| 06.08.2008, 06:33.09 | |
výmena SkylinkDošla už niekomu modrá karta domov. Bielu mám zaregistrovanú na rodičov v PP. Kúpil som ju pred 3 rokmi. Pred dvoma mesiacmi som sa zaregistroval na webe skylinku a zmenil registračné údaje, resp. pozmenil som len doručovaciu adresu do ČR. Je zaujímavé, že ak poznáte číslo karty, tak na nete možete bezproblémov zmenit akékolvek registračné údaje, za predpokladu, že k vašej karte hoci je riadne písomne zaregistrovaná nieje k nej vytvorení užívatel. Tak doporučujem tým nešťastným občanom ČR čo na nich slovenský registračný "kamarát" kašle, nech si vytvoria na skylinku účet a skusia preregistrovať kartu. Teda ak ich už ten "kamarát" nepredbehol. A ešte ta moja otázka (skoro by som zabudol), modrú posielaju na registračnú adresu alebo doručovaciu (teda i do ČR)? |
![]() ebpl7 |
| 06.08.2008, 07:14.16 | |
a priezviskooprava, musíte poznať ešte priezvisko toho, na koho bola karta registrovaná |
![]() ebpl7 |
| 06.08.2008, 08:38.32 | |
vymena Skylinkmne poslali novu kartu na registracnu adresu. |
![]() miertus |
| 06.08.2008, 09:51.13 | |
RE: výmena SkylinkTak já udělal ten stejný postup, změnil si doručovací adresu přes web a čekám. Naštěstí ale "můj slovák" je solidní a vím, že když to příjde jemu domů, tak mi ji obratem pošle. Není nad česko-slovenskou družbu R^ :8) |
![]() kaspi |