Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
15.09.2008, 23:00.39

Modul ZetaCAM

Pratele, mam asi dva roky tento modul. Narazil jsem na nej pred chvili a nevim jestli je na vyhozeni nebo se na neco hodi. Tehdy jsem ho kupoval kvuli moznosti dekodovani oficialnich karet (konkretne NTV ve Viacess), kterou jsem vlastnil. Nakonec na jeho pouziti ani nedoslo. Da se tento modul jeste nejak rozumne pouzit? Vlastnim HUMAX CRCI5500. Dekuji za vase prispevky.
@Vlado Fogo: zkusil jsem to vygooglovat, ale moc informaci jsem se nedozvedel. Doufam, ze tento muj prispevek pochopite a nezacnete mi zde nadavat jako tem prede mnou.
uživatel
Igis
15.09.2008, 23:09.25

Modul ZetaCAM

:laughing:
Nevyhazuj. Dá se po přehrání softem Joker Kamilz použít třeba na CW karty. Právě VF ti to určitě může udělat..
uživatel
Tomik535
15.09.2008, 23:40.02

@Igis

1, urcite s titankou na emu napr Digi tv
2, urcite na orig cw kartu - zetacam ti urcite nevyblokuje internu citacku v humaxe tak ako to robi xcam, diablo a jemu podobne
uživatel
Vlado Fogo
16.09.2008, 08:41.46

RE: Modul ZetaCAM

Mám podobný problém, potřebuji nejspíš nějaký programátor.
Mám taky homecast 200 ten nemá žádné emu.
uživatel
Janek
16.09.2008, 09:21.43

RE: Modul ZetaCAM

jj, najdi někoho ve svém okolí kdo má např. diablo, přehrát zetu v Casu není problém
uživatel
poky1
16.09.2008, 16:31.46

diky za odpovedi

bydlim na jihu Cech, pokud o nekom vite, byl bych moc rad. V Humaxu mam oficialni kartu CS Link (TT), k tomu FTA 4W,5E,13 E a 23,E. Modul mam odlozen v krabici, jakekoliv smysluplne vyuziti bych rad vyuzil.
uživatel
Igis