08.09.2008, 10:24.13 | |
Strata signaluV priebehu poslednych par dni, mi dva krat, tri krat denne uplne zoslabne signal, az je obraz nepozeratelny. Skontroloval som kabel /pouzivam ho tri roky/, ci nie je niekde prelomeny, vymenil som konvertor za uplne novy avsak problem stale pretrvava. Posledne, kde problem moze vznikat bude asi Diseq-ovy motor. Chcem sa opytat, ci ma niekto skusenosti z opravou diseg-ovych motorov, pripadne, kde v tomto zariadeni hladat problem...alebo ci existuje nejaky servis na tieto zariadenia. Alebo ak problem nesposobuje motor, kde hladat pricinu poklesu signalu. Dakujem |
![]() otik69 |
08.09.2008, 11:25.50 | |
RE: Strata signaluPokud máš podezření na motor, je potřeba jej potvrdit. Najed na pozici a potom zapoj kabel přímo na konvertor, aby signál přes motor nešel. Pokud nastane zlepšení, bude to motorem a potom to nějak řešit dál |
![]() grupen |
08.09.2008, 16:40.50 | |
RE: Strata signalu2x už jsem opravoval motor(část,kde je F-konektor přiletován na tišťák-svod od motoru k přijímači).Někdy při dotahování převlečné matky Fka a nebo při točení,když není dodržena vůle pro koaxiál se stává,že je studeňák na tomto konektoru.Ale před tím bych se přesvědčil o síle a kvalitě signálu,bez motoru. |
![]() hobza |