23.01.2009, 10:23.34 | |
Programy tv na Paraboleuž několikrát mně napadlo pochválit místní rubriku tv programů. zvlášť při srovnání různých novinových tv příloh je patrná kultivovanost a obsažnost. a není to, podle mně tak jednoduchý. díky redakci |
![]() knawi |
23.01.2009, 17:30.49 | |
To:knawiAno musím potvrdit a naprostý souhlas co se obšírnosti popisu k daným programů týká nicméně bych uvítal možnost takové té nekonečné rolety posuvu z leva do prava kde je možné do nekonečna posouvat navolené /prioritní/ kanály tak je tu pouze možnost pouze 4 programů,zkoušel jsem si ukládat samostatně na každou stránku /jiné ,další programy/ale bohužel to nefunguje prostě pokud chceš nahlídnout na více /jiné /programy kromě těch zminovaných 4 tak je musíš pokaždé samostatně otevírat a zadávat což je poněkud těžkopádné a zdlouhavé,vodítko jako např. u 365 dní TV by bylo řešení |
![]() DVB |
23.01.2009, 18:51.41 | |
@DVBtak to máš asi pravdu, nemyslel jsem na technickou stránku, taky tomu nerozumím. ani nevím, jak se taková rubrika vytváří, ale líbí se mě obsahově a už nemám kam pospíchat. :laughing: |
![]() knawi |