedině! Garmin. Pro HTC mobily mio nebo tom tom,to je jedno akorát mio má podporu tmc ,ale u samotných GPS už ji mají všichni.Já osobně bych volil Garmin.Nejlepší mapy a profil od Koloběžky až po Tiráky supr!Cena pruměrná. |
![]() cb21 |
27.06.2008, 12:19.07 | |
PanebožeAnkonče , čo to zase produkuješ za nezmysly ? Aké more?GPS navi nieje v rebríčku vynálezov ludstva hneď za postelou a pivom , no zaiste je na popredných priečkach. Ako ináč sa dá bez stresu dostať v Rotterdame na ulicu Passiebloem 12 ? |
![]() P 222 |
27.06.2008, 12:26.58 | |
RE: TOM TOM nebo MIO MOOV?GPS navigace je dobrý pomocník v několika oborech.Pokud se jí uživatel naučí opravdu plně ovlávat a využívat její schopnosti.Před koupí základních modelů/cena cca 5tis/,bych rozhodně koukal na přibalené mapy.Balík map pro zbytek Evropy/západní část/tvoří téměř třetinu ceny samotné GPS navigace.Koukal bych rovněž na možnost doplnit navigaci o turistický atlas.Tohle všechno je na Miu C250 celkem v pohodě.Nedávno se dokonce výrazně snížila cena map západní Evropy na cca 700kč.Turistický atlas Ć.R stojí kolem 1200kč. |
![]() Saxon |
27.06.2008, 12:50.19 | |
@SaxObsahuje spomínaný súbor máp aj Slovinsko ?Mám komplet MIO európu , no táto dôležitá tranzitná krajina z nepochopitelných príčin chýba - úplne.( neskutočné ! ) |
![]() P 222 |
27.06.2008, 12:57.11 | |
RE: TOM TOM nebo MIO MOOV?Kouknu se doma.Ale v popisu na webu, z kterého to mám, je Slovinsko uvedeno již v balíku,který je součástí navigace.nejceny.cz |
![]() Saxon |
27.06.2008, 16:06.47 | |
RE: TOM TOM nebo MIO MOOV?ja mám navigačný softvér Igo 2006 v mda-čku Benq P50 a som s ním spokojný.V kombinácii s I-tec GPS Bluetooth modulom funguje spoľahlivo. :))) |
![]() Satmaster |