Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.07.2008, 18:43.53

dá se něco chytit v DVB-T v Jeseníkách?

nešli mi nad Šumperkem (okolí Břidličné, Morávka, atd.) chytit ani Poláci, má cenu pořídit lepší anténu nebo smolík, ta vesnice je krásně schovaná v dolině.
uživatel
poky1
23.07.2008, 18:59.00

RE: dá se něco chytit v DVB-T v Jeseníkách?

To máš zatím bohužel smolíka!!Na Kojál si počkáš do podzimu a další rok na podzim(2010) možná Praděd.........Jinak pěkný digitální podvečer
uživatel
Kamil_k4
23.07.2008, 19:00.31

na to Pradědu je dobrá jen ta hospoda, jinak dík za info
uživatel
poky1
23.07.2008, 19:01.02

na tom Pradědu tam patří
uživatel
poky1
23.07.2008, 19:03.56

Ne, ne. Nejlepší hospoda v Jeseníkách je v Jeseníku a to Katovna. :))) ;)
uživatel
Lotrando
23.07.2008, 19:04.18

Značně předbíháš celý průběh digitalizace - Zpomal.....Bohužel pro nás v podhúří(začaly z druhé strany republiky)
uživatel
Kamil_k4
23.07.2008, 19:06.30

já jsem z druhého konce republiky, máme tu jen Rakušáky a dlouho mít i budem Rv
uživatel
poky1
23.07.2008, 19:32.15

Mou doměnku jsi jen potvrdil,myslím že ani nad M. Morávkou kde mám chatu se toho moc nedáí opravdu v DVB-T chytit,snad jen možná poláky alew trochu jsi mě /poky 1/ zaskočil s těma rakušanama,ty snad chytáš jen když se doataneš do té hospody na vysílač Praděd ne ?v podhůří jeseníků je vůbec tragedie chytat např. Primu ,takže satelitu zdar.
uživatel
DVB
23.07.2008, 19:35.55

jenže já bydlím 13Km od jejich čáry, v Jeseníkách jsem se flákal minulej tejden
uživatel
poky1
23.07.2008, 20:22.39

zatím se nedá nic chytit zkoušel jsem to tak před rokem na příjmač DVB-T údajně kdosi psal na netu že v horní lipové někdo něco chytnul,ale tady ne jsem přímo z Jeseníku.Budeme až poslední v digitalizaci jsme prostě díra!Takovej zapadákov nikoho nezajímá hlavně Praha to zajímá všechny sem akorát každej přijede ožere se udělá bordel a odjede.
uživatel
dastr
23.07.2008, 22:12.11

to dastr

nebyla to rýma?
uživatel
satan
25.07.2008, 09:37.32

To:dastr

Ano v tomto ohledu s tebou plně souhlasím a dokonce mě to potvrdil přímo nějaký manažer dostributora TV Proma který mě kdysi z Prahy na můj dotaz odpověděl ohledně problematiky příjmu terestrického vysílání Primy v lokalitě kolem Pradědu,prý o tom v protože tam kdesi na hotelu v Suché Rudné měli chlastačku na ilvestra a velice se divil /vůbec o tom nevěděl/ že se tam jejich prima nedá chytat ,tak mě velice chytře a dobře poradil,není problém kopte si sat. digitílní přijímač + kartu a máte Primu zajištěnou,jenže o mě se nejedná já ji v N.Rudné chytnu z Hoštálkovic i když s odřeným uchem v mizerné kvalitě pomocí ant. zes. ale rovněž přes satelit,jedná se o místní lidi z okolních vesnic kteří mají hluboko do kapes a už vidím jak se houfně tlačí ve frontě na nákup satelitu za ca 6000,-Kč aby mohli chytat Primu.Nj pepíci z Prahy to samozřejmě nechápou když berou v průměru 3x více jako tady a nežijou z existenčního důchodu.
uživatel
DVB