| 01.07.2007, 18:00.12 | |
Humax 5400-kódyNemůžu pomocí DSR EMU 9500 Ed5.5 vložit kdy do Humaxe 5400 prográmek se připojí kódy odešlu a v přístroji samé nuly. Pokusil jsem se vyměnit TOH a ať tak dám starší nebo nové nejde to. Poradí někdo. Díky. |
![]() adast |
| 01.07.2007, 19:03.47 | |
Použij raději DSR 9500 EMU Ed561. Zapnutý přijímač.2. Spustit program DSR 9500 EMU Ed56 a nastavit: Humax, COM port, NO Fw check, Verify from Box - ON. 3. Otevřít soubor s klíči a spustit "Write". 4. Když to nevrátí verify OK, vypnout a znovu zapnout Humaxe. Přitom nechat DSR emu Ed v PC spuštěný. Až naběhne Humax, DSR EmuEd v PC zavřít a v zápětí znovu otevřít. Načíst klíče do editoru, dát Write... Obvykle už nyní se klíče zapíší - dá to zpět Verify. Vypnout a znovu zapnout Humaxe pro uložení klíčů... a hraješ. |
![]() bob.r |
| 01.07.2007, 19:28.29 | |
Humax 5400 kódyDíky za odpověď tento postup znám ale problém nastal po nahrání nového settingu a nejdou nastavit ani klíče pomocí dálkového oládání. Nastavím systém,providera ale klíče nejdou, zmáčknu vložené a objeví se samé nuly. V tom je problém. nejsem lama,Humaxe mám od začátku kdy přišel na trh až do této chvíle jsem ten problém neměl. |
![]() adast |
| 01.07.2007, 19:44.17 | |
Nech tam ten setting...pokud na něm trváš a nemáš lepší.Nainstaluj znovu 8,3. Dej PMCT - mimochodem, ta co je u té jedné verze, nechodí. A nainstaluj klíče. Musí to jít. Mě to chodí s 8,3 vždycky napoprvé. PMCT používám tu, co jsem také dal na cssf fórum do "Co se dá ještě udělat s Humaxem 5400..." |
![]() bob.r |
| 01.07.2007, 22:28.34 | |
Re:A´t dělám co dělám,klíče tam nejdou ani přes DSR ani ručně.Jde zadat provider,číslo providera ale klíče.nic. Nainstaloval js verzi 8.3gr včetně přiložené PMCT tabulky a nic. |
![]() adast |
| 02.07.2007, 00:01.06 | |
RE: Humax 5400-kódyJe třeba upřesnit situaci. V tom přijímači již nějaké klíče jsou nebo tam nejsou žádné a vidíš samé nuly ? Pokud vidíš samé nuly, nelze to EDITOVAT pomocí DO. To lze pouze , když už tam klíče nahrané jsou. Pokud tam není nic, nejde to nic editovat ! Pokud tam ovšem nějaké hodnoty jsou, tak asi nahrát znovu setting, protože klíče se nahrávají do oblasti settingu...takže tam může být nějaká chybička... Pokud tam ovšem žádné nejsou. Je chyba v odesílání z PC, tedy ve špatném nastavení DSR EMU ED. Je nutné nastavit HUMAX DEF a správný port COM ( pod otazníkem ) též odeslání dokáží i zabránit některé firewally, můžeš zkusit opak tedy natáhnout klíče do PC, zda to jde, pokud tam nějaké jsou... |
![]() JoséBrtník |
| 02.07.2007, 12:42.24 | |
re:Díky,už to funguje. |
![]() adast |
| 06.10.2007, 22:18.54 | |
Nezobrazí se mi možnost nastavení HUMAX, com portNezobrazí se mi možnost nastavení HUMAX, com port atd.Buď mám špatný program (mám ho ze 3 zdrojů) nebo tomu nerozumím. Prosím o pomoc. |
![]() ledonas |