03.08.2008, 08:47.06 | |
Ukončenie zmluvy DIGIPozor na DIGI mal som ho dva roky a zmluvu na ročnú viazanosť teraz som sa rozhodol ukončiť zmluvu a musím vrátiť príjmač, dialkové, krabicu, LNB, parabolu. na vrátenie sú tri možnosti, prvá: zariadenie odinštalujete na vlastnú zodpovednosť a donesiete technikovi(tu sa nič neplatí) druhá: Technikovi donesiete len setobox s ovládačom -v tomto prípade Vám bude vystavená faktúra 752 Sk tretia: príde technik a odinštaluje a učtuje si 1 071 Sk. Ja som sa rozhodol pre prvú variantu a doniesol som to technikovi ( je problém sa mu dovolať a zastihnúť ho ) a po prinesení mi povedal že je parabola mierne vyosená a že ju nemôže prevziať, a máme problém mám zaplatiť 565 Sk šekom tipu U DIGI a znovu ísť k technikovi. Sú to naozaj CIGI ako mi môžu učtovať plnú cenu paraboly po dvojročnej dobe. Načo bola teda viazanosť sú do len zlodeji a nemá to nič spoločné z morálokou a čo starší ludia, namontujeme zadarmo a potom cálujte !!!!! Neje toto náhodou vhodné pre SOI ??? V zmluve nieje nič o odinštalacii !!!!!! |
![]() Eric |
03.08.2008, 08:53.51 | |
RE: Ukončenie zmluvy DIGIaspoň si niektorý rozmyslia či naozaj sa oplatí mať digi alebo upc direct zlatý skylink a cslink žiadne zmluvy platíš čo chceš a kedy chceš díki R^ |
![]() Jupi |
03.08.2008, 09:05.29 | |
RE: Ukončenie zmluvy DIGISi dobry mne to pre zmenu nechce nik prebrat uz som volal aj do Rumunska a na Lunik a nik to nekce. :))) |
![]() jukon |
03.08.2008, 09:13.08 | |
Re: jukonPrišiel ti list z DIGI Vec: Vyjadrenie k odstúpeniu od zmluvy o pripojení ? Tam je meno technika a číslo.Ale z tejto skúsenosti akú mám tak Upozorňujem potencionálnych zákazníkov, kašlite na DIGI a zainvestujte do Skylink a po prepočítaní budete na tom lepšie či cenovo aj kvalitou !!!!! Neunáhlite sa lebo je to o tom ako vás nachytať !!!!!!! |
![]() Eric |
03.08.2008, 09:43.27 | |
RE: Ukončenie zmluvy DIGIale v skylinku tolko programov nie je |
![]() mjamriska |
03.08.2008, 09:50.24 | |
Re:mjamriskaA stojí to za tie problémy ? Jedno si uvedomte oni to berú naspäť a montujú a následne ak sú nejaké problémy tak to znáša zákazník a ako som tu čítal príspevky a moc som neveril a teraz po vlastných skúsenostiach, musím konštatovať je to banda podvodníkov. |
![]() Eric |
03.08.2008, 09:59.49 | |
@Ericja som z digi max spokojny, mam okrem toho este cslink TT, v nasej dedine je vela suprav digi namontovanych a neviem o tom, zeby sa niekto stazoval, neviem co ta viedlo ukoncit zmluvu, je to len tvoja vec, ale opakujem, ja som z digi max spokojny |
![]() mjamriska |
03.08.2008, 10:08.49 | |
Digi je nejlepšíPořád to tady píšu :) |
![]() smscz |
03.08.2008, 10:35.32 | |
RE: Ukončenie zmluvy DIGIAno, zejména ta už rok trvající promoakce je celkem fajn ;) |
![]() drobeček |
03.08.2008, 14:20.49 | |
digi je nejlepšíněkdy v lednu sem poslal výpověd na digi, tento pátek jsem vracel přístroj na prodejnu vzali to hned nic neprohlíželi a hlavně tam měli 30 nových přístroju obyč. a 30 nových dualu tak tada nevim zdar R^ |
![]() a123456 |
03.08.2008, 14:51.50 | |
RE: Ukončenie zmluvy DIGIEric - takze drzak na parabolu nechteji? :-)All: Pri montazi DIGI TV si nechte napsat do smlouvy, od technika, ze se zavazuje od vas prevzit komplet bez jakychkoliv poplatku. Ja to tak udelal na radu kamarada (sice se osivali monteri) a predpokladam, ze takovy problem mi ted ty vycurani monteri nebudou delat aby me takto podruhe kasirovali :-D Jako by nestacilo ze se napakovali pri instalaci skoro 700 Kc bez dokladu za ani ne pul hodiny prace, jako by jim digi TV nic neplatil? |
![]() gorro |
03.08.2008, 15:26.10 | |
Platíteza vychcanost montérům,ode mne už jeden rychle počítal zatáčky na schodech! |
![]() spyko |