Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.07.2007, 20:42.21

karta

prosím o radu :přijímač který nepodporuje emu,co k tomu aby šlapalo cs a sl link,oficiální nechci-nema na ní švagr,něco podobné jako je opos,anebo i možno modul,stačí jen radu.prosím kdo nechce nebo chce odpovědět na způsob pitomá otázka-necht neodpovídá díky
uživatel
toky
09.07.2007, 21:07.02

RE: karta

V současné době neoficiální??? No nevím, nevím. A kolik bys tak chtěl investovat?
uživatel
drobeček
09.07.2007, 21:17.13

Nazdar toky! Dobře si rozmysli co chceš. Měls kartu cerebro na Premiere? Jak dlouho ti fungovala? Měls kartu opos? Jak dlouho ti tato fungovala?
Karta vznikne vždycky až po změně v kódování. Zatím nevím že by nějaká byla.
Když si koupíš originálku tak (kromě problémů se zápisem oprávnění na kartu) víš, že máš legální přístup.
Samozřejmě můžeš dát vydělat tvůrcům karet a až tě investice do černoty přestanou bavit (spočítáš si to), tak stejně koupíš originál kartu.
U neoficiálního příjmu není žádná jistota!
uživatel
colombo
09.07.2007, 21:22.15

investice

těžko říct o investici,možná kolem 1500,je to málo ,vím,jinak díky za rady k uvažování
uživatel
toky
09.07.2007, 22:09.32

Kup si origo kartu CS link

Je sice dražší než 1500, ale jen o pár stovek. Colombo ti to napsal přesně.
Už mi to začíná připadat směšné a trapné, ta honba za pirátským přijmem CS a SK. Beru to jako sport a zábavu u zahraničních paketů, ale aby si někdo nemohl jednorázově koupit kartu na naše programy navíc ve srovnání s jinými providery ve velmi solidní kvalitě, to nechápu. A ty prémiové, kdo chce, vždyť je to za hubičku.
uživatel
Zorbas
09.07.2007, 23:55.22

SK link

Problém je, že SK programy v Česku legálně přijímat nelze. Je potřeba "bratr Slovák", který zaregistruje kartu s tzv. neomezenou pletností. Problém nastane v případě, že operátor mění karty (nynější úpřípad SK link). Onen "bratr Slovák" dostane zcela grátis novou kartu a pokud je slušný, pošle Ti ji jako náhradu za Tvoji starou kartu. Pokud je to ale pitomec (tak, jako se to stalo mně osobně), žádnou kartu nedostaneš, právně na ni žádný nárok nemáš a je Ti houby platné, že znáš jeho jméno s adresou atd.) On dostal zkrátka zadarmo kartu, která na Slovensku stojí cca 3900,- Sk, tak proč by Ti ji dával zadarmo, když se dá dobře zpeněžit :-)) Já osobně si už žádnou kartu na slovenské programy nekoupím, nechci se v budoucnu s nějakým pablbem znovu handrkovat o kartu. Ať si to bratři slováci natlačí do pr..... Já jsem několika různým lidem z SK taktéž registroval CS kartu, ale abych ji někomu v případě výměny odmítl poslat, takový ču... tedy opravdu nejsem. Holt, měl jsem štěstí na gaunery...
uživatel
PeVy
10.07.2007, 06:17.08

PRÁVĚ

O O TO DE,NEJEDNÁ SE EO O CS LIK,ALE SL LINK,PROSTĚ OBA NA JEDNÉ KARTY,A TO JE SMĚŠNÉ ??????????????????
uživatel
toky
10.07.2007, 07:54.40

No je to směšné, to ti nestačí skušenosti s Opos??? Cz+sk na jedné kartě v současnosti neexistuje!!!
uživatel
drobeček
10.07.2007, 09:21.08

Opos karet mje mezi náma dost-to se nenajde žádný machr který by to za mírný obolus oživil,abz se ji vytřel zrak!
uživatel
zzaner