10.09.2008, 18:15.27 | |
SKYLINK-bílá kartajak je to s výměnou bílých karet .Tady píší,že se nemusí vracet. https://www.parabola.cz/clanky/3185/vymena-bilych-karet-skylink .Já to mám registrované na slováka a ten po mně chce bílou kartu,jinak,že mi nemůže poslat modrou. |
![]() hakub |
10.09.2008, 18:33.38 | |
RE: SKYLINK-bílá kartaVšem registrovaným Slovákům byla modrá karta zaslána ještě před olympiádou a po vložení do přijímače byla aktivována. Bílé kerty se nevrací, budou postupně odpojeny. |
![]() Ľudmila |
10.09.2008, 19:34.44 | |
RE: SKYLINK-bílá kartaNemusí se vracet, po aktivaci modré v přístroji, dojde k zablokování bílé karty.Tahá tě za fusekli, určitě se mu nechce ti tu modrou poslat, tak si dej na to pozor.Já jsem taky přišel o kartu, protože ten můj mi ji taky neposlal a přitom tvrdil, že ji poslal a na netu jsem si zjistil, že karta je již aktivní(taky se mi bílá už blokla).Naštěstí mám ještě jednu modrou a tu mám zaregistrovanou na sebe a mám pokoj. |
![]() Pavel H |
10.09.2008, 22:22.17 | |
Bila Skylink kartaLudmila a Pavel H maju pravdu. Biela karta sa nevracia a ostava majitelovi na pamiatku :). Skoda, ze to nebolo tak isto s prvymi TaT kartami. Dizajn sa mi velmi pacil...nie ako teraz - uplne biele. Fuj! No moja nie je biela, ked sa mi uz pekne poopekala v 2 Twin Easy Camoch .Ale neda mi povedat jednu vec :-/! Neviem co za vsivaci vam registrovali vase karty ale ozaj ze im nie je hamba. Su to jednoducho (nevhodné slovo). Pochybujem, ze ti ludia su ozajstny satelitny nadsenci, pretoze inak by pochopili, ze vzajomna registracia v tak do**banom byvalom Ceskoslovensku je potrebna. My za to nemozeme ze nam politici rozsekli stat a teraz hladame nelegalne cesty ako sledovat druhy rodny jazyk. Ozaj je mi z tich ludi, co nezasielaju karty na druhu stranu zle ;P :zombie: :dead: Inak viem ze najst spolahliveho cloveka na registracku je tazke, kedze je to zvacsa otazkou zopar mailov a tym to haslo... I ja sa totiz chystam v buducnosti zaregistrovat este jednu cz kartu, ale bez toho, aby s tym, ze druhej strane vezmem skylink kartu a tak bude vzajomna rovnvaha. Inac slusnemu cloveku netreba hovorit co treba v situacii ako nastala robit. Prisla nova, ozval sa kolega, tak mu to poslem..Doporuceny list nie je az tak drahy..ked karta ma zopar gramov. A na zaver mala ziadost pre kolegov na SK: ak nie ste schopny dodrzat slovo, tak radsej tu iniciativu s registraciou nechajte inym..A ak im neposielate kartu z dovodu, ze aj vy chcete mat jednu doma, tak si ju tiez kupte a zaregistrujte. Inac Skylink a Czechlink je asi ta najlepsia kombinacia na plnu ceskoslovensku televiznu ponuku. Moja cest pani. |
![]() sato |
10.09.2008, 22:28.14 | |
Bila Skylink kartaÚplne súhlasím zo satom! |
![]() dreamb |
10.09.2008, 22:44.34 | |
Bila Skylink karta...ťiež súhlasím so satom...len chcem dodať,že teraz vychádzajú na povrch"tí zlí na slovensku"čo neposielajú nové karty do čiech a na moravu...ale nieje tomu tak dávno,čo sa menili TaT karty,a keď som chcel vymeniť starú kartu za novú,tak sa mi ozvali,že už ju poslali na adresu,toho čo mi ju zaregistroval...a dotyčný sa na mňa tiež vybodnul :bomb: tí nepoctivci sú na oboch stranách hraníc...a robia hanbu tým,čo to so vzájomným registrovaním myslia poctivo... |
![]() happystud |
11.09.2008, 10:23.15 | |
RE: SKYLINK-bílá kartaVšechno je o komunikaci. Mě stačila jedna sms, jeden mail a do týdne jsem měl kartu doma. Na oplátku jsem kámovi ze Slovenska "regnul" ještě jednu českou a vím, že se na sebe můžeme spolehnout, kdykoli se něco po..re, vyjdeme si vstříc. Možná i zakalíme.. |
![]() Ľudmila |
11.09.2008, 13:35.33 | |
RE: SKYLINK-bílá kartaJen pro zajímavost, malý doporučený dopis s kartou SkyLink, posílaný ze SR do ČR, stál mého "známého" 60 SK ... |
![]() Libra |
11.09.2008, 16:21.56 | |
RE: SKYLINK-bílá kartaJen pro zajímavost, já jsem mu zaregistroval 2 TaT karty a ještě jsem mu teď poslal 500SK ať mi zaregistruje na té modré kartě české programy(400SK) + na poštovné.A on se na mě vykašlal, ani jí neposlal a i prachy utratil,protože když jsem zkontroloval tu kartu na netu, tak tam ty český nejsou, jen slovenský.No jo no, co se dá dělat.Karta je slušně řečeno v pryč a prachy taky.Teď mám novou modrou zaregistrovanou na sebe a mám klid (slovenština by my fakt chyběla), tenkrát to bohužel jinak než přes slováka nešlo, smůla.Jinak všem poctivým čest, musím říct, že jsem kvůli pár kr.ténům na slováky nezanevřel, šmejdi jsou totiž všude, to si člověk nevybere.Ale naštěstí tam je i dost slušných a já mám slováky rád.Zdravím všechny. |
![]() Pavel H |
11.09.2008, 18:16.32 | |
RE: SKYLINK-bílá kartaTo mně slováci nezklamali.Mám u nich 4 karty a ani jeden mi ji neposlal :crying: A to jsem jednomu u nás kupoval 2 karty a posílal na Slovensko a on na mně hodil bobek.Jj všichni slováci nejsou stejní jenom někteří |
![]() hakub |
11.09.2008, 21:27.34 | |
...Pavel Hsom rád,že nehádžeš všetkých do jedného vreca R^ ,ak by si potreboval registráciu,môžeš sa ozvať,to platí aj pre pesimistu hakuba,nemusíš sa báť,žeby som ťa obtiahol o kartu,ktovie kedy bude ďaľšia výmena kariet... R^ |
![]() happystud |