| 20.08.2008, 15:16.57 | |
vadné D.O. u FergusonaDobrý den pánové,Dnes jsem byl u souseda,který má doma jakýsi Ferguson a když jsem mu skenoval ESP CZ,tak jsem zjistil poruchu DO. Dálka jaksi vykazuje po jednom zmáčknutí jakéhokoliv tlačítka sérii dalších nevyžádaných kliků.Prostě to dělá jakýsi x-klik.Když chcete STP zapnout,většinou se to zapne a hned vypne.Rolování v menu je tdy tragedie,začínáte na první funkci,chcete na druhou a jste najednou na předposlední. D.O. jsem rozebral,vše vyčistil,změřil baterie na zátěži,prohlédl pod lupou celý tišťák, vše OK.S jiným kusem to nemůžu porovnat,jelikož nemám... Je tam jeden kondík elyt,ještě zkusím zda nestratil kapacitu.Nemáte někdo podobnou zkušenost.Díky za reakce. |
![]() Saxon |
| 20.08.2008, 15:26.11 | |
re:vadné D.O. u Fergusonakdyby jsi nenapsal jakýsi Ferguson, tak by to bylo lehčí,AF,FX, HF, třeba ten FX funguje i na he@d SD 2500, či 3900 a také tam nejdou všechny funkce, Má soused original firmware nebo si sám testoval?Já osobně bych to vsadil na firmware z důvodu, že to fungovalo předtím a soused zřejmě nic nedělal jen mačkal šipečky nahoru dolů a do menu se neodvážil... |
![]() Babui |
| 20.08.2008, 15:28.36 | |
RE: vadné D.O. u FergusonaPokud je čistý plošák,tak bývá vadný rezonátor,většinou po prudším ůderu.Když výměna nepomáhá,jde asi o vadu IC. |
![]() jenda55 |
| 20.08.2008, 15:37.34 | |
RE: vadné D.O. u FergusonaToho Ferdu tam montovala moje konkurence,karta TaT je tam v modulu CRW,takže softem či nějakým laborováním to nejspíš nebude/soused je především chovatel králíků/ a prý to dělá poslední dobou.Jenda55 - to bych viděl spíš,má tam po dobu prázdnin tři malý vnuky... Asi mu objednam nový kus. Díky za rady. |
![]() Saxon |
| 20.08.2008, 17:08.36 | |
RE: vadné D.O. u FergusonaSaxon. Jestli je to AF, tak mám jeden doma, klidně ti ho pošlu. Jinak nový stojí 199,- |
![]() Tomik535 |
| 20.08.2008, 17:40.16 | |
RE: vadné D.O. u FergusonaJestli to jinad normalne jede, neni problem v rezonatoru ani nicem jinem ale rozpada se ta vodiva guma a jsou svody na tlacitkach. Da se koupit sada na opravu, ale lepsi je sehnat jiny DO, nebude to stat zas tolik. |
![]() J a |
| 20.08.2008, 17:49.22 | |
Saxonhttp://www.aukro.cz/item420826455_ferguson_dalkovy_ovladac.html |
![]() poky1 |