| 01.08.2008, 22:35.16 | |
HBO HD Czech na Amosu3Dá se nějak rozchodit? Slyším jen zvuk obraz nejde. |
![]() andrecz |
| 01.08.2008, 22:38.38 | |
RE: HBO HD Czech na Amosu3Da kup si prijmac powervu |
![]() gogo1 |
| 02.08.2008, 01:30.06 | |
RE: HBO HD Czech na Amosu3aneb napis cb21, von te pak vojede jak svy montazniky, a pak taky mozna napise jak je to s power vu, kdyz uz tu nagru 3 ma v malicku ;P |
![]() Vlado Fogo |
| 02.08.2008, 01:54.26 | |
reavlado a teba estenikto nevojel,ty montazniku chlupata ;o)))))))))))) |
![]() 1romeo1 |
| 02.08.2008, 04:53.54 | |
RE: HBO HD Czech na Amosu3jasně že se dá rozchodit. pavr-vjů je normálně hack. dokonce funguje i autoupdate :laughing: |
![]() vortimond |
| 02.08.2008, 08:31.29 | |
Vlado Fougojestli milý Vladiku nekomu řeknu něco o jiných možnostech příjmu,tak věř tomu,že Ty to rozhodně nebudeš a nebude to ani nikdo na meilu a pod.To je v okruhu profesionálů a né s prominutím"amatérů"jako jsi Ty....Tim netvrdim chlapcě,že já jsem v digitalní a cryptovací technice profík,ale Ty to rozhodně nejsi....už jen těmi dementními kecmi.... :8) |
![]() cb21 |
| 02.08.2008, 09:30.31 | |
RE: HBO HD Czech na Amosu3"Okruh profesionálů" ... nějaké vědmy a šamani? Mají i rituální tanec? Drží se v tom okruhu za ruce a zaříkávají nagra3?Duchu ECM odstup, umajkví, ubajkvé... Už jsem ti jednou napsal, že člověkovi s tvou úrovní znalostí ukážu ulomenou nagru na šest způsobů, aniž by byl schopen poznat, že nic ulomeného není. Vladovi by to nešlo, asi by nenaletěl tak snadno. |
![]() Antonín |
| 02.08.2008, 10:18.59 | |
RE: HBO HD Czech na Amosu3Řeknu ti: přepni na Taquilla 1 - 7 a nepůjde ti nic - tohle prostě nenaimituješ. To samé až nebude Hack Premiere, přepneš na Direkty a bude tma. Ani ti nemusím lézt do menu receiveru abych poznal jestli to je EMU nebo Sharing. Akorát u paketu Polsat bych nevěděl prt. ten žádné PPV programy nemá. |
![]() Standa2 |
| 02.08.2008, 10:53.34 | |
RE: HBO HD Czech na Amosu3I tohle by se ještě dalo pro ukázku obejít, ale to není podstata věci. Myslím, že i tvoje logická úvaha už sama o sobě přesahuje znalosti cb21. A že nechápe, proč to je podstatné -- jemu bych ukazoval C+ Deporte, CANAL+ Film...a Premiere Scifi :-)))A byl bych za okruh... |
![]() Antonín |
| 02.08.2008, 10:57.22 | |
RE: HBO HD Czech na Amosu3Jo...a v menu mého přijímače uvidíš přesně to, co si já budu přát. A bude to vypadat jako dokonalý originál. To bys musel kontrolu trochu přitvrdit.Vždyť je to zase jenom kůň...pravil jeden chlap. A tohle je zase jenom soft. |
![]() Antonín |
| 02.08.2008, 13:41.31 | |
RE: HBO HD Czech na Amosu3No a keď už s tým nedáte pokoj , tak je už aj nový Cccamd 3.0.0 a na moje amaterske schopnosti je tam aj adresa na sharing , a je funkčná.K tej druhej veci ako je to z N3 v emu a profesionáli , serial už dávno skončil. |
![]() oneeeee |
| 02.08.2008, 16:23.08 | |
Antonínmě jen celkem překvapuje jak Ty můžeš stále vědět co vim a co ne:-)))))to bych spíše řekl o Tobě že jsi Šaman....vědma a podobně....nezlob se ale takovej chytrolínů jsem poznal hodně....např. Americké stroje Hughes(náhrada pevné linky za bezdrát na 800 až 900MHz cích...taky mi chytrolíni tvrdili,že to nejde pirátsky obejít a podobně....ale já to tu nebudu přece rozvádět že:-))Je mi naprosto jedno co si myslíš,jaké mám či nemám znalosti.Jestli si myslíš,že bych nepoznal,jestli dokážeš či nedokážeš nasimulovat nějaké EMU,tak jsi "taťko"hodně na omylu.Ba naopak,kdybych Ti ukázal(né u mne doma pochopitelně)to co já jsem viděl,asi bys se schoval do ešusu a byl hodně dlouho hodnej "taťka".Víš ouplné ofňo co já znám či neznám,to jen Ty tu děláš,zbytečné výkřiky které mne sice vůbec nezajímají,ale nekomunikovat znamená srabárna a podobně. :8) |
![]() cb21 |
| 02.08.2008, 18:32.58 | |
@cb21ty(nevhodné slovo) a cos zas videl ?? typuji ze tentokrat hacklej merlin :o)mne se zda(nevhodné slovo), ze ty namisto mokrej snu mas sny plne fantas(nevhodné slovo)ie, aneb ze by to byla jenom (nevhodné slovo)ie ? :zombie: :scared: |
![]() Vlado Fogo |
| 02.08.2008, 18:47.20 | |
cb21Mňa by najviac zaujímalo ako ,,vojíždiš ,,tý svoje montážniky keď pracuješ na dve smeny.A čo sa týka tých tvojích príspevkov a odpovedí , sú tak na dve veci... to vieme , len nevieme tvoje IQ. A tie tvoje zdrobneliny , tak tie sa používajú medzi pupušmi. Pokial som bol dobre informovaný ty sa voláš Ruda Rudík. No a podarilo sa mi zistiť aj meno toho tvojho kamarata čo má N3 v emu. ten sa zase volá ruda rudík. |
![]() color21 |
| 02.08.2008, 22:23.47 | |
RE: HBO HD Czech na Amosu3No pánové diskuse se nám nějak zvrtla ve zcela nepopužitelné blábolení bez jakéhokoliv výsledku. To mě docela mrzí. No tak snad příště. |
![]() andrecz |
| 02.08.2008, 23:57.25 | |
RE: HBO HD Czech na Amosu3powerVu neni pro běžné Emu prolomeno...zajímavé ale je,že na webu,když to vše začalo se objevili ident powervu tusim 1EEE nebo tak nejak a nejake kliče byli :bigeyes: ale jestli to chodilo ci ne..... |
![]() cb21 |