| 01.08.2008, 18:05.02 | |
Karta SKY LINK - registraceDostal jsem odpověd ze SkyLinku ohledně registrace karty v ČR -Karta bude plne funkcna, ak pri registracii budete suhlasit s vseobecnymi podmienkami. Pouzivanie dekodovacej karty SkyLink je viazané len na uzemie Slovenskej republiky z dovodu zabezpecenia ochrany autorskych a vysielacich prav pre konkretne uzemie alebo krajinu. Ak sa zaviazete (svojim suhlasom, podpisom na ziadosti o registraciu) pouzivat dekodovaciu kartu SkyLink na uzemi Slovenskej republiky a budete ju pouzivat inde, pravna zodpovednost je potom len vo Vasich rukach. Ale vůbec tomu nerozumím,v internetovém formuláři musím uvést adresu a používání v ČR,ale kde je dodatek k potvrzení,že se zavazuji používat kartu pouze na území SR jsem nikde nenašel. Pomoooc..... |
![]() RTVSAT |
| 01.08.2008, 18:50.24 | |
RE: Karta SKY LINK - registracesuhlasis vtedy, ked na webe potvrdis podmienky kliknutim na tlacitko suhlasim s podminekami a tym sa zaviazes, ze dekodovaciu kartu SkyLink budes pouzivat na uzemi Slovenskej republikykorespondencna adresa s tym nesuvisi ak budes kartu pouzivat inde ako v SR, tak na tvoju zodpovednost je to o tom ze Skylink vie, ze ju budes pouzivat inde, on ju chce predat, ale ak vznikne problem, tak ty si ten co porusil pravidla a uviedol nepravdive skutocnosti nechcem nikoho strasit, ale je to tresny cin podvodu - uviest niekoho v omyl :zombie: |
![]() losparabo |
| 01.08.2008, 20:13.57 | |
RE: Karta SKY LINK - registrace:(( Takže co bys mi doporučil,radši registraci na občana SR.Z té tvé odpovědi jsem usoudil,že by mi tu kartu mohli kdykoliv zablokovat a zustala by mi z ni skrabka na zimu. |
![]() RTVSAT |
| 01.08.2008, 21:34.45 | |
RE: Karta SKY LINK - registraceTento týden jsem registroval novou SKY LINK kartu na sebe a jdou všechny slovenské programy včetně MULTI do 30.9. zdarma.Registrace proběhla bez problémů,už se tu o tom tento týden psalo. |
![]() dechovkar |
| 03.08.2008, 18:50.30 | |
RE: Karta SKY LINK - registracelosparabo - mám dotaz, kdo a jakým způsobem zjistí, kde je daná karta skutečně užívána ???? |
![]() kacenkin |