09.12.2008, 17:01.04 | |
UPC vs. SK programy - opat ma nasr....JA : Vázeni priatelia,som Vasim zakaznikom platformy UPC Direct. Vasa spolocnost tvrdi ze nema na Astre 19,2 kapacity pre dalsi rozvoj vysielania - zaradenia novych programov. Ceska republika ma vsetky dostupne TV programy v zakladnej ponuke. Madari tam dostanu aj tu poslednu sledovanu TV v state. Slovaci nemaju narok na STV2, STV3, JOJ+ ? Nie je kapacita? A co TV BARANDOV? Ta uz vysiela svoj test - info www.parabola.cz.Ak mi chcete odpisat ze mam sledovat info na Vasich neaktualnych strankach, neunuvajte sa. Budem zvazovat o opatovnom sa zaviazani UPC pri takychto sluzbach a ponuke. Chcem od Vas reakciu na moznost sledovania STV2, STV3 a JOJ+ v ponuke UPC Direct. Nic viac.UPC : Dobry den, na zaklade Vasho mailu Vas informujeme, ze momentalne nemame pre Vas ziadne nove informacie na zaradenie uvedenych programov, v pripade nejakej zmeny Vas budeme vcas informovat prostrednictvom vybranych medii a nasej webovej stranky. S pozdravom Eva Hässlerová oddelenie služieb zákazníkom TAK SME SA OPAT ZABAVILI a ZMUDRELI. |
![]() icoq |
09.12.2008, 17:15.43 | |
RE: UPC vs. SK programy - opat ma nasr....kúp si skylink a upc odhláš a máš pokoj sú to bordelári Rv |
![]() Jupi |
09.12.2008, 17:24.06 | |
RE: UPC vs. SK programy - opat ma nasr....ja neviem co tu vyplakavas???, ved podpisoval si zmluvu na silu ?? nie, vedel si do coho ides, vedel, tak potom odhlas upc a pozeraj na nieco ine, mam strasne rad takychto vyplakavacov. |
![]() plesak |
09.12.2008, 17:33.00 | |
- plesakTy citas medzi riadkami? Pred rokom si bol asi jasnovidec -STV3 a JOJ+ si uz doma chytal na medeny drot. Si asi nepochopil pointu veci. Precitaj si to opat - o COM som pisal, ak nie tak Ti to vysvetlim polopatisticky. |
![]() icoq |
09.12.2008, 18:19.01 | |
RE: UPC vs. SK programy - opat ma nasr....Toto je proste kultura tohoto fora. Postazujes sa s tym ako sa UPC sprava ku svojim zakaznikom a hned ta vsetci zotru, ze ti to nikto nekazal podpisovat a podobne. Nic si z toho nerob to forum je tu proste len na to aby ta tu niekto zotrel ako Alika. Jedina moznost ako zmenit spravanie UPC k zakaznikom je proste pockat az skonci viazanost a kaslat potom uz kaslat na nich. Ked im bude klesat pocet abonentov, tak sa spamateju. Nikto kto od nich odide sa ale uz viac nevrati, lebo uz postupne pribuda pocet konkurecnych spolocnosti. Uvidime kto sa bude nakoniec najviac smiat. Kazdy aj novy zakaznik ked ho budu lakat ked sa dozvie ze tam nemaju tieto zakladne programy, tak proste pojde o dom dalej. |
![]() Billysk |
09.12.2008, 18:47.24 | |
RE: UPC vs. SK programy - opat ma naJa som UPC tiež práve odhlásil, napriek tomu, že mi ponúkali ďalej 399/mesiac.Ako dôvod vidím hlavne nízku kvalitu obrazu a ignoranciu slovenského diváka. Keby nemali kanál Sport 1 tak ich ani nepozdravím... Dokonca i Digi má o krapet lepší obraz. |
![]() janisat |
09.12.2008, 19:34.48 | |
RE: UPC vs. SK programy - opat ma nasr....Take programy ako STV3 a JOJ+ by som neriesil cez UPC. Lebo sa daju prijimat za jednorazovy poplatok zo Skylinku. Momentalne 18 programov FTA alebo za jednorazovy poplatok. Cez DIGI alebo UPC riesit len payTV. |
![]() Robert |
09.12.2008, 20:39.12 | |
RE: UPC vs. SK programy - opat ma nasr....Ja to zatial tak riesim, ale priucku by si zasluzili. Len im treba posielat podobne maily castejsie a cim viac ludi tym lepsie, nech vedia ze nam to nie je jedno ako sa spravaju. |
![]() Billysk |
09.12.2008, 21:38.09 | |
Sk programy v UPCAk by Ste mali tú česť spoznať osobne riaditela upc pre Slovensko, tak Vám zaručujem, že na podobné a žiadne otázky sa už nebudete nikdy pýtať. |
![]() romannitra |