09.12.2008, 12:37.53 | |
DVB-TChtěl bych se zeptat na sice velmi malé a sporadické "zakostičkování" ať už v muxu 1 nebo 2...Jedná se mi jen o informaci zda opravdu jen velmi zřídka i s dobrými parametry signálu (mám české síto bez zesilovače)se prostě stane že to zazlobí. Narážím i na info, že vysílací zařízení není přesně úplně to ořechové na straně provozovatele (info odněkud z netu).Prostě jestli se opravdu stane že to někomu taky zakostkuje na 1 sec a pak třeba celý den OK...parametry se dle bar grafu vůbec nemění ani za rozdílného počasí...jen mi prostě vrtá hlavou jestli je to normální....jinak mi to nevadí, ale jsem zvedavý..Díky.. |
![]() Corgoň |
09.12.2008, 12:45.20 | |
re.nekostičkuje pokud ja dostatečný příjem a není nějaká vada koaxiál,konektory |
![]() vaclav |
09.12.2008, 17:06.06 | |
RE: DVB-Ttento problém jsem tady i na jiných fórech řešil taky po změně 30.10.08 před změno bylo vše perfektní, tak jsem zaslal mail na ČT a české radiokomunikace asi před měsícem a v neděli k mému překvapení se u mne znenadání objevil televizák z ČT že obchází a zjišťuje opoctatněnost reklamací tak mi změřil vše co je možné datoví tok chybovost a nevím com ještě a konstatoval že je vše v naprostém pořádku tak jsem mu ukázal obraz a co se mi nezdá na LCD LG42+IPBox 9000 a konstatoval že problém není v příjmu či rozvodu ale u vysílače přímo u provozovatele sítě takže se potvrdila moje domjenka že není chyba na mé straně ale na straně provozovatele sepsal protokol a teď jsem zvědav zda s tím budou něco dělat ale mam zato že to zůstane stejně špatné protože podle reakci z různých fór to nikoho nezajímá a kvůli jednomu s tím nic dělat nebudou jedině že by zaslalo reklamaci více lidí pak by s tím byli nuceni něco udělat |
![]() 1801 |
10.12.2008, 07:26.56 | |
RE: DVB-TTO: vaclav, dostatečný příjem je, F-ka jsou O.K, Koaxiál Belden..antény a anténní technikou se docela dost dlouho zajímám...většinou je to tak že s velmi sporadickou chybou (kostičky cca 1x za den 1sec.)lidé ani nezabývají, ale mně prostě zajímalo jestli to někdy udělá i jinde a třeba na jiném přijímači a není to na straně příjmu...o nic jinak nešlo... |
![]() Corgoň |