12.08.2008, 12:45.52 | |
Připojení PC k SATAhoj, mám prozbu nemá někdo zkušenosti s nějakým zařízením které by se dalo připojit k notebooku přes usb, a přijimač aby měl možnost vložení dekodovacích karet na CS Link a Sky Link. Za tipy a rady moc diky! |
![]() enddj |
12.08.2008, 17:19.30 | |
RE: Připojení PC k SATNedávno tu byl podobný dotaz. Neporadím Ti připojení přes USB ale sám používám toto http://www.obchodnet.cz/inshop/zbozi/(id-620251)-lifeview-flydvb-t-duo-analog.html Pokud máš v noteboku šachtu pro PCMCIA kartu je to bez problémů |
![]() 333 |
12.08.2008, 17:25.20 | |
RE: Připojení PC k SATPromiň teď jsem si všiml, že chceš navíc zařízení do kterého by jsi vkládal karty CSlink a Skylink. Tak s touto kartou to nejde. předpokládal jsem že karty vkládáš do sat. přijímače |
![]() 333 |
12.08.2008, 19:03.43 | |
RE: Připojení PC k SATBylo by rozumnější přemluvit některého z výrobců notebooků,aby do vnitř schoval tuner i se čtečkama a máš po problému.V současnosti si kup radši satelitní přijímač a malé LCD.... |
![]() Kamil_k4 |
14.08.2008, 10:03.07 | |
RE: Připojení PC k SATno asi sem to tady napsal spatne mel sem na mysli treba todle: http://www.omko.cz/?kod=PCDVBHDUSBCI hold sem si to nasel sam protoze tady nikdo nema s tim zkusenosti. PRO 333 ano kartu vkladam do sat prijimače ale koukni na odkaz a uvidis ze i k notebookum jde krabicka i na kartu pres USB ale jinac diky. |
![]() enddj |
14.08.2008, 10:57.10 | |
RE: Připojení PC k SATKarta se dá obsluhovat čtečkou Smartmouse/Phoenix za pár peněz na ebayi, běžně třeba v Německu. Používám to na linuxu, ale není myslím problém ani ve Windows. Kartu čte newcs, newcamd ji posílá, kam to má přijít. Je to jen pro zvídavé a ochotné se trochu učit, ale funguje to naprosto normálně a bez jediného problému, když už to zprovozníš. Klíčová slova pro hledání už nějaká máš, dále třeba cardsharing (nedělám sdílení pro jiné uživatele, ale technický základ je podobný - přečíst kartu a poslat data, kam patří). Mě k tomu dovedla nechuť kupovat druhou kartu kvůli paralelnímu nahrávání a sledování jiného kanálu na HTPC. |
![]() impaler |
19.08.2008, 11:51.18 | |
alebo od technotrenduTT-connect S2-3650 CI, vlozis modul s kartou (resp. s easy Twin aj dve) a ides, dekoduje spolahlivo v DVBvieweri (nie je vsak zadarmo) a v ich nativnom softe TT Nedia Centre (nevie zas emu!), v inych playeroch som ten Easy CAM nerozchodil, ale je aj verzia bez zabudovaneho CAMU S2-3600 potom by bolo treba ten Phonix ako pise impaler,mam tu krabicku par este sa s nou trapim, (nechce mi prepinat druhe LNB) zial mam malo casu to riesit, tu na fore tvrdia ze bezproblemov prepina, neviem co na to motor skor nie ! len Diseq 1.0, tak neviem |
![]() tono |