Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
02.07.2008, 13:22.48

Topfield 7700 HSCI - nový firmware, EPG

Mám Topfield 7700 HSCI již 3 měsíce a stále je problém s EPG u CS linku (karta Gital). Po zapnutí rychlé informace (i) nebo i přes Guide a info se objeví informace pouze na první straně (i když je delší). To by ale tak nevadilo. Horší je, že po vypnutí info a znovu zapnutí info se u toho programu, který byl prohlížen, objeví již pouze useknutá (asi ze 2/3) první řádka. Takže informace o programu již nelze přečíst. Takhle to funguje u všech programů CS linku (vždy první načtení info OK, podruhé již useknuté). Abych mohl znovu informaci přečíst, musím přijímač vypnout a znovu zapnout. Mimo CS link to funguje v pořádku.

Chtěl bych se proto zeptat, jestli někdo neví, zda tuto chybu již odstraňuje nový firmware z 14.5.2008, který je zveřejněn na www.topfield.cz. Pokud ano, musím jej instalovat přes USB anebo stačí na přístroji vyhledat aktualizaci přes satelit? (myslím, že se to nazývá OSA). Nemám totiž s nahráváním aktualizací ještě zkušenost a mám obavy, abych něco nepokazil. Díky
uživatel
jirka67
02.07.2008, 14:20.52

Topfield7700hscinew fw

Nový fw084 můžeš stáhnout ze satu OTA ASTRA 19E v menu dáš pouze aktualizace fw nastavíš sat ASTRA kmitočet je už předvolen .Jak to je s epg nevím moc ho nepoužívám spíše jen pro info o příštím prog.cs link nemám.
uživatel
MONY
02.07.2008, 14:45.02

RE: Topfield 7700 HSCI - nový firmware, EPG

fw084 tento problém taky neřeší
uživatel
pekad
02.07.2008, 14:49.15

a nevíš v čem ten problém je a jestli to Topfield hodlá opravit? Docela mi to useklé EPG štve. Přece to nemůže být takový problém, když to jednou načte a podruhé už ne. Ale proč to dělá jen u CSlinku, to nechápu.
uživatel
jirka67
02.07.2008, 15:12.03

ja mam 5010MP a dela to na cs linku zjevne to same...pokud ma info o poradu vic stranek, tak prvni stranka je cela, dalsi uz je prazdna... opetovne nacteni stranky nezobrazi uz ani tu prvni... jedine reseni u 5010MP je v epg scrollovat pomoci modreho tlacitka, tak se da precist cela info k poradu.
uživatel
baronb