Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.07.2007, 12:46.23

cslink

Ahoj,prosím o radu. Mám kartu sclink a od 3.7. mi nejdou kodované programy. Tady jsem se dočetl,že můj přijímač (FERGUSON AF-7318UCI) nedokáže přepsat kódování na kartě. A teď dotaz,dokázal by to můj druhý přijímač HUMAX RS-506. Za odpovědi předem děkuji.
uživatel
11tom
09.07.2007, 13:02.01

RE: cslink

tak tam tu kartu strč a uvidíš či to dokáže ?
uživatel
kuxoft
09.07.2007, 13:13.31

Bohužel asi po 3/4 hodiny nic. Co mám dělat na TaT mi to nikdo nebere,nebo je obsazeno. Máte někdo radu????
uživatel
11tom
09.07.2007, 13:34.39

TaT jsou č****i

Tak jsem volal do TaT a tam mi řekli,že mám smůlu,že nemám licencovaný přijímač a nepůjde to. Tudíž se mám obrátit na mého prodejce ať mi můj rok starý přijímač vymění za licencovaný. Je to normální,nebo se to může stát jenom v čechách?? Co mám asi dělat,koupit nějakej jinej přijímač nebo vrátit kartu,že nefunguje. Asi jo na to jak se chovají k zákazníkům.
uživatel
11tom
09.07.2007, 13:38.02

bolo to tu a aj na každom fóre už viackrát rozoberané ...
nie v každom prijímači chodia korektne zápisy na karty ...
pokiaľ má licencovanú CW čítačku tak by nemal byť žiadny problém ...
uživatel
kuxoft
09.07.2007, 13:42.50

No jo,ale co to bude stát,proč to mění pokud to do teď šlo. Nevím asi to vrátím jako komplet prodejsi ať si stím dělaj co chtěj.
uživatel
11tom
09.07.2007, 13:47.39

S trochou slušnosti to jde

Zajdi ke kámošovi, kolegovi nebo prodejci, strč kartu do přístroje s licencovaným CW, zavolej do TaT, slušně požádej o "URGENTNÍ ZÁPIS" na svojí kartu a do 15 min ti to poběží. Podobnej problém jsem takto řešil na jaře a po příslibu, že do hodinky to bude OK se tak skutečně stalo za 15 minut!!!

Jo a kartu jsem měl ve svým yumatu, který má uni čtečku, ale vím, že zápisy na kartu propouští.
uživatel
velcenstvo