Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.09.2008, 20:57.41

TechniSat DigiCorder HD S2 HDD

Nemohu na tomto přijímači naladit české programy z družice astra 23,5. Signál mám plný na TechniSat DIGIT MF4-S CC mi vše běží v pohodě.Ani na ruční zadání frekvencí na CS link (11992,12525,11876 a slovenské transpondéry) si ani neškrtne. Jediný co najde je očko a pár německých stanic.
uživatel
vojtalojza
22.09.2008, 20:13.28

RE: TechniSat DigiCorder HD S2 HDD

Divná věc...to ti nenajde ani naše free programy, resp. ani názvy se po zadání a proskenování nezobrazí v seznamu menu?
uživatel
KOTAZ
23.09.2008, 08:42.53

Bohužel ani free pouze to očko. na cssf.cz jsem našel chlapíka s podobným problémem popisuje ho takto

"Vlastním krátce zmíněný přijímač, vše by bylo O.K., ale potřebuji, zda by mi někdo neporadil.
Existuje nějaký setting editor nebo nějaký způsob, jak zadat jednotlivé stanice jinak, aniž bych je musel nechat vyhledávat ? Protože když dám vyhledat např. Premiere sport, tak je nenajde, stejné to je i pro Blue movie a Blue Movie Extra. Po zadání všech hodnot nic nenalezne. Zřejmě se to musí nahrát nějak podobně, jako do Humaxe. Zajímalo by mě, jak to dělají v Německu, když mají zaplacený celý paket Premiere, ISIPRO výše uvedené stanice také nenajde. Prostě je neumím žádným způsobem dostat do přijímače"

Bohužel už jsem nikde nenašel jak to vyřešil.
uživatel
vojtalojza
24.09.2008, 20:06.19

resenim je vratit to zpet bohuzel nic horsiho nez technisrat neexistuje made in german china
uživatel
rj45