Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.12.2008, 12:37.53

DVB-T

Chtěl bych se zeptat na sice velmi malé a sporadické "zakostičkování" ať už v muxu 1 nebo 2...Jedná se mi jen o informaci zda opravdu jen velmi zřídka i s dobrými parametry signálu (mám české síto bez zesilovače)se prostě stane že to zazlobí. Narážím i na info, že vysílací zařízení není přesně úplně to ořechové na straně provozovatele (info odněkud z netu).Prostě jestli se opravdu stane že to někomu taky zakostkuje na 1 sec a pak třeba celý den OK...parametry se dle bar grafu vůbec nemění ani za rozdílného počasí...jen mi prostě vrtá hlavou jestli je to normální....jinak mi to nevadí, ale jsem zvedavý..Díky..
uživatel
Corgoň
09.12.2008, 12:45.20

re.

nekostičkuje pokud ja dostatečný příjem a není nějaká vada koaxiál,konektory
uživatel
vaclav
09.12.2008, 17:06.06

RE: DVB-T

tento problém jsem tady i na jiných fórech řešil taky po změně 30.10.08 před změno bylo vše perfektní, tak jsem zaslal mail na ČT a české radiokomunikace asi před měsícem a v neděli k mému překvapení se u mne znenadání objevil televizák z ČT že obchází a zjišťuje opoctatněnost reklamací tak mi změřil vše co je možné datoví tok chybovost a nevím com ještě a konstatoval že je vše v naprostém pořádku tak jsem mu ukázal obraz a co se mi nezdá na LCD LG42+IPBox 9000 a konstatoval že problém není v příjmu či rozvodu ale u vysílače přímo u provozovatele sítě takže se potvrdila moje domjenka že není chyba na mé straně ale na straně provozovatele sepsal protokol a teď jsem zvědav zda s tím budou něco dělat ale mam zato že to zůstane stejně špatné protože podle reakci z různých fór to nikoho nezajímá a kvůli jednomu s tím nic dělat nebudou jedině že by zaslalo reklamaci více lidí pak by s tím byli nuceni něco udělat
uživatel
1801
10.12.2008, 07:26.56

RE: DVB-T

TO: vaclav, dostatečný příjem je, F-ka jsou O.K, Koaxiál Belden..antény a anténní technikou se docela dost dlouho zajímám...většinou je to tak že s velmi sporadickou chybou (kostičky cca 1x za den 1sec.)lidé ani nezabývají, ale mně prostě zajímalo jestli to někdy udělá i jinde a třeba na jiném přijímači a není to na straně příjmu...o nic jinak nešlo...
uživatel
Corgoň