Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.07.2008, 08:41.57

DIGI TV problémy

Tak ten článok o DIGI už vyšiel. Už veríte - Ji.sat, Tomik535, miky ...
uživatel
jklajban
16.07.2008, 09:03.16

RE: DIGI TV problémy

Jo je to furt dokola to samé nic nového.
uživatel
alda
16.07.2008, 09:08.45

problémy montážníků

a ještě jenom některých nejsou automaticky problémy zákazníků nebo DIGI TV
uživatel
vortimond
16.07.2008, 09:26.52

Jsi dobrý a věřím, ale pořád je to lepší než informaci dostat z druhé ruky.JEDNA PANI POVIDALA.
Před týdnem jsem tu psal,u nás v hospodě, že na humaxu od Digi co má nabídku jdou všechny programu v pořádku až na Eurosport CE.Ten kostičkuje a signál kolísá.Jediný program.radili mi např.vyvětrat,umýt obrazovku,atd.Včera jsem tam vzal Goldena a všechny programy OK i Eurosport.
Parabola nastavená dobře.Snad pomůže tovární nastavení a znovu proladit. R^
uživatel
Ji.sat
16.07.2008, 09:33.43

Ji.sat

Mrzí ma, že niektorí jedinci ti takto ironicky radili, tiež to človeka nepoteší, keď má problém a chce múdru radu. Ale s tým asi nič nenarobíme. Takíchto "machrov" treba ignorovať, keď si pletú satfórum s humorom.
uživatel
jklajban
16.07.2008, 14:08.06

Ten ironicky radící "machr" jsem byl já a reagoval jsem na tuto, takto položenou otázku od Ji.sat, cituji:

"Kostickuje a vypadava eurosport.U nas v hospode to kostickuje.Dekjui.
ted je tam cyklistika."

A trvám si na tom, že na takto položený dotaz, psaný stylem 3 promile, bez jakýchkoliv doprovodných informací, které by blíže specifikovaly problém, se nedá pořádně poradit, proto si taky ode mě vysloužil takovou (slušně psanou) reakci.

Koneckonců, pokud si dobře pamatuju, byl to právě Ji.sat, který se tu kdysi v threadu věnovanému kvalitě obrazu Digi TV honosil tím, že u nich v hospodě utřel obrazovku hadrem, který byl poté černý jak boty, a obraz se podstatně zlepšil.

Všechno se dá dohledat.
Nemáte si vůbec, ale vůbec na co ztěžovat.
uživatel
D2MAC
16.07.2008, 14:18.31

DIGI TV problémy

Já třeba s Eurosportem problémy nemám. Mám crt sony 72cm.
uživatel
kimamia
16.07.2008, 14:31.17

Proboha 3 promile,to by byla moje smrt.Ale po včerejšku vím, že to dělá Humax od Digi a stím už si poradím.Proto jsem tam vzal svůj sat. na porovnání, aby jsme se tam stím dlouho nemordovali,protože borci už chtěli motat anténou.
Jinak DMAC hezký zbytek dne. R^
uživatel
Ji.sat
16.07.2008, 14:46.01

no u mě humax-II od DIGI TV nic takovýho nedělá. takže možná bys ho měl reklamovat.
uživatel
vortimond
16.07.2008, 15:01.34

hosi hosi, ja ty etapy tour de france videl a to kostickovani bylo zpusobeny destem kterej narusoval prenosovou trasu od kamer na prenosovej vrtulnik. stacilo jet nejakou aleji ci pod stromem mostem atp a bylo to v kopru. vypadek v HD signalu kterej byl pak prevedenej na SD :) ty vypadky sou sem tam i kdyz je pekne. kdo sleduje cyklistiku jiste mi da za pravdu, ze to je pro prenos docela hodne narocna zalezitost.
priste si v ty hospode dejte radsi kofolu neb vam zjevne ten alkohol nedela moc dobre .
uživatel
bublajs
16.07.2008, 15:04.36

vortimond: tobe to nedelalo ? tak to ses asi jedinej. zavolam do francie, ze mas asi patent na obnovu neprenesenejch snimku a ze by ses jim hodil :)))))
uživatel
bublajs
16.07.2008, 15:24.55

bublajs

On te signál kolísal i včera když jsem tam přišel.Dělá to jenom jedna stanice Eurosport CE. Mrknu jestli je VID 516 dobře nastaven.Až potom reklamace. Když jem ho přepojil na Goldena tak signál OK.
uživatel
Ji.sat
16.07.2008, 15:39.15

@blivajz: ne já tam žádný technický problémy který by se daly vyřešit výměnou za čínský emu-resívr nepozoruju
uživatel
vortimond
16.07.2008, 17:23.36

Ji.sat

Skúšal si továrenské nastavenia?
uživatel
jklajban
16.07.2008, 17:44.15

To udělám až tam zachvilku přijdu,ale prvně zkusím vyhodit a znova naskenovat,zkontrolovat VID.Pak tovární.Už musím valit. R^
uživatel
Ji.sat
16.07.2008, 20:57.53

Spíš by se mělo psát kdy nebily nějaké problémy.
uživatel
AB DSR-322