| 08.12.2008, 12:16.25 | |
Je možné registrovať TaT so slovenskou ponukou ?Písal som mail do slovenského SkyLink-u. Chcel som registrovať bielu vylamovaciu kartu TaT (BIOS v.3.47) s ponukou so slovenskými programami, písali mi, že to nie je možné, fakt sa to nedá registrovať pre územie SR ? Registrované je to na občana SR. Díky za odpovede. |
![]() PeterHumax |
| 08.12.2008, 13:37.53 | |
RE: Je možné registrovať TaT so slovenskou pon...Skylink zavadza! Je to mozne aj u TaT... |
![]() Bruty |
| 08.12.2008, 13:48.26 | |
RE: Je možné registrovať TaT so slovenskou pon...minimalne o jednom viem,kde mu zaktivovali aj CT programy zadarmo |
![]() Bruty |
| 08.12.2008, 14:00.36 | |
@BrutyNepopísal som to dostatočne, išlo mi o to, aby po najbližšej celoplošnej výmene SkyLink kariet mi chodili všetky základné SK programy za ktoré sa neplatí. Vymenil som si s nimi ešte pár mailov, vysvitlo, že tie karty, ktoré teraz distribuujú majú čipy prispôsobené tak, že je možné aktivovať buď ponuku slovenskú alebo českú, takže by nemal byť problém. :)Tu je odpoveď z jedného mailu: ...momentalne sa distribuuju uz len karty (c. 0 3436 XXXX XXXX X), ktore maju cip prisposobeny tak, ze mozu byt aktivovane bud pre SR, alebo pre CR. Pri kartach zacinajucich cislom 0 0002 XXXX XXXX X nie je mozna ina aktivacia ako aktivacia ceskej ponuky. To iste plati pre karty zacinajuce cislom 0 1976 XXXX XXXX X, tieto su urcene vylucne pre SR a mozu mat aktivovanu len slovensku ponuku. Jednoducho cip tychto kariet nie je technicky prisposobeny tomu, aby dokazal spristupnovat viacero ponuk. Maria Spacilova SkyLink - zakaznicky servis |
![]() PeterHumax |
| 08.12.2008, 14:06.01 | |
RE: Je možné registrovať TaT so slovenskou pon...pekna somarina....Chod na ICQ doriesime to tam |
![]() Bruty |
| 08.12.2008, 16:25.14 | |
je mozne...............Je mozne registrovat kartu registrovat,akokolvek. Cez net som to aj par x robil , staci zadat prislusnu lokaciu a zadat svoje udaje a funguje bez problemov ,ci uz slovenska ponuka pre cecha ,alebo ceska pre slováka! |
![]() manesman |
| 08.12.2008, 21:45.33 | |
RE: Je možné registrovať TaT so slovenskou pon...Přečtěte si odpověď od p. Spáčilové znova!!Pro nechápající - systém (PC), který aktivuje jednotlivé karty je nastaven tak, že karty 0 002 .... jsou určeny pro legální registraci v ČR, karty 0 1976 .... jsou určeny pro legální registraci v SR (oba modely se již nedodávají!) a na závěr nové karty 0 3436 .... jsou obojetné, záleží na registrujícím, kterou zemi si zvolí. Je docela možné, že systém nerozezná stát vs město a tak i čech si zaregistruje SK nabídku na svou adresu a naopak. :))) :))) :))) |
![]() Zip |