Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
01.08.2008, 18:05.02

Karta SKY LINK - registrace

Dostal jsem odpověd ze SkyLinku ohledně registrace karty v ČR -
Karta bude plne funkcna, ak pri registracii budete suhlasit s vseobecnymi podmienkami.
Pouzivanie dekodovacej karty SkyLink je viazané len na uzemie Slovenskej republiky z dovodu zabezpecenia ochrany autorskych a vysielacich prav pre konkretne uzemie alebo krajinu.
Ak sa zaviazete (svojim suhlasom, podpisom na ziadosti o registraciu) pouzivat dekodovaciu kartu SkyLink na uzemi Slovenskej republiky a budete ju pouzivat inde, pravna zodpovednost je potom len vo Vasich rukach. Ale vůbec tomu nerozumím,v internetovém formuláři musím uvést adresu a používání v ČR,ale kde je dodatek k potvrzení,že se zavazuji používat kartu pouze na území SR jsem nikde nenašel. Pomoooc.....
uživatel
RTVSAT
01.08.2008, 18:50.24

RE: Karta SKY LINK - registrace

suhlasis vtedy, ked na webe potvrdis podmienky kliknutim na tlacitko suhlasim s podminekami a tym sa zaviazes, ze dekodovaciu kartu SkyLink budes pouzivat na uzemi Slovenskej republiky

korespondencna adresa s tym nesuvisi
ak budes kartu pouzivat inde ako v SR, tak na tvoju zodpovednost

je to o tom ze Skylink vie, ze ju budes pouzivat inde, on ju chce predat, ale ak vznikne problem, tak ty si ten co porusil pravidla a uviedol nepravdive skutocnosti

nechcem nikoho strasit, ale je to tresny cin podvodu - uviest niekoho v omyl
:zombie:
uživatel
losparabo
01.08.2008, 20:13.57

:(( Takže co bys mi doporučil,radši registraci na občana SR.Z té tvé odpovědi jsem usoudil,že by mi tu kartu mohli kdykoliv zablokovat a zustala by mi z ni skrabka na zimu.
uživatel
RTVSAT
01.08.2008, 21:34.45

Tento týden jsem registroval novou SKY LINK kartu na sebe a jdou všechny slovenské programy včetně MULTI do 30.9. zdarma.Registrace proběhla bez problémů,už se tu o tom tento týden psalo.
uživatel
dechovkar
03.08.2008, 18:50.30

losparabo - mám dotaz, kdo a jakým způsobem zjistí, kde je daná karta skutečně užívána ????
uživatel
kacenkin