23.07.2008, 19:57.27 | |
Výměna dekoderu od DIGI TVZdravím všechny sateliťáky, já tady sice moc nechodím, ale včera mě nasrali z digi TV. Mám digi už asi rok a půl a zatím to bylo bez problémů, ale před včerem mi to napsalo, že mám neplatnou kartu. Vyzkoušel jsem všechny triky, kterýma se oživují zamrzlé přístroje Humax, ale nic nezabralo. Nechal jsem to den odpočinout a po zapnutí opět nic. Volal jsem tedy do digi, kde mi milá slečna poradila opět starý fígl vytáhnout kartu, otřít a znovu zasunout. Kupodivu to pomohlo. Jelo to však jen hodinu a opět ta stejná chyba. Po odpočinutí přístroje to opět šlo, ale už jen minutu a pak zase nic. Další telefonát na digi TV, tentokrát to byl asi nějaký technický typ, jelikož mi poradil podložit kartu papírem, nepomohlo. Další tel. na digi Tv. Tentokrát mi už slečna sdělila, že je chyba asi na mém příjmači a že mám kontaktovat svého technika, který mi přístroj vymění. Jenže když jsem volal údajně mému technikovi, bylo mi suš esdělono, že mě nepotěší, ale že už 2 měsíce nedostali od DIGI TV žádný dekodér a že se mám zeptat za 14 dní. Zní to jako špatný vtip, ale je to tak a po zkušenosti, kdy jsem asi 4 měsíce čekal na instalaci DIGI TV a nakonec jsem se stejně nedočkal ( vyzvednul jsem si přístroj a parabola na prodejně a sám jsem si to všechno namontoval a spustil) jim už nevěřím, že to za těch 14 dní bude.Chtěl bych tedy poprosit adresu kde stáhnu nový firmvare na Golden interstar DSR-8005CI Premium Class a chtě nechtě to budu muset nainstalovat načerno. Díky moc. |
![]() Honza222 |
23.07.2008, 20:01.45 | |
RE: Výměna dekoderu od DIGI TVhttp://sat-gi.mafro.info/ |
![]() poky1 |
23.07.2008, 20:05.51 | |
RE: Výměna dekoderu od DIGI TVPřesně ja píše poky1je tam z 12.06.2008. http://www.sat-gi.mafro.info/ Dodatek: dej si SW bez Au aby Ti to nepřepisovalo klíče. R^ |
![]() Ji.sat |
23.07.2008, 21:21.19 | |
RE: Výměna dekoderu od DIGI TVDíky vyzkouším to |
![]() Honza222 |
23.07.2008, 21:44.43 | |
RE: Výměna dekoderu od DIGI TVNějak mi to nejde stáhnout, dalo by se to poslat přímo na mail včetně návodu na instalaci? janswimmer@atlas.czDík |
![]() Honza222 |
23.07.2008, 21:52.22 | |
RE: Výměna dekoderu od DIGI TVmusíš se registrovat pak to půjde i návod tam je |
![]() poky1 |
23.07.2008, 22:31.35 | |
RE: Výměna dekoderu od DIGI TVTak to je hezký, platící abonenti DIGITV jsou odkázáni na EMU, kvůli špatné technické podpoře provozovatele (a nejen jí). :(( |
![]() black |
23.07.2008, 22:38.35 | |
RE: Výměna dekoderu od DIGI TVnení vůbec první |
![]() poky1 |
23.07.2008, 22:47.44 | |
...A otom to je. |
![]() lukin |
23.07.2008, 23:59.45 | |
RE: Výměna dekoderu od DIGI TVnezapomeň,že je to jen ke studijním účelům,ale studovat můžeš jak dlouho chceš |
![]() pierrepetr |
24.07.2008, 07:57.47 | |
RE: Výměna dekoderu od DIGI TVTak to je dobrý. Bohužel je to realita. Např. naše firma dostala přístroje letos dvakrát a já jsem moc rád. Je tolik zajímavější práce. Spolupráci s digi jsme zatím neukončili, není to ani potřeba. Když jim člověk několikrát denně nevolá, máme od nich spolehlivě pokoj - že by nám sám od sebe někdo zavolal, přijeďte si pro materiál....Mně občas volají lidi a jsou pěkně sprostí. Např. v situaci jako Honza????. Kde mám vzít přístroj na reklamaci. To mi nedávno jeden pán řekl ať si svoje služby strčím do pr. Když si pak zavolá na linku a tam mu nějaká kr. řekne, že s přístroji není nejmenší problém. :fuming: Zajímalo by mně jak pracovníci Digi (myslím všechny 4 :) co jich Dii v ČR má) spokojeni se svojí prací. Jak teprve musejí zákazníci nadávat jim. Já jsem poslední článek toho "systému" a na mně si teda otvírá pusu každou chvíli někdo. Já bych osobně v takové firmě dělat nemohl. |
![]() lynxx |
24.07.2008, 08:04.11 | |
2lynxxNachlup stejna zkusenost, a kdyz lidem rikame ze stejne jako se ceka na montaze se ceka i na prijimace na reklamace, je jim to fuk, protoze je to zadarmo. Kdyz pak k necemu dojde, (nevhodné slovo)aj technika, protoze kravky na infolince rikaj nesmysly (i kdyz to pry maji prikazany z vedeni) Tahle sluzba je ksindl nejvetsi a kazdej kdo si s tim zacal dnes utika a tluce se do palice jakej to byl (nevhodné slovo). |
![]() J a |
24.07.2008, 08:25.16 | |
RE: Výměna dekoderu od DIGI TVNo asi máte všichni pravdu, bohužel to nemohl nikdo tušit a tak se mi a těm ostatním nasraným lidem nemůžete divit. Já jsem chtěl být poctivý, platím si pravidelně 260,- Kč i když všichni kolem dokola jedou načerno. Jenže když mají ty služby takové, tak se bohužel nedá nic dělat.No nic, přeju všem uživatelům hodně štěstí, taky společnosti DIGI TV,ať v co nejkratší době vyřídí své požadavky a vy mi držte palce, ať to co nejdříve spustím :-) |
![]() Honza222 |
24.07.2008, 10:59.21 | |
RE: Výměna dekoderu od DIGI TVPro Honzu222: Oni ti, kteří mají DIGI TV načerno, mají výpadky daleko většího kalibru!! A když se musí nainstalovat nový software, tak to kolikrát také několik dní trvá. Většinou to dělá jeden dva lidi ve městě a nestíhají. |
![]() Dejf |
24.07.2008, 11:46.08 | |
RE: Výměna dekoderu od DIGI TV@lynxxnějak Tě nechápu. :O Po tobě jako po posledním článku řetězce lidi řvou .... a Ty nemáš důvod ukončit spolupráci. Velmi zajímavé. :O Jen Tě ještě nakopnu: DigiTV Ti kazí jméno Tvé fa!!! Lidi si to dobře pamatují a řeknou si to mezi sebou. :bomb: |
![]() Zip |
24.07.2008, 20:40.53 | |
DejfNechápu o čem mluvíš? Instalace softwaru se provede jen jednou (a není to nic složitého) a pak se zadá v průměru jen asi jednou za měsíc nový kód. A pro toho kdo má přístup na internet je to otázka max. 20 minut od změny kódu. |
![]() wossa |
27.07.2008, 15:46.43 | |
To DejvTo jsi napsal z hladu, že jo? Takvouhle kravinu. Digi má momentálně klíčové prázdniny (zaplať pánbůh) a co se týče problémů s emu, fakt o žádných nevím, že si člověk občas pár minut počká na nové kódy....tssss, nic proti tomu, když sem čekal na výměnu Digi krabice kvůli poruše.... :dead: |
![]() Bugywugy |