| 15.12.2008, 20:08.37 | |
seřízení obrazu TVMám TV Sharp LCD 42X20E FullHD a zdál se mi blbý obraz, tak jsem seřizoval. A tak jsem to seřídil, že je to celé úplně na ho.no. V titulcích běhají takové drobné kostičky, okolo postav je bílý obrys. Existuje nějaký seřizovací obraz, jako býval vysílaný monoskop, nebo něco podobného, podle čeho to dát dohromady?Vím, že je možné to vrátit do továrního nastavení, ale to toho moc neřeší. |
![]() sateliťák |
| 15.12.2008, 20:15.53 | |
RE: seřízení obrazu TVNo podľa monoskopu , by som to nenastavoval ,to tiež nieje riešenie. 100% kukačov pozerá na film a nie na monoskop. Posledná možnosť je nastavenie cez generátor ,ale ten majú hlavne servisáci. |
![]() oneeeee |
| 15.12.2008, 20:23.22 | |
satelitákVrtal si a dovrtal si!Tak Ti treba! |
![]() PopoDag |
| 15.12.2008, 20:37.04 | |
LCD SHARPAhoj,Zkus jít do menu, do nastavení obrazu a zadej položku "RESET", to by mělo umožnit nastavení obrazu do podoby od výrobce! Mrkni do návodu! Monoskop je dobrý na vyladění barev a ostrosti! |
![]() ORBITAL |
| 15.12.2008, 20:39.50 | |
RE: seřízení obrazu TVjinak mám pocit že zrovna Sharp dělá i takový kraviny v nastavení jako je prodejna a domáctnost nebo jak se to jmenuje, ale nejsem si vůbec jistej |
![]() poky1 |
| 15.12.2008, 21:01.16 | |
RE: seřízení obrazu TVahoj,nechci tě moc strašit,ale byl jsem u kamárada,který si koupil lacinější Sony fullHD a měl stejné problémy,jaké popisuješ ty (mluvím o obrazu z DVD).Satelitní vysílání na DIGI a UPC skoro nekoukatelné.Po hodině a půl různého nastavovaní a zkoušení jsme to vzdali.V prodejně nám vyměnili jiný přístroj,který zobrazoval úplně stejně.Nakonec si nechal vrátit peníze a koupil si HD plazmu Panasonic s kterou je vcelku spokojen.Přeju ti,aby jsi dopadl lépe. |
![]() Hubis |
| 15.12.2008, 21:16.59 | |
RE: seřízení obrazu TVJá si myslím, že jsi přehnal ta nastavení. Postahuj všechny ty vylepšovačky obrazu na minimum, mělo by se ti to zlepšit.Myslím si, že bys měl obraz seřídit na co nejkvalitnějším signálu _ HD. A tak to nechat, mizerné signály z UPC, či Digi TV tě nutí obraz zlepšovat do krajností, pak máš lidi jako z pastelíny a kontury na obrysech z přeostření. |
![]() Nervoš |
| 15.12.2008, 22:36.45 | |
SHARP LC-42XL2E/100hz/fullHD..já mám výše uvedený model SHaRP a naprosto bez problému. Maximální spokojenost!! Obraz jsem skoro vůbec nenastavoval. |
![]() Fugas66 |
| 16.12.2008, 00:09.07 | |
RE: seřízení obrazu TVPíšete to tady pěkně.Něco na tom bude, jak to popisuje Nervoš, ale i Hubis. Lidé jak z modelíny, ale ne jenom lidé. To je trefně popsaný. Myslím, že tímhle neduhem trpí asi většina těch LCD. Plazma tohle asi nezná. |
![]() sateliťák |
| 16.12.2008, 00:11.53 | |
@PopoDagTak jak píšeš, vrtal, vrtal. |
![]() sateliťák |
| 16.12.2008, 00:13.16 | |
RE: seřízení obrazu TVPořád mě vrtá hlavu to podsvícení, jaký je rozdíl od jasu. |
![]() sateliťák |
| 16.12.2008, 10:07.57 | |
RE: seřízení obrazu TVkup si plazmu a budes mit luxusni obraz,zaklad je mit satelit natoceny na astru.to ze sis poridil lcd nebylo dobre reseni.pritom tohle tema se tady resilo a resi kazdou chvili staci cist. :lookaround: |
![]() image |
| 16.12.2008, 11:05.26 | |
@imageHledal jsem, hledal, ale seřízení TV jsem nenašel. |
![]() sateliťák |
| 16.12.2008, 15:13.49 | |
RE: seřízení obrazu TVsateliťák,na Premiere HD beží nejaký "Testbild".Je to taká testovacia video a audio slučka,podľa ktorej si môžeš nastaviť obraz a zvuk.Mám to nahraté na HDD Octagona.Možno to má nahraté (alebo to má možnosť nahrať)aj niekto z Tvojho okolia.Skús tak. |
![]() Rasto |