03.08.2008, 09:02.28 | |
Vantage 7100S a editace TSMám nový přijímač a chci ručně doplnit další transponder.Když v nabídce ručního ladění stisknu červené tlačítko pro editaci transponderu,přijímač napíše:Čekejte,probíhá editace TS-nebo něco podobného.Píšu to z hlavy.A v tom okamžiku přijímač přestane kompletně reagovat.Jde pouze vypnout dálkou.Používám Diablo 2.3 ale dělá to i bez modulu.Vůbec netuším,co s tím.Poradí někdo? |
![]() jito |
03.08.2008, 09:30.30 | |
jednoduchá záležitostdej menu,pak ruční ladění,pak červeným editaci transponderu,zeleným dej přidat transponder/naběhne ti číslo nového transponderu,vlož hodnoty toho transponderu ,který není ve VANTAGE a chceš ho ,pak ulož data červeným tlačítkem ,exitem ven, pak dej ruční ladění ,najdi si tam ten nový transponder,dej OK a máš naskenováno.uložíš červeným a exitem ven/back/ a ok. |
![]() hery |
03.08.2008, 09:34.08 | |
Takhle musíšasi přidat spoustu transponderů na THOR CANAL DIGITÁL,abys mohl koukat na HD programy v S2, :laughing: :laughing: R^ a některé transpondery DIGI tv,že??? |
![]() hery |
03.08.2008, 11:11.57 | |
@heryJeště že tady toho heryho máme, já si včera lámal hlavu jak tan dostanu novou frekv. na CS Film. hery díky R^ |
![]() decmen |
03.08.2008, 12:33.26 | |
RE: Vantage 7100S a editace TSMyslel jsem,že jsem svůj problém popsal jasně.Právě po stisku červeného tlačítka přestane přijímač fungovat. |
![]() jito |
03.08.2008, 12:48.55 | |
RE: Vantage 7100S a editace TSTo je divný, já to udělal přesně jak psal hery a prošlo to bez potíží, navíc jsem pak natáhl nový soft 0227 a nové keys přes USB a jede to i bez diabla (teda Gital karta ve čtečce,a Poláci,na víc jsem zatím nekoukal,protože za chvíli začnou motorky). Co tam máš za soft ? |
![]() decmen |
03.08.2008, 12:58.08 | |
RE: Vantage 7100S a editace TSAbych řekl pravdu,nevím.To ti asi moc nepomůže.Koupil jsem to hotové i s Diablem,a co jsem pochopil,tak v přijímači není žádný emulovací soft,o vše se stará Diablo.Ten přijímač není u mě doma.Jedině že by byl problém s firmwarem.S takovým přístrojem začínám. |
![]() jito |
03.08.2008, 13:09.22 | |
RE: Vantage 7100S a editace TSJá ho mám doma taky necelý měsíc, koupil taky za hotové,diabla jem měl už před tím(mám ještě Goldena),emulovací soft tam je-menu-nastavení kanálu-editovat klíče.Jede to i bez diabla.Tak zkusit nejdřív stažení softu ze satelitu-je to tuším Astra 19E,přístroj si to sám najde a natáhne,restartuje se a jede to.Jedinej problém byl zatím,že to nečetlo Gital kartu v normální čtečce když tam je diablo,teď nevím,protože čumím do Anglie jestli bude pršet nebo ne. |
![]() decmen |
03.08.2008, 13:14.07 | |
@jitopochopil jsem dobře,že Ti to už jede a dovedeš tam ty transpondery dávat jo?protože když zmačneš červený/editace transponderu ,tak dál to nejde/buď edituješ a tratíš transponder ,který tam už máš po uložení/a nebo máš šanci právě "ZELENÝM" dát nový transponder a tím postupuješ dál/ukládání,skenování a OK/,jinak dej email,nebo skype a pobavíme se o VANTAGE a spousta věcí budeš mít ulehčených,uvidíš./včetně zadávání keys,softů s emulaci,settingu,nastavení motoru atd./ |
![]() hery |
03.08.2008, 13:41.56 | |
@heryAhoj hery-mám první trošku volný kus neděle,včera jsem si hrál ještě s goldenem a redukcí USB-232,pořád studuju Vantage,sice to jde pomalu,ale nechcu tady prudit jako úplnej grínhorh, tak jestli máš chvilu času na mě-motorky můžu sledovat poočku taky.Mám skype "decmenn"-zapnuto. |
![]() decmen |
03.08.2008, 13:59.05 | |
RE: Vantage 7100S a editace TSDíky "hery" za nabídku.Skype:jitoji. |
![]() jito |