| 01.07.2007, 19:26.58 | |
Zdílení UPCJak nejlevněji propojit dvě televize aby šly nezávisle na sobě přepínat programy.Mám příjmač premium x a na druhé televizi mám klasický philips 6010 od upc. |
![]() xrezik |
| 01.07.2007, 22:12.10 | |
RE: Zdílení UPCJinými přijímači. |
![]() Antonín |
| 01.07.2007, 23:51.20 | |
RE: Zdílení UPCAle jo s Philips DSX 6010S to jde. Card Server na PC, třeba Newcs, proti tomu WSP v něm nastavit SEASSON. V Philipsu mít orig. soft od UPC a Seasson v díře místo karty. A bere to. Jak je na tom Premium X nevím. |
![]() JoséBrtník |
| 02.07.2007, 09:18.34 | |
RE: Zdílení UPCTakže s jinými přijímači...Protože ty dva mu na nic nejsou - on nechce sdílet kartu někde na nějakém serveru (který sám nemá), ale jednu kartu u sebe s těmi dvěma. Jak jsme se oba nechali strhnout do opravdového sdílení, zapomněli jsme na pro něj jedinou dobrou a správnou variantu: splitter. Žádné sdílení. Obyčejný splitter, který se chová jako normální karta zasunutá do přijímače. Najdi si podrobnosti na webu, pokud ty dv apřijímače jsou v drátovém dosahu je to pro tebe nejlepší řešení - jenom zkontroluj, že to chodí zrovna s těmito přijímači. |
![]() Antonín |
| 03.07.2007, 06:31.37 | |
RE: Zdílení UPCJá to nemyslel tak, že od někoho, ale tak, že si udělá na svém PC sám pro sobě CS a bude si to odebírat sám sobě pouze interně. WSP proti CS na jednom a tom samém PC. Ovšem jinak samozřejmě máš 100% pravdu, nechal jsem se zblbnout sugestivním slovem sdílení. Ano tahle varianta je kousíček od Spliteru, ale je to opičárna s PC a dráty z com portů atd. Takže SPLITER. Jediné správné řešení. A prodávají se i bezdrátové. |
![]() JoséBrtník |