09.12.2008, 09:04.04 | |
lnb smart titanium classic@vortimond: experimentuješ s tímto konvertorem z allcomu praha na francouzský. včera jsem se tam zastavil, classic nemají. teď vidím v jejich katalogu typ tsx singl universal, to asi není to, co jsi doporučil, viď? díky za odpověď! |
![]() knawi |
09.12.2008, 09:24.12 | |
RE: lnb smart titanium classicpříjmově to bude asi dost podobný. ale není to on. smart titan tsx vypadá úplně stejně jako levnější model od smartu - se11. ten classic který jsem tam kupoval (tces) má dost neobvyklej dyzajn. je celkově kratší, vzadu zaoblenej a konektor pro připojení kabelu má o 45 stupňů do strany. |
![]() vortimond |
09.12.2008, 09:39.15 | |
RE: lnb smart titanium classicto máš pravdu, se11 mám. ale ten mládenec v allcomu, co hledal v pc žádanej classic, dával najevo, že ho nikdy neměli. tsce je k vidění jen na německejch webech, ještě nepřesně. škoda, chtěl jsem taky vyzkoušet to, co se ti osvědčilo. zklamanej jsem jinde koupil smart 2nd edition, ten vypadá taky jako se11 nebo straight inverto, je ale kratší. uvidím. víme, že to není tolik dležitý. díky za odpověď |
![]() knawi |
09.12.2008, 10:00.52 | |
RE: lnb smart titanium classictak to jsem zase natrefil na nějakou podivnost a novinku, ale ať nekecá, měli ho tam. to je onhttp://www.hegau-trade.de/LNBs/Single/TCES-Titanium-Classic-Single-LNB-Weltneuheit--107.html |
![]() vortimond |
09.12.2008, 10:04.46 | |
RE: lnb smart titanium classicMyslím, že jej v Praze vede Antenex...ale popisky trochu kulhají v přesnosti popisu http://www.antenex.cz/eshop.html |
![]() Nescafe |
09.12.2008, 10:56.23 | |
RE: lnb smart titanium classicabych nekřivdil tomu prodavači, měl jsem z jeho hledání takovej dojem, možná špatnej.v ruce mám ten titanium 2nd edition universal single lnb tsg a liší se od obrázků jak tcs, tak univerzála u antenexů . každej vypadá v detailech jinak. a to jsou další typy, odlišný v nyansích. vyzkouším druhou edici, zjistím jestli se liší od inverto lnb, jsou to prchavý nápady. děkuju za reakce :))) |
![]() knawi |