Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
20.08.2008, 16:12.54

Ceska karta, pomozte /zmena uzivatela/

Zdravim Vas.
Chcel by som sa opytat toto :
cesku kartu TT mam registrovanu na jedneho ceskeho obcana ,ide vsetko ok, no chcel by som ju preregistrovat na ineho cecha. /zmena majitela/
Ako sa postupuje ???
Proste co nato potrebujem zaslat aby to prepisali na inu osobu bez problemou ???

dakujem za rady
uživatel
dandy
20.08.2008, 17:02.18

RE: Ceska karta, pomozte /zmena uzivatela/

Tomu novému Čechovi dáš číslo karty, on vyplní formulář (na webu T&T ho stáhne), někam nahoru napíše "přeregistrace". To je vše, zašle na T&T a za cca týden to bude hotové. Akorát ten nový uživatel musí být plátcem koncesionářských poplatků....To co píšu je moje zkušenost,nevím, jestli má někdo jiné, ale já takové to.
uživatel
Pepan100
20.08.2008, 19:03.55

Dnes uz ani neni potreba to cislo ne? Nebo to jen u Gitalu nemusi? Ono pokud je vzajemne CT a STV na CZ a SK kartach tak uz to i postrada smysl.
uživatel
faust
20.08.2008, 21:34.23

@faust
Gital sice nevyžaduje č. sipa, nebo variabilní symbol platby konces. poplatku, ale podle mne to dělá v rozporu se smlouvou s ČT.
Až jednou ČT udělá u Gitalu šťáru, to bude mrtvých karet!!

Proto každému registrujícímu důrazně doporučuju to číslo tam vepsat, jednou by se mohl divit!!! :((
uživatel
Zip
20.08.2008, 23:03.08

Nie len Gital,ale ani T-T už dávno nevyžaduje Sipo.
uživatel
letas
21.08.2008, 11:43.55

Tak já nevím slovo "nevyžaduje" jestli je to pravé.Kartu může mít každý,ale podle mě ten kdo nebude mít potvrzené konces.poplatky, tak mu po měsíci vypadne ČT1,atd.Ale samozřejmě placený balík mít může,s tím nemají konces.nic společněho (když teda opomenu zákon, kdy plátcem poplatku je ten, kdo má TV).Ale z principu kartu mít může, i když nemá TV,akorát by mu neměli po tom měsíci zaslat prodloužení na kartu, jak jsem psal výše.
uživatel
Pepan100
21.08.2008, 11:51.38

@Pepan100
ano, máš pravdu, že slovo "nevyžaduje" je asi nevhodné. :)) Ale znám pár lidí, kteří neuvedli při registraci v.s. & sipo a karta (Gital) jim trvale běží. Proto jsem narážel na to, že Gital nedodržuje smluvní podmínky s ČT. U TT jsem to nikdy nezkoušel, nezadat v.s. & sipo, čili nevím, ale kdysi nebyla registrace platná v případě neuvedení všech údajů.
uživatel
Zip
21.08.2008, 23:24.35

Když registruješ Gitalku smskou, žádný sipo, telefon nebo mail tam ani v návodu nechtěj. Nedávám proto tyto údaje ani přes net. No problém. Stačí jen logicky uvažovat.
uživatel
Tomik535
22.08.2008, 07:25.41

@Tomík535
Aby ta logika neměla časem škraloup! :)))
uživatel
Zip