| 30.06.2008, 21:33.28 | |
navsteva obchodu z LCD televizemaDnes sem se byl podivat v jednom prazskym nejmenovanym velkoobchode s elektronikou.Meli tam velkou LCD televizi znacky LG pustenou.Celkem rad sem se posadil a hodinu dival.Davali tenisovy turnaj.To byla katastofa.Micek sel po kurtu takovym spomalenim,ze se byla legrace sledovat jak tenisak leti.To jste vsichni slepi?tO nevidite?Nevidite jak vypada rana do tenisaku na poctivy 20let stary CRT a ted na LCD?Z odezvou na me nechodte takhle to totiz vypada na vsech LCD dnes bez rozdilu... |
![]() amateur12 |
| 30.06.2008, 21:39.08 | |
Kruci,nechci být zlej,ale něco pravdy na tom bude! |
![]() spyko |
| 30.06.2008, 21:41.38 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemana BBC a SKY Calcio ide Wimbledon v dost pohode kvalite... sledovane na Samsung LCD |
![]() maxxx |
| 30.06.2008, 21:43.15 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaUz jen ciste ze zdraveho rozumu.. Jak muze tenisak letet pomaleji na LCD nez na CRT? Leti stejne rychle, jenomze LCD tv je vetsi a tudiz se ti to muze zdat.. |
![]() Mirectec |
| 30.06.2008, 21:44.15 | |
Přiznám se,že právě protopreferuji plazmy, u kterých parametr odezvy je z principu takový (krátká odezva), že újmu obrazu nepůsobí vůbec. Koukal jsem občas na kousek tenisu na dva roky staré plazmě Panasonic Viera řady 600 na Eurosportu HD a byl to naprostý požitek, stejně tak fotbal.Na druhé straně není LCD jako LCD,parametry se stále výrazně zlepšují. Firmu LG považují za špatný průměr a to i u plazmy (ale je levná...). Myslím, že dnes lze na trhu sehnat velmi kvalitní zobrazovače obou technologií, je nesmíme hledat v e-shopech podle ceny. No a samozřejmě poskytnou televizi pokud možno nejkvalitnější signál. |
![]() Zorbas |
| 30.06.2008, 21:44.33 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaprodavac rika toje spickovy s-ips |
![]() amateur12 |
| 30.06.2008, 21:44.55 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemano ale na to si zvykneš! když jsem vyměnil před lety analog sat za digitál, tak se mi chtělo blejt. a teď už mi to ani nepříde, že by v tom byl nějakej rozdíl. musíš se přizpůsobit. |
![]() mravenec |
| 30.06.2008, 21:48.57 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaZorbasi mel bych na tebe otazku-poznas rozdil ocima mezi 100hCRT philipsem a 50hz starsim ale treba japonskym televizorem(nemyslim panasonic,ten mel obraz dost nizsi a nikdy mezi spicku v 50hz televizich nepatril.Ve videich naopak) |
![]() amateur12 |
| 30.06.2008, 21:53.09 | |
@mravenec - z čeho?Z čeho blejt proboha, chyběly ti bíločerné dropy, šum nebo znetvořená dynamika zvuku v systému Wegener Panda?Samozřejmě hovořím o digitálním přenosu s adekvátním datovým tokem, ne o Digi, to je třetí kopie VHS. Ale jako "kabelovka pro socky" - za ty prachy je kvalita úměrná. Princip digitálního přenosu je v pořádku, za "puzzle obraz" mohou zase jen prachy... |
![]() Zorbas |
| 30.06.2008, 21:55.04 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaNa LCD je třeba koukat přesně v ose. Jak je člověk trochu blíž a mimo osu, tak i černá je v každým místě zobrazovače jiná. |
![]() Mrzout |
| 30.06.2008, 21:55.57 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaplazma nema takovou barevnost zase,obraz je osklive tmavej u panasonicu,barevna skala dost suche |
![]() amateur12 |
| 30.06.2008, 21:59.06 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaZorbas pujc si od nekoho Nokiu 8003 podivej se jakej to dava,nebo davalo obraz na silnych astra nemeckych stanicich..na to zadnej DVB-S satelit dnes nema |
![]() amateur12 |
| 30.06.2008, 22:01.45 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaJa som to už tu písal x krát. Všetci vychvaľujete plazmy a LCD obrazovky. Mal som možnosť vidieť už nejaký šport na ČT4 z Czech Linku na LCD a klasickej CRT. Na LCD za nekresťanské peniaze bola za loptou (míčem) nejaká pomyslená čiara - trajektória, ako by bovedal učiteľ geometrie a na CRT 62 cm obrazovke za 4 490 Kč (v akcii veľkoskladu) to bolo ako fotka. Ja na CRT nedám dopustiť. |
![]() Crescenzio |
| 30.06.2008, 22:03.38 | |
@zorbasten digitální obraz mi přišel takovej jako fázovanej. a to byly kvalitní stanice s vyšším bitrate. prostě bylo vidět že tam něco chybí. ale pochopitelně barevně se mi to celkem líbilo, v tom měl ten analog problémy, když tam byly hodně sytý barvy na většině obrazovky, tak se na to nedalo moc dívat. |
![]() mravenec |
| 30.06.2008, 22:06.20 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemamna na nokiu 8003 v kvalite obrazku nic neprebije,jakej to davalo obraz v PALU.i v D2MACU ktery sem sledoval to bylo lepsi nez DVB-s.Rikaly mi monteri satelitu at si digitaly strci.Nokia 8003 je spicka analogu na CRT.Pust si ZDF a podobny a uvidis |
![]() amateur12 |
| 30.06.2008, 22:07.30 | |
@amateur12Mezi 50 a 100Hz poznám rozdíl na první pohled,to snad každý.Samozřejmě nelze říct,že stovka je jednoznačně lepší.Měl jsem 50Hz Philip,pak 100Hz Panasonic a chvíli jsem si zvykal,obraz byl "jiný". Neblikal,byl klidný,ale dynamické záběry byly "vodovkovaté". Dneska už bych nejraději jen HD, ovšem full PAL SD signál (dobré DVD,kamera)je na plazmě velmi dobrý. Bohužel většina věcí,které dnes sledujeme ze satu, zdaleka nevyužívají plné rozlišení a všechny možnosti toho prastarého PALu. Vyblité Digi je toho příkladem, UPC není o mnoho lepší a CS link se také začíná přibližovat.Nejlepší podívaná je pořídit si video vlastní HDTV kamerou, dnes je situace, kdy kvalita domácího amatérského videa předběhla možnosti TV vysílání - ikdyž technicky to jistě problém není. |
![]() Zorbas |
| 30.06.2008, 22:08.43 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaPLAZMA a LASKA zvitezi na lzi a nenavisti |
![]() bublajs |
| 30.06.2008, 22:10.21 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaZorbasi, co je to "full PAL SD signál"? To mi hlava nebere. |
![]() Musil |
| 30.06.2008, 22:11.12 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemamravenec ja mam asi 10 sat. prijimacu,mimo jine vsechny digitalni a N8003 analog,a tato dava podle me strasne kvalitni obraz i barevne.IP box to je nejslabsi |
![]() amateur12 |
| 30.06.2008, 22:14.45 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemapani, pokial neurobia zakladny krok LCDčka,nikdy nebudu mať na stare obrazovky taku kvalitu,ako je doteraz.Stare obrazovky v prenose obrazu su 100 percentne lepšie ako LCD alebo Plazma.Ak pozeraš 30 cm LCD napr.PCčko tam to nezbadaš. |
![]() jano1904 |
| 30.06.2008, 22:15.16 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaporadiod nejkvalitnejsiho obrazu SD NOKIA 8003 NOKIA 9800 ........ ........ sakabox pioner philips(dotak prvni) ip box abdsr320 |
![]() amateur12 |
| 30.06.2008, 22:19.22 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemajano 1904: neblabol. plazma je srovnatelna co se zobrazeni tyce s CRT, to zaostava v rozliseni. nemel o necem o cem nevis, neb ze sebe delas dobrovolne .... |
![]() bublajs |
| 30.06.2008, 22:19.39 | |
@MusilMožná tě zmýlilo to "full",které je více asociováno s full HD. Myslel jsem plné rozlišení podle normy PLA s 625 řádky. Podívej se ve svém přijímači (pokud to umožňuje) na parametry rozlišení některých programů v jupku nebo Digi, je poloviční. V tomto smyslu hraje záznam super-VHS (tedy analog) skutečně lépe,než zmíněný digitál.Když pořídím záznam SD kamerou, je jeho kvalita markantně lepší, než např.ČT1 z CS linku, protože nic neořezávám a nekomprimuji a využívám až po limit přenosové možnosti PALu. |
![]() Zorbas |
| 30.06.2008, 22:19.43 | |
@Téma: navsteva obchodu z LCD televizemamohu jen doporučit "návštěvu obchodu" s Plasma TV a budeš spokojenej :) |
![]() jona |
| 30.06.2008, 22:24.25 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaHD je nesmysl.abych videl bedara plazme u sediciho moderatora o to nestojim.spis se koukam co se deje vzadu v obraze a to uz obvykle neni videt.HD ma jeste vyznam u projektoru kdyz je obraz jak krava aby se na to dalo vubec koukat a rozeznat ksichty v davech |
![]() amateur12 |
| 30.06.2008, 22:27.07 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemakaždopádně to rozlišení je při sledování HD stanic takový plus, že se všechny klasický CRT televize můžou jít vycpat do muzea. na tu nižší odezvu se dá v pohodě zvyknout a dneska už je to mnohem lepší než u těch nejstarších LCD "první generace". |
![]() mravenec |
| 30.06.2008, 22:29.24 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaBublajsi,bublajsi nerikej blbosti plazmu vidim,plazme je srovnatelna s 100HZ televizorem CRT,ale uz se necape na 50HZ.PLazmy panasonic by se dalo rici ze davaj stejnej obraz jako 100HZ CRT panasonic.A to nebyly nejlepsi a nejspickovejsi televize.To byly nejhorsi japoncici co se tyce obrazu..jvc,thomson,toshiba a jini meli neskonatelne lepsi obraz |
![]() amateur12 |
| 30.06.2008, 22:32.43 | |
bublajzNikdy.A nedelam ze sebe,lebo už niečo som tzv.preskakal. |
![]() jano1904 |
| 30.06.2008, 22:35.30 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaMravence s rozlisenim HD si nerozumis:1920,1008 je pouhe DVD+,to neni zadnej zazrak(mam tady metrixe v 1008hd)Zase veris novinam a PR odelenim?aby to byla udalost tak by rozliseni muselo byt aspon 3500,2400 pixelu..zatim obraz pouhy DVD+,slavny HD |
![]() amateur12 |
| 30.06.2008, 22:35.43 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaamateur, nech si fakt dat konskou davku proti vztekline, nebo si po sobe aspon precti co pises. me je fakt jedno ze se podle tebe plazma necape na 50HZ , pac vubec netusim co to je to HZ. HydraZin ? Heroin se Z ? i kdyby se capala na 50Hz TV tak mi je touplne fuka. kuli tomu to nemam. jako ty nemas na CRT to co je videt na vetsich rozlisenich |
![]() bublajs |
| 30.06.2008, 22:35.57 | |
lcd tvvážení čtu vaše řádky a kroutím hlavou je to krásné když používáte hd vysílání tv hd a dobrý sw je to krása i více peněz ale stojí za to lovu zdar |
![]() vaclavbrno |
| 30.06.2008, 22:41.35 | |
amateur12Maš 100%pravdu,ešte možem dodať že ani plazma to nema tak jednoduche ako si mysli Bublajs. |
![]() jano1904 |
| 30.06.2008, 22:43.54 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemastoji ti to zato bublajs ze vidis o jednoho bedara vic? |
![]() amateur12 |
| 30.06.2008, 22:48.26 | |
@amateur12mně je úplně jedno kolik to má přesně pixelů na metr čtvereční. je tam toho vidět prostě nejmíň dvojnásobek i u stanic jako ORF HD nebo Arte HD. jako když porovnáš DVD a VHS. na co bych kupoval třeba full HD televizi, když v takový kvalitě stejnak nic nevysílá. to je argument leoše pohla s CS linku, proč tam nejsou a zatím nebudou žádný HD stanice. že prej se prodalo zatím málo FULL HD televizí :laughing: |
![]() mravenec |
| 30.06.2008, 22:58.05 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaMravenec ostrost DVD+,no vidis ja pouzil termin ktery teprve bude schvaleny.Bafunarum z televize never,kapri si nevypusti rybnik nikdy.DVD je ostrejsi nez VHS to okej,ale profi S_VHS DVD strci do kapsy,o betacamu nemluve.Nekoprimovany obrazek bude vzdy lepsi,tak jako nokia N8003 prebije IP boxy,homecasty,dremboxy apod v kvalite obrazu. |
![]() amateur12 |
| 30.06.2008, 23:03.07 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaZaverem chci napsat ze popisovane jevy na plazme,lcd budou asi tim,ze takovy plochy panel neni urceny na takove porady. |
![]() amateur12 |
| 30.06.2008, 23:14.06 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemavážení akademicy. od podzimu prý bude nova sport (alias galaxie sport v HD) pochybuju, že se oběví v CS linku. nejspíš to bude zase jenom pro nějaký O2 od Telecomu. ale to dopředu neřeknou, poněvadž je to dobrá reklama. |
![]() mravenec |
| 30.06.2008, 23:28.36 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemano chcel by som vidiet CRT s uhloprieckou 155cm, Plazmy aj LCD sa vyrabaju koli velkej uhlopriecke, na bedare ti ser.m ale asi si nikdy nevidel FULL HD nazivo, ked chodis cumet na TV do shopov kde je kvalita signalu alaaa digi...To jak si kupit ferari s motorom s trabanta a vraviet jaka je to kravina, ved staci trabant...ono totizto ferari je preto take oblubene lebo ma 500 koni pod kapotou(nieco ako full HD signal pre plazmy) pochopil???...asi aj tak nie nokia je nokia, hlavne 3210-ka |
![]() hopkok |
| 01.07.2008, 00:02.23 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaAsi tak jak píše Zorbas. Jinak jsem zastánce plasmy před lcd, i když i na lcd samsung 82cm za 26litrů se už dalo koukat, až jsem byl z toho dost překvapen.To, co a jak do toho pouštíme je na úplně jinou debatu. Starou Nokii raději nekomentuji. |
![]() Tomik535 |
| 01.07.2008, 00:15.02 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemajednoznacne CRT projektor,ale cenou bejvali na 600.000kc..hopko tomu nerozumis se,uz se tezko shanejiLCD to je to nejhorsi co se tyce barev,pohybu,jediny+ je rozliseni.Plazma je nic,jen slepa ulice |
![]() amateur12 |
| 01.07.2008, 00:35.17 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaTak tak amateur12 tazko to niekomu vysvetlis ked nevideli ako sa hovori perfektny obraz.V supermarketoch moc robi svetlo a vzdialenost na lcd. |
![]() jano1904 |
| 01.07.2008, 00:40.22 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizematak si kludne pozerajte na Nokiu, ja si budem cumet na plazmu ked tomu nerozumiem |
![]() hopkok |
| 01.07.2008, 00:45.57 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaHopkok,nic v zlom to je len debata. |
![]() jano1904 |
| 01.07.2008, 00:53.20 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemanejlepší televize byly takový ty krávy dřevěný jak to prodávali za 100.000 a v tom byl zavřenej projektor a promítal to zezadu jako na plátno :laughing: |
![]() mravenec |
| 01.07.2008, 01:07.28 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaMyslim ze diaprojektor bol lepši.Tam si pozeral svoje vysielanie. |
![]() jano1904 |
| 01.07.2008, 04:13.08 | |
amateur12namiesto do obchodu si mal zájsť na psychiatrické liečenie |
![]() jarino1978 |
| 01.07.2008, 06:05.42 | |
LCD?já tedy preferuji, bohužel? CRT. Nemíním si zvykat na horší, jakoby vyšívaný , rozplizlý obraz se zázněji a bez detailů. Jediná výhoda LCD je možnost větších úhlopříček formátu 16:9 |
![]() žlab |
| 01.07.2008, 06:47.55 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaamater12: ....Zaverem chci napsat ze popisovane jevy na plazme,lcd budou asi tim.................jaky jevy mas na plazme ? muzes nam rict jaky plazmy maj u vas v supermarketu ? |
![]() bublajs |
| 01.07.2008, 08:20.59 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaAmateur je slušně řečeno amatér z nějakého Vidlákova.Je zbytečné se dohadovat s člověkem, který netuší, že projektory jsou defacto LCD a že tedy nutně musí mít stejné nectnosti, s člověkem, který hodinu čumí na LG, což je věc, která je vhodná jenom do sociálních bytů (a možná ani tam ne), navíc pámbuhví jak a k čemu připojená, pámbuhví na jakém kanále. Já tvrdím, že na HD Eurosportu nebo SkySport HD je tenis superkrásný, pokud se sleduje přijímačem DM800 nebo K910 připojeným k plazmě Hitachi 55" (řady 9100), LCD SONY 52" (řady Bravia X nebo W), plazmě Panasonic 50" (řady 7), propojení HDMI. To jsou věci, které vidím okolo sebe. Samozřejmě tenis z Galaxie je k zblití. Ale to není problém ani přijímačů, ani televizí, ale toho kanálu. Jediné řešení je na něj prostě nekoukat a platit si kvalitní kanály a na ně koukat. Je jich dost a není to zase tak veliká paleta. Za komplet HD Sky (tři filmové HD plus tři sportovní, plus tři doku, plus celé SD se platí necelých 50 GBP měsíčně (a mayslím, že to jde ještě chytřeji v akcích), což je asi tak 1500 Kč. To není o moc více, než kompletní UPC, že... |
![]() Antonín |
| 01.07.2008, 09:03.14 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizematak já už si fakt připadám jako debi1. včera sem se dozvěděl na digizone že HDTV homecast je vyloženě podprůměrnej přijímač a teď tady čtu, že LG LCD televize jsou asi naprosto nejhorší, co se dá vůbec za peníze koupit :laughing: |
![]() mravenec |
| 01.07.2008, 09:59.13 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaO homecastu mnoho nevím, podprůměrný - v jakých parametrech a v jakém srovnání a HLAVNĚ který je v té kategorii lepší - nemám smysl srovnávat mezi kategoriemi. Trumberů jako amateur je všude plno, tak ty názory čti opatrně. Homecastje jistě méně flexibilní přijímač než třeba Kathrein 910, ale na druhé straně ho s modulem diablo spustí každý (což u K910 až tak neplatí), hraje na něm více, než na K910...tak je to prostě otázka. Já bych homecast něchtěl, ale já bych nechtěl žádný přijímač z té kategorie, protože nemají funkce, které nutně potřebuji. Ale kdybych je nepotřeboval...to by byla jiná.LG je skutečně šunt. Ale abych to upřesnil: šunt ve srovnání se SONY X,W, Hitachi 9700, Pioneer 509, Panasonic řady 70 a výše. Šunt zejména softwarem, ale i panelem. LG je spotřební značka, neklade si za cíl být nejlepší, ale být nejlevnější. To asi i je. Pro některé věci - třeba nějaký mp3 player na běháni po lese, to může být tak akorát. Pro jiné - jako je velkoplošný televizor - to asi moc dobrý nápad není. Ale hlavně: nelze podle tohoto výrobku hodnotit obecně kvalitu jiných výrobků, nebo dokonce kvalitu vysílání. |
![]() Antonín |
| 01.07.2008, 10:21.16 | |
@Zorbas"Možná tě zmýlilo to "full",které je více asociováno s full HD. Myslel jsem plné rozlišení podle normy PLA s 625 řádky"Ne, mně nic nezmílilo. Norma, podle které se vysílá v barevném kódování PAL totiž nedefinuje ŽÁDNÉ rozlišení. To si pletete se standardem DVD Video, od kterého se různě odvíjí rozlišení masterů pro vysílání. Ale samotné PAL kódování (které definuje pouze umístění nosné barvonosného signálu) s rozlišením nemá lautr nic společného. |
![]() Musil |
| 01.07.2008, 10:22.13 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaFuj, "zmýlilo". |
![]() Musil |
| 01.07.2008, 10:59.42 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaNo ono to DVD je taky definováno v normě PAL.Jedna věc je definice analogového video signálu PAL a druhá jsou všechny normy PAL ty definují hromadu věcí...plete se to. Je to ovšem nepodstatné. Tak jako DVD Video PAL obvykle myšleno 720x576, přestože existují i další "povolené" formáty, přestože většina playerů přehraje i nepovolené formáty. Tak třeba NTSC rozlišení je v tomto smyslu obvykle míněno 720x480. Není to přesné, ale tak se to jaksi vyvinulo. Flame o tomto tématu smyslu nemá. |
![]() Antonín |
| 01.07.2008, 11:10.41 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaStandard DVD Video má společného s PALem skutečně jen to, že výsledný master se barevně do této normy kóduje, to ano. Ale hovořit o rozlišení PALu v jakékoli spojitosti je značně zavádějící a nesprávné. Pak vznikají různé slepence doměnek a smyšlenek, jež nemají exaktní a relevantní opodstatnění.BTW: "všechny normy PAL ty definují hromadu věcí..." Mohl byste poskytnout alespoň jednu z Vámi zmiňovaných všech norem PAL? Stačí ji zmínit, o čem pojednává a co definuje. Já prozatím žádnou neznám. |
![]() Musil |
| 01.07.2008, 13:25.20 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaZhrnute - podciarknute ...Amateur asi nema dost penazi na plazmu (o LCD nehovorim - je technologicky nemozne urobit kvalitne LCD - TN panely maju dobru odozvu ale na nic obraz - ostatne xVA, s-ips maju dobry obraz ale nanic odzvu) a kvalitny digi prijimac tak sa snazi presvedcit sam seba a potazmo aj nas o tom ze to je aj tak nanic... btw. najviac ma pobavilo porovnavat TV Panasonic s TV Thomson (prip. Philips alebo Sony)...tak som sa uz davno nenasmial... :))) :))) :))) :))) :))) :))) |
![]() kamilo |
| 01.07.2008, 13:49.07 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaJá jsem ty normy nepsal...nicméně je fakt, že všeobecně operují s pojmy jako PAL, a to třeba pro rozlišení u digitálního záznamu. tedy i jinde, než je původní definice PALu pro analogový přenos barevného obrazu.http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_definition nebo http://www.ceskatelevize.cz/program/port/digitalizace-od-a-do-z/301-digitalne-v-pal-nebo-hd/ Myslím, že existuje část normy PAL, která se zaobírá digitální technikou a vysíláním, asi dá v normách při troše úsilí najít. Tak nebo onak, je FullSD PAL povětšinou celkem jasně míněno mpeg2 720x576 prokládaně s 25 fps. Rozumí tomu tak všichni, a to nejenom v českém prostředí. Já to nevymyslel a nelíbí se mi to, ale je to tak. Tím to pro mne hasne, rozhodně se tady nemíním vyčerpávat nějakým nikam nevedoucím flamem, když tak si tu normu najdi, své doby se o ní tady kdosi odkazem zmiňoval rovnou, ale myslím, že v článcích, a řekl bych, že to byl PavelK, nebo TechnikTKR. Asi se to dá najít. Na celé věci to ovšem změní celkem prdlačky. |
![]() Antonín |
| 01.07.2008, 16:34.04 | |
RE: navsteva obchodu z LCD televizemaAntonine,kamilo nech ty teorie,nema to smysl,nikdo te nezere,provizi budes mit nizkou |
![]() amateur12 |
| 01.07.2008, 17:17.38 | |
jarino1978ty vieš oč sa tu vobec piše? |
![]() jano1904 |
| 01.07.2008, 17:30.38 | |
jarino 1978nikdy nenapadaj čomu nerozumieš. |
![]() jano1904 |
| 01.07.2008, 20:51.24 | |
jano 1904ty si priletel z marsu ??? ;P |
![]() jarino1978 |
| 01.07.2008, 20:53.01 | |
jano 1904no nechám sa od teba poučiť, "odborník" :))) |