| 30.06.2008, 18:37.39 | |
Vyber primacaZdravim.Som v tejto problematike novy a trochu ma tlaci cas na kupu primacu. Preto by som chcel poradit od vas skusenejsich. Potreboval by som vybrat primac. Poziadavky mam aby sa dala pouzit karta gital/czechlink a aby mal EMU, (eth je vyhodou, disk nepotrebujem). Dostal som radu ze je dobre investovat do niakeho linuxoveho primaca a tak mam zatial predbezne vyhliadnute Dreambox DM 500 alebo AB IpBox 200s. S cenou by som sa chcel zmestit cca okolo 5000sk za primac. Planujem k tomu 80ku parabolu a motor. Vedeli by ste mi poradit aky primac vybrat? Postupne prezeram forum ale ide to pomaly tak budem vdacny za kazdu odpoved. |
![]() JodiBB |
| 30.06.2008, 18:52.53 | |
RE: Vyber primacaopticum 4100TSCXE (1990kc), ma vsechno co potrebujes aji ethernet a jako bonus DVB-T. Ma vsak sve mouchy - diakritika v epg a teletextu. Nekdy se zaskubava obraz.. O vsem vyvojari vedi a snazi se to odstranit.S linux boxem si ale za ty prachy uzijes daleko vic srandy :) Jestli IPbox nebo DM je asi jedno, oba umi totez, IPbox ma pry lepsi obraz :) DM asi lepsi podporu. |
![]() Mirectec |
| 01.07.2008, 01:20.27 | |
kvalitano prave, ide mi aj o kvalitu. Preto chcem radu od vas. Keby som isiel len po papierovych popisoch funkcii tak by som kupil nieco co je sice lacne a splna poziadavky, ale bude to mrznut.Hladam skor nieco overene s cim niesu problemy. |
![]() JodiBB |