01.11.2008, 18:20.58 | |
s novym rocnim MULTI na TT uz nejde Sport5 a LeoTVV ramci dvoumesicniho proma (MULTI) na zakoupene T&T jsem mel dostupny i Sport 5 a od nedavna i LeoTV. Ted jsem koncem rijna po vyprseni proma zakoupil MULTI balicek na rok, pres web vidim, ze je na karte pripsan balicek MULTI, uz opet vidim programy z MUTLI balicku, tzn. Skylink obdrzel platbu, zaevidoval a neco v te veci musel podniknout, ale 5.den od aktivace mi stale nefunguje Sport 5 a LeoTV. Koukal jsem, jestli se oboji neodstehovalo na jine frekvence, ale je to stale stejne. Nove vidim i bez problemu EUROSPORT (s ceskym dubingem), ktery je na te same frekvenci/rychlosti/polarizaci/satu jako Sport 5. Netusite, co delam spatne nebo je to na obraceni se na Skylink? Nechavam to na tom programu dlouhe minuty (vic jak 10min) zapnute, ale stale mi sviti "Neni vlozena karta". Mam Topfield TF5400PWR Combo. Dik moc za Vase tipy. |
![]() Ajvn |
01.11.2008, 21:15.22 | |
RE: s novym rocnim MULTI na TT uz nejde Sport5...situace je divná pouze u tebe, balíček se stále skládá i z těchto dvou kanálů |
![]() poky1 |
01.11.2008, 21:47.09 | |
re:s novym rocnim MULTI na TT uz nejde Sport5 a LeEurosport jde z jiného satelitu - 19,2 E |
![]() PB1 |
01.11.2008, 21:54.41 | |
RE: s novym rocnim MULTI na TT uz nejde Sport5 a LSpíše napiš které kanály z Multi ti jedou.Ale Eurosport určitě ne,ten ti nepojede ze stejné frekvence jako Sport 5 ale z Astry 1 - 12,344/H 27500 3/4. |
![]() BIDLO |
02.11.2008, 02:05.15 | |
drobna oprava + doplneniMate pravdu, EUROSPORT Skylinku je na 19,2E, zatimco Sport 5 mam i podle popisu na Skylinku nastaveny na 23,5 (Astra 3A), 11876/H/27500. (uz to vidim, ja si to spletl s Eurosport CZ, ten ma skutecne stejnou frekvenci, mea culpa :) ) Z toho, co mi ze Skylinku z MULTI balicku jede bez komplikaci: Nova Sport, EUROSPORT, FILMBOX, FILMBOX EXTRA, XXX, NOSTALGIA, Viasat Explorer, Spice, Viasat History, JimJam. Schazi tedy ten Sport 5 a LeoTV. |
![]() Ajvn |
02.11.2008, 11:41.42 | |
RE: s novym rocnim MULTI na TT uz nejde Sport5...tak smaž leo a sport5 smaž a naskenuj znova a pokud to nepomůže kontaktuj providera a oni to daj dopořádku |
![]() poky1 |
02.11.2008, 15:08.32 | |
UZ JE TO OK :-)Smazani a znovunaskenovani nepomohlo. Dokonce ani pusteny receiver pres celou noc. Stacilo nejspis "jen" pockat. Dneska odpoledne uz mi Sport 5 jede. :-) Holt to chvili trva (tyden od oficialni aktivace providerem), nez se posle novy provisioning karty na vsechny zucastnene satelity. Jsem teda zvedav, kdy mi pak tyhle opozdene kanaly po roce vypnou, jestli s temi dny zdrzeni navic nebo podle data aktivace MULTI balicku. :-) Kazdopadne dik moc vsem, kdoz ste meli snahu mi jakkoliv pomoct. |
![]() Ajvn |
03.11.2008, 10:58.02 | |
RE: s novym rocnim MULTI na TT uz nejde Sport5...Pres web TT toho moc nepoznas. Podivej se na primo na datumy odkdy dokdy ti klice plati. Najdes to pri proskenovani karty v setoboxu. Puvodni balicek MULTI pouziva vlastni sadu klicu a k tomu extra existuji klice k Sport_5 a Leo_TV. |
![]() roka5 |