| 17.09.2008, 10:54.06 | |
ČT 1-gital nejde obrazUž asi měsíc mi na ČT1 (gital) jde pouze zvuk, ale obraz nemohu naladit. ČT2 jde bez problémů jako ostatní programy na této frekvenci. Zkoušel jsem přes USALS pootočení antény a stále nic. Dále jsem zkoušel také znovu vyhledat a také nic. Mám příjmač Topfietd PVR 5010 combo a modul Zeta cam blue (joker) s kartou gital. Nesetkal se s tímto problémem někdo? Díky za rady na odstranění. |
![]() charlis |
| 17.09.2008, 11:47.11 | |
RE: ČT 1-gital nejde obrazMusíš vylučovací metodou přijít na to kde máš chybu.Zkus vymazat program ČT1 a nech programy z toho transpondéru znovu vyhledat. nebo vem kartu a zanes ji ke známýmu, který má stejnou kartu a vyzkoušej jestli u něj ČT1 bude fungovat. nebo vem známýho co má kartu gital a přiveď ho i s kartou domů. Vyzkoušej jestli ČT1 bude fungovat na jeho kartu. Modul zeta-cam? nevím jestli podporuje emulaci? Fungovala ČT1 někdy dříve s tímto modulem? Zavzpomínej, jestli jsi něco nenahrával do modulu, než to přestalo fungovat. |
![]() colombo |
| 17.09.2008, 12:46.06 | |
RE: ČT 1-gital nejde obrazJa som sa s týmto problémom stretol na AB-DSR 510SKY u mojich známych presne pred mesiacom. Najprv som myslel že je to kartou (ale u mňa fungovala), aj som ich prijímač pripojil na moju parabolu, aby som vylúčil problém s LBN a nefungovalo. Celý prijímač som vymazal a preskenoval nanovo celý satelit a ani to nepomohlo. Pozeral som sa ja na PIDi, všetko je OK. Tak si myslím, že to bude čtečkou kariet. Problém trvá asi 1 mesiac. Všetky stanice fungujú, len ČT1 nefunguje obraz (zvuk ide bez problémov). |
![]() Crescenzio |
| 17.09.2008, 12:59.04 | |
RE: ČT 1-gital nejde obrazdělá to zeta, nahrát kamitz 1.13 nebo 1.17 (jeden z nich to je, už nevím ale který)nebo koupit mascomácké irdeto-crypto |
![]() RAFI007 |
| 17.09.2008, 14:56.58 | |
RE: ČT 1-gital nejde obraz and ABDSR510SkyMám cca ten stejný problém na AB-DSR 510SKY a Gital kartě. Též jsem zkoušel výmaz a naskenování, bez úspěchu. Nejsem si ale jist, zda mám nahranou poslední verzi SKYCRYPT, to by snad mohlo pomoct. Jede tedy někomu ČT1 na ABDSR510SKY popř. s jakými FW verzemi? |
![]() pekl |