21.12.2008, 13:47.26 | |
Planujem novu zostavu. Docasny prijimac.Zdravim,Planujem novu zostavu. Mam objednany HD sat. prijimac Vantage HD 8000s, ale pride az po novom roku. Rad by som ale pozeral vianocny program. Tak zatial by som chcel prijimat aspon skylink z požičaného, alebo nejakeho 500-korunoveho prijimaca z druhej ruky. Ktory ma citacku Cryptoworks. Neviete o niekom, kto by za rozumnu cenu požičal alebo predal ? Alebo nejaké lepšie riešenie Vás nenapadá ? Ozvite sa aj na mail: Maxxes@post.sk Dohodli by sme sa. Ešte sa trápim s myšlienkou, či parabolu Multibeam E-85 inštalovať na balkónové zábradlie a tým pádom ju vystaviť silnejšiemu vetru od poľa (sever), alebo ju inštalovať na stenu balkóna a čiastočne ju kryť proti severnému vetru. PORADTE, či je vietor problém. |
![]() Maxxes |
21.12.2008, 14:14.41 | |
RE: Planujem novu zostavu. Docasny prijimac.Tak nejdřív ta parabola musí být smčrem na jih. To druhý ti neporadím.Mrkni na Inzerci zde na stránkách.Ale za 500 ???Přeji hezké vánoce. R^ |
![]() koax |
21.12.2008, 14:53.27 | |
RE: Planujem novu zostavu. Docasny prijimac.tak ja mu klidne za petikilo do ledna prijimac pucim :) |
![]() bublajs |
21.12.2008, 17:25.46 | |
RE: Planujem novu zostavu. Docasny prijimac.:laughing: aby se ti pak ještě vrátil.. |
![]() Tomik535 |
21.12.2008, 23:21.13 | |
RE: Planujem novu zostavu. Docasny prijimac.Samozrejme ze bude otocena smerom na juh. Len som pisal, ze vietor fuka od severu a obcas dost silny. Tak neviem aky drziak kupit, ci na zabradlie alebo na stenu. A to ste mi neporadili.Ci je vietor velky problem ? |
![]() Maxxes |
21.12.2008, 23:49.46 | |
RE: Planujem novu zostavu. Docasny prijimac.Prostě si to nechej udělat pořádně a neřeš větry. |
![]() Tomik535 |