23.07.2008, 18:43.53 | |
dá se něco chytit v DVB-T v Jeseníkách?nešli mi nad Šumperkem (okolí Břidličné, Morávka, atd.) chytit ani Poláci, má cenu pořídit lepší anténu nebo smolík, ta vesnice je krásně schovaná v dolině. |
![]() poky1 |
23.07.2008, 18:59.00 | |
RE: dá se něco chytit v DVB-T v Jeseníkách?To máš zatím bohužel smolíka!!Na Kojál si počkáš do podzimu a další rok na podzim(2010) možná Praděd.........Jinak pěkný digitální podvečer |
![]() Kamil_k4 |
23.07.2008, 19:00.31 | |
RE: dá se něco chytit v DVB-T v Jeseníkách?na to Pradědu je dobrá jen ta hospoda, jinak dík za info |
![]() poky1 |
23.07.2008, 19:01.02 | |
RE: dá se něco chytit v DVB-T v Jeseníkách?na tom Pradědu tam patří |
![]() poky1 |
23.07.2008, 19:03.56 | |
RE: dá se něco chytit v DVB-T v Jeseníkách?Ne, ne. Nejlepší hospoda v Jeseníkách je v Jeseníku a to Katovna. :))) ;) |
![]() Lotrando |
23.07.2008, 19:04.18 | |
RE: dá se něco chytit v DVB-T v Jeseníkách?Značně předbíháš celý průběh digitalizace - Zpomal.....Bohužel pro nás v podhúří(začaly z druhé strany republiky) |
![]() Kamil_k4 |
23.07.2008, 19:06.30 | |
RE: dá se něco chytit v DVB-T v Jeseníkách?já jsem z druhého konce republiky, máme tu jen Rakušáky a dlouho mít i budem Rv |
![]() poky1 |
23.07.2008, 19:32.15 | |
RE: dá se něco chytit v DVB-T v Jeseníkách?Mou doměnku jsi jen potvrdil,myslím že ani nad M. Morávkou kde mám chatu se toho moc nedáí opravdu v DVB-T chytit,snad jen možná poláky alew trochu jsi mě /poky 1/ zaskočil s těma rakušanama,ty snad chytáš jen když se doataneš do té hospody na vysílač Praděd ne ?v podhůří jeseníků je vůbec tragedie chytat např. Primu ,takže satelitu zdar. |
![]() DVB |
23.07.2008, 19:35.55 | |
RE: dá se něco chytit v DVB-T v Jeseníkách?jenže já bydlím 13Km od jejich čáry, v Jeseníkách jsem se flákal minulej tejden |
![]() poky1 |
23.07.2008, 20:22.39 | |
RE: dá se něco chytit v DVB-T v Jeseníkách?zatím se nedá nic chytit zkoušel jsem to tak před rokem na příjmač DVB-T údajně kdosi psal na netu že v horní lipové někdo něco chytnul,ale tady ne jsem přímo z Jeseníku.Budeme až poslední v digitalizaci jsme prostě díra!Takovej zapadákov nikoho nezajímá hlavně Praha to zajímá všechny sem akorát každej přijede ožere se udělá bordel a odjede. |
![]() dastr |
23.07.2008, 22:12.11 | |
to dastrnebyla to rýma? |
![]() satan |
25.07.2008, 09:37.32 | |
To:dastrAno v tomto ohledu s tebou plně souhlasím a dokonce mě to potvrdil přímo nějaký manažer dostributora TV Proma který mě kdysi z Prahy na můj dotaz odpověděl ohledně problematiky příjmu terestrického vysílání Primy v lokalitě kolem Pradědu,prý o tom v protože tam kdesi na hotelu v Suché Rudné měli chlastačku na ilvestra a velice se divil /vůbec o tom nevěděl/ že se tam jejich prima nedá chytat ,tak mě velice chytře a dobře poradil,není problém kopte si sat. digitílní přijímač + kartu a máte Primu zajištěnou,jenže o mě se nejedná já ji v N.Rudné chytnu z Hoštálkovic i když s odřeným uchem v mizerné kvalitě pomocí ant. zes. ale rovněž přes satelit,jedná se o místní lidi z okolních vesnic kteří mají hluboko do kapes a už vidím jak se houfně tlačí ve frontě na nákup satelitu za ca 6000,-Kč aby mohli chytat Primu.Nj pepíci z Prahy to samozřejmě nechápou když berou v průměru 3x více jako tady a nežijou z existenčního důchodu. |
![]() DVB |