Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.01.2009, 15:12.19

Topfield 7700HSCI+HDD

Zdravím, nemáte někdo zkušenost s tím, že některé stanice jdou nahrát a některé nee. Než jsem nahrál firmware ze srpna, tak vše ok. Teď Eurosport jde a ostatní stanice z UPC nejdou. :-( Zkoušel jsem nahrát i prosincový firmware a furt stejný.
uživatel
Nikolas
16.01.2009, 15:27.18

RE: Topfield 7700HSCI+HDD

jdou nahrát všechny programy, které máš naladěné v Topfieldu a s originální kartou. Jinak platí že pokud jeden program nahráváš, na druhý se díváš, pak musíš pro přehrávní toho prvního mít stále zasunutou kartu, aby došlo k dekódování nahraného filmu. A to i v případě že v půlce přepneš na jiný a pak zase zpět. Daný film se musí celý dekódovat, jinak nejde ani přehrát, ani stáhnout do PC.
uživatel
Rambo
16.01.2009, 17:00.43

@Rambo

Nejsem si jist, vím , že jsi borec, ale on má 7700 a ten nemá dva tunery , jako tvůj 7710.
uživatel
Mirko.
16.01.2009, 18:11.40

tak ještě jednou. používáš originál kartu s jakým CI modulem, nebo máš i Diablo? Pokud ano, v jakém nastavení je Diablo, jaký je ten CI modul Cryptworks, Conax,atd...(pokud máš UPC tak musíš mít CI Conax nebo něco co ho umožňuje)
Jinak platí předchozí - bez modulu nic nenahraješ a pokud se ti hádá Diablo s druhým CI, musíš najít co to dělá. pravděpodobně tady je problém. Omlouvám se za první odpověď, musel jsem se nejprve podívat na tvůj přijímač.
uživatel
Rambo
16.01.2009, 18:12.42

Nikolas

napiš mi svůj email, ozvu se ti.
uživatel
Rambo
20.02.2009, 21:32.35

mám podobný problém, už si opravdu nevím rady.Na HDD nahraju jakýkoliv program, ale už nejde přehrát.Přehrávání se zastaví po cca 1 sec.Prosím o pomoc
uživatel
edirolman