Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
28.07.2008, 17:16.39

Kupa televizoru CRT

Zamyslam kupit klasicky televizor s obrazovkou 55cm CRT. Ma sluzit hlavne na pracovne ucely (vyvoj multimedialneho SW) ako aj obcasne pozeranie digitalneho SAT prijmu. Nechcem do toho vela investovat, ani zatial neplanujem HDTV, 16:9 a pod., skor prijem nekvalitnejsich signalov, preto som sa rozhodol pre CRT. Chcem sa spytat na skusenostami s prijimacmi, ktore su momentalne na trhu, osobitne Grundig, Orava a Sanyo. Nad znackami ako Sencor, Hyundai a pod. zatial velmi neuvazujem, nemam k nim doveru.

Bolo by dobre, keby TV bol vybaveny co najviacsim poctom roznych analogovych vstupov, t.j. SCART, kompozitny a pripadne aj S-Video. Suvisi to s roznym HW, co k tomu chcem pripajat.
uživatel
Robert
28.07.2008, 17:37.16

RE: Kupa televizoru CRT

Kup si domácí značku OVP!
uživatel
Zip
28.07.2008, 17:49.37

Kupa televizoru CRT

Páni a ty budeš psát ten soft? Tak přece použij vyhledávač. Pochybuji, že ti tady někdo z hlavy řekne přesný typ. Tak maximálně bude vychvalovat jednu značku.
Můj tip: Ten nejlevnější se všemi vstupy, které potřebuješ. Třeba klidně toho sencora.

Já zrovna řeším podobný problém. Mám už v pracovně málo místa, tak vyhodím svou starou teslu a místo ní hodím starší 17" plochý monitor za pár stovek a tohle:

http://www.itlevne.cz/zbozi/leadtek-winfast-tv-pro-ii-externi-tv-box/detail.aspx?p=z:179751

mimochodem, má to všechny tebou požadované vstupy..
hello
uživatel
Tomik535
28.07.2008, 18:44.01

Mám Grundig a pohoda - 2x SCART, autoformát 4:3/16:9, automatická úroveň zvuku (u reklam), naprosto bezproblémový provoz a cena byla někde kolem 4.000Kč.
uživatel
technikTKR
28.07.2008, 18:46.03

Ještě podotýkám, že si ten Grundig úplně v pohodě poradí s kabelovkou UPC (kaskádování kanál vedle kanálu), kde žádné vzájemné rušení programů nehrozí (jako to třeba s oblibou dělá Mascom).
uživatel
technikTKR
28.07.2008, 21:25.19

kup si ten,který nepřežije 2 roky,pak budeš mít nový
uživatel
pierrepetr
28.07.2008, 21:31.32

to sanyo raději ne a ovp to dnes schasis thomson ,ale popravdě ono je to dneska skoro jedno,hold taková je doba :crying: :crying:
uživatel
pit178
28.07.2008, 21:34.23

novy GRUNDIG = ORAVA = HYUNDAY = V E S T E L = HNUS
Co je v Sencoru nevim, to je zakazane na dilnu brat, SANYO nevim to se tu nikde neprodavalo, ale podle ceny to bude neco podobneho.
Jo, stary Grundigy, to bylo neco jineho..
uživatel
J a
28.07.2008, 21:48.07

co se my dobře opravuje to jsou starší ovp jojo ,grundig byl taky v pohodě ,ale dnes je to někde jinde,jo hlavně nekupuj TESLU to je hruza
uživatel
pit178
28.07.2008, 23:48.08

kup si právě teslu každé dva roky máš novou ,i dříve,hlavně ne značky ty kleknou přesně po záruce
uživatel
pierrepetr