12.08.2008, 12:39.18 | |
UPC má horší klient centrum než DIGI TVdnes jsem zase po dlouhé době byl nucen zavolat na supermoderní UPC klient centrum. zatímco u DIGI TV jste po různě dlouhém čekání přepojeni přímo na operátora, tak na UPC vás uvítá nejprve dlouhé čtené upozornění pro uživatele jejich internetu, aby si v případě problémů restartovali modem vypnutím na 20 vteřin. zajímavé. později si vyslechnete další upozornění. tentokrát se dozvíte že ze všeho nejlepší bude poslat jim dotaz nebo problém přes internet. odpověď prý obdržíte do 48 hodin. super. potom následuje dotaz, jestli preferujete jako dorozumívací řeč angličtinu. pak se konečně dostanete do "hlavního menu". potom se obsáhlou nabídkou konečně dopracujete k technickým dotazům na službu UPC Direct. ovšem hned ráno jsem byl až třetí v pořadí, takže další tři minuty posloucháte uklidňující hudbu. potom už celkem ok, hosteska byla sympatická a problém vyřešila. celkově to co trvá v případě DIGI TV dvě minuty tak trvalo v tomto případě celých osm! |
![]() vortimond |
12.08.2008, 12:59.14 | |
RE: UPC má horší klient centrum než DIGI TVmas asi spatny cislo vortimonde. kdyz mi nesla preplacenka tak sem volal na zrejme jiny cislo a okamzite sem mel na dratu cloveka co mi to dal do minuty dokupy :) |
![]() bublajs |
12.08.2008, 13:01.59 | |
RE: UPC má horší klient centrum než DIGI TVa můžeš mi ho napsat prosím tě? |
![]() vortimond |
12.08.2008, 13:06.17 | |
RE: UPC má horší klient centrum než DIGI TV(já jsem volal na to který je ve smlouvě: 241 00 51 00) |
![]() vortimond |
12.08.2008, 13:17.40 | |
je to banda...Já si u nich nedávno po přestěhování objednal kabelovku, protože v současném bydlišti už nemůžu umístit satelit a musel jsem ho zrušit. Objednal jsem základní nabídku + balíček dokumentů, který by měl být prvních 6 měsíců za 50%. No a naúčtovali mi 100%. Při reklamaci (mailem) nejdřív chtěli poslat smlouvu, kde prý mám slevu napsanou (na smlouvě nic takového není a navíc mají svoji kopii). Po další mailu ale uznali chybu a napravili. Jestli to takhle zkouší na každém... Psal jsem jim kvůli jiným věcem už víckrát a odpovídají do druhého dne. |
![]() Boreks |
12.08.2008, 13:26.50 | |
RE: UPC má horší klient centrum než DIGI TVtak napis Chvastajicimuse Malinovi :))) Kdyz jde o to jak propagovat UPC tak pise vsude,treba i rychle vyridi tvuj problem. |
![]() maly mike |
12.08.2008, 13:50.10 | |
RE: UPC má horší klient centrum než DIGI TVvortimonde az dosekam zivej plot tak to pudu najit |
![]() bublajs |
12.08.2008, 14:58.08 | |
RE: UPC má horší klient centrum než DIGI TV241 005 161 |
![]() bublajs |
12.08.2008, 15:01.14 | |
RE: UPC má horší klient centrum než DIGI TVdíky ti moc. při nejbližší příležitosti to testnu. |
![]() vortimond |
12.08.2008, 16:26.05 | |
RE: UPC má horší klient centrum než DIGI TVCo si stěžuješ Vorti, na Gital jsem zavolal jednou a po 13minutách toho hnusu co jim tam hraje, jsem to vzal. |
![]() poky1 |