Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.07.2007, 07:19.13

Ferguson 6318+karta Czechlink

Prosim nejde mi spustit Czechlink musim vypnout emu//popripade jak se to provede//
uživatel
huck
09.07.2007, 07:30.38

cca. před rokem

se mi karta Czechlink TT v přijímači Ferguson 7318(soft 6798) spustila do 10minut při vložení zcela nové karty
uživatel
nori
09.07.2007, 07:54.59

Stejný problém

Mám stejný problém, Ferguson asi neumí provést nynější nové zápisy na kartu, TandT to netrápí, protože to není originál cryptoworks, je jim to jedno. Osobně nevím co s tím, jedině spustit v jiném přijímači. Mimochodem, nejnovější FW od Fergusonu nepomohl.
uživatel
Dennis
09.07.2007, 08:13.15

V originál Cryptoworksu

aktivováno do 10 vteřin, ale to nic neřeší, když člověk je vzdálen 20, 30, 50km jak aktivaci provést ?
uživatel
nori
09.07.2007, 11:46.15

@nori

no to sa musis spytat tych dvoch chytrakov, pat-a a Babui -a . ked to tvrdim od zaciatku ze su to shit prijimace, nikto neveri a to pockajte ked zacnu od 1.8 sifrovat ECM dotaz.. to tu bude vyplakavania ze to mrzne
uživatel
Vlado Fogo
09.07.2007, 11:56.03

RE: Ferguson 6318+karta Czechlink

myslim ze sifrovani ECM tu uz jednou bylo,nebim jestli to konkretne pouzival CS link,delalo to problemy i na original prijimacich,tak se od toho ustoupilo..,myslim ze na Fergusonech to ale dokonce fungovalo...
uživatel
gsmobil
09.07.2007, 17:12.08

Zítra jedu k další nefunkčí kartě

nechám jim tam tu svoji spuštěnou a to si piš Vlado Fogo, že ji doma na své AF 7318 UCI rozjedu :o) Jinak fergusony jsou velmi dobré přijímače, neporuchové a s překvapivě velmi dobrým obrazem, vydrží toho hodně co se týká programování přes PC, divím se, že jsem si ho ještě neoddělal, tak tady nebalamuť lidi
uživatel
nori
09.07.2007, 20:37.40

re:RE: Ferguson 6318+karta Czechlink

dnes jsem doregistrovával 3 gital karty, načetly se do pár vteřin, ...z 99% problémy dělá zaplá (pokud je) emulace, takže si lidé v celku za to mohou sami,,, pár rad:
menu - tools (nastavení) MMI Card info zmáčknout OK objeví se cryptoworks, vše funguje korektně na karty Gital, UPC sky link blue) a znovu OK,
kartičku dáváme do přístroje vždy ve vyplém stavu,
pokud nepomúže výše uvedené natvrdo zresetujeme vytažením kabelu ze zásuvky u firmwaru s emu stačí červené tlačítko a reset Tuner RESTART,
ještě maličkost, kdo používá soft 6686 a vyšší pozmáčknutí tlačítka nula (nesmí být zaplá info o kanále- počkat třeba 5 sekund) se vypíší proviedři, pokud chci sledovat programy přes Gital fajfka 0D0F, UPC 0D02, sky link 0D70 musí být zafajfkované - Tlačítko OK ostatní by měli být odfajfkované - Tlačítko OK, ale není podmínkou
uživatel
Babui
09.07.2007, 20:45.18

U mě 4 TT karty KO během týdne

naštěstí jsem jich víc nemontoval a vždy se softem originál bez emulace tuším 6798(neaktivovaná karta před cca 1 rokem- načtení všech programů trvalo asi 15 minut- TT karta )...Je možné, že si Gitalky si s Fergusonama více rozumí? Ještě jsem žádnou nezkoušel
uživatel
nori
09.07.2007, 20:56.38

re:U mě 4 TT karty KO během týdne

ahoj, nedělám tuto práci profi (neživí mě) je to můj koníček,
k věci na gsmobil je soft originální, který karty T and T bezproblémů propouští, je tak uvedeno, sám nevím pracuji opravdu jen se třemi uvedenými kartami, je pravdou, že cokoliv hodím do he@da SD 2500 nebo openbox X810 okamžitě se karta načte...
uživatel
Babui