Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
01.08.2008, 22:35.16

HBO HD Czech na Amosu3

Dá se nějak rozchodit? Slyším jen zvuk obraz nejde.
uživatel
andrecz
01.08.2008, 22:38.38

RE: HBO HD Czech na Amosu3

Da kup si prijmac powervu
uživatel
gogo1
02.08.2008, 01:30.06

aneb napis cb21, von te pak vojede jak svy montazniky, a pak taky mozna napise jak je to s power vu, kdyz uz tu nagru 3 ma v malicku ;P
uživatel
Vlado Fogo
02.08.2008, 01:54.26

rea

vlado a teba estenikto nevojel,ty montazniku chlupata ;o))))))))))))
uživatel
1romeo1
02.08.2008, 04:53.54

jasně že se dá rozchodit. pavr-vjů je normálně hack. dokonce funguje i autoupdate :laughing:
uživatel
vortimond
02.08.2008, 08:31.29

Vlado Fougo

jestli milý Vladiku nekomu řeknu něco o jiných možnostech příjmu,tak věř tomu,že Ty to rozhodně nebudeš a nebude to ani nikdo na meilu a pod.To je v okruhu profesionálů a né s prominutím"amatérů"jako jsi Ty....Tim netvrdim chlapcě,že já jsem v digitalní a cryptovací technice profík,ale Ty to rozhodně nejsi....už jen těmi dementními kecmi.... :8)
uživatel
cb21
02.08.2008, 09:30.31

"Okruh profesionálů" ... nějaké vědmy a šamani? Mají i rituální tanec? Drží se v tom okruhu za ruce a zaříkávají nagra3?
Duchu ECM odstup, umajkví, ubajkvé...
Už jsem ti jednou napsal, že člověkovi s tvou úrovní znalostí ukážu ulomenou nagru na šest způsobů, aniž by byl schopen poznat, že nic ulomeného není. Vladovi by to nešlo, asi by nenaletěl tak snadno.
uživatel
Antonín
02.08.2008, 10:18.59

Řeknu ti: přepni na Taquilla 1 - 7 a nepůjde ti nic - tohle prostě nenaimituješ. To samé až nebude Hack Premiere, přepneš na Direkty a bude tma. Ani ti nemusím lézt do menu receiveru abych poznal jestli to je EMU nebo Sharing. Akorát u paketu Polsat bych nevěděl prt. ten žádné PPV programy nemá.
uživatel
Standa2
02.08.2008, 10:53.34

I tohle by se ještě dalo pro ukázku obejít, ale to není podstata věci. Myslím, že i tvoje logická úvaha už sama o sobě přesahuje znalosti cb21. A že nechápe, proč to je podstatné -- jemu bych ukazoval C+ Deporte, CANAL+ Film...a Premiere Scifi :-)))
A byl bych za okruh...
uživatel
Antonín
02.08.2008, 10:57.22

Jo...a v menu mého přijímače uvidíš přesně to, co si já budu přát. A bude to vypadat jako dokonalý originál. To bys musel kontrolu trochu přitvrdit.
Vždyť je to zase jenom kůň...pravil jeden chlap. A tohle je zase jenom soft.
uživatel
Antonín
02.08.2008, 13:41.31

No a keď už s tým nedáte pokoj , tak je už aj nový Cccamd 3.0.0 a na moje amaterske schopnosti je tam aj adresa na sharing , a je funkčná.

K tej druhej veci ako je to z N3 v emu a profesionáli , serial už dávno skončil.
uživatel
oneeeee
02.08.2008, 16:23.08

Antonín

mě jen celkem překvapuje jak Ty můžeš stále vědět co vim a co ne:-)))))to bych spíše řekl o Tobě že jsi Šaman....vědma a podobně....nezlob se ale takovej chytrolínů jsem poznal hodně....např. Americké stroje Hughes(náhrada pevné linky za bezdrát na 800 až 900MHz cích...taky mi chytrolíni tvrdili,že to nejde pirátsky obejít a podobně....ale já to tu nebudu přece rozvádět že:-))Je mi naprosto jedno co si myslíš,jaké mám či nemám znalosti.Jestli si myslíš,že bych nepoznal,jestli dokážeš či nedokážeš nasimulovat nějaké EMU,tak jsi "taťko"hodně na omylu.Ba naopak,kdybych Ti ukázal(né u mne doma pochopitelně)to co já jsem viděl,asi bys se schoval do ešusu a byl hodně dlouho hodnej "taťka".Víš ouplné ofňo co já znám či neznám,to jen Ty tu děláš,zbytečné výkřiky které mne sice vůbec nezajímají,ale nekomunikovat znamená srabárna a podobně. :8)
uživatel
cb21
02.08.2008, 18:32.58

@cb21

ty(nevhodné slovo) a cos zas videl ?? typuji ze tentokrat hacklej merlin :o)
mne se zda(nevhodné slovo), ze ty namisto mokrej snu mas sny plne fantas(nevhodné slovo)ie, aneb ze by to byla jenom (nevhodné slovo)ie ? :zombie: :scared:
uživatel
Vlado Fogo
02.08.2008, 18:47.20

cb21

Mňa by najviac zaujímalo ako ,,vojíždiš ,,tý svoje montážniky keď pracuješ na dve smeny.
A čo sa týka tých tvojích príspevkov a odpovedí , sú tak na dve veci... to vieme , len nevieme tvoje IQ. A tie tvoje zdrobneliny , tak tie sa používajú medzi pupušmi. Pokial som bol dobre informovaný ty sa voláš Ruda Rudík.
No a podarilo sa mi zistiť aj meno toho tvojho kamarata čo má N3 v emu. ten sa zase volá ruda rudík.
uživatel
color21
02.08.2008, 22:23.47

No pánové diskuse se nám nějak zvrtla ve zcela nepopužitelné blábolení bez jakéhokoliv výsledku. To mě docela mrzí. No tak snad příště.
uživatel
andrecz
02.08.2008, 23:57.25

powerVu neni pro běžné Emu prolomeno...zajímavé ale je,že na webu,když to vše začalo se objevili ident powervu tusim 1EEE nebo tak nejak a nejake kliče byli :bigeyes: ale jestli to chodilo ci ne.....
uživatel
cb21