Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
10.07.2007, 11:23.43

SLOVAKLINK

ZDRAVÍM VŠECHNY NA TOMTO FORUM APROSÍM O KLÍČ PRO SLOVENSKÉ PROGRAMI PŘEDEM DÍK,
uživatel
HANERI
10.07.2007, 11:25.05

RE: SLOVAKLINK

este nie su public ale uz na tom delam
uživatel
Masterhack
10.07.2007, 11:30.34

To Masterhack

Tak to ti držím palce. Jestli se ti to povede, klidně mi pak pošli účet za elektriku, kterou na to spotřebuješ.
uživatel
Louskacek
10.07.2007, 11:31.09

oki
uživatel
Masterhack
10.07.2007, 11:40.39

Nedělám si srandu. Stačí nad tím strávit jeden víkend a člověku je jasné, že ten systém není neprůstřelný. Jen ty výsledky v mém případě holt nejsou... :-(
uživatel
Louskacek
10.07.2007, 11:44.05

Držím palce Masterhack!!!
...lebo by som chcel pokračovať v študovaní programového balíku Sky Link...
uživatel
fuzak
10.07.2007, 11:47.26

no ak odpojili Bios2 karty natrvalo tak smola a nepomoze ani 100 Masterhackov :-((((((
vid. U*C a Di*i TV.
uživatel
matiasko
10.07.2007, 11:50.40

ha ha
uživatel
papay
10.07.2007, 11:59.43

To vsetci tvrdili aj vtedy ked prisla Seca2, Nagra2 a podobne a kupodivu: ono tych 100 Masterhackov na to prislo. Nic nie je nepriestrelne. To uz by inak robili cryproworks aj do vojenskych sifrovacich zariadeni. Vsetko (alarmy,kodovacie systemy atd...) ide rozlusknut. Ludsky mozog na to prisel a ludsky mozog staci na to aby to bolo hack! Otazka nie je v tom CI BUDE, ale KEDY BUDE rozlusknuty. Moze to trvat hodinu, mesiac, rok i 10 rokov, ale aj crypto padne. Ako padol Bios2, tak casom padne Bios3, 4, 5, 6 .... Raz k tomu pride. U nas je len malo penazi na techniku, ktora by bola potrebna k roznym testom a par kartam ktore padnu za obet. Preto to trva omnoho dlhsie a musime sa spoliehat na vedomosti zahranicnych borcov, ktory maju lepsie moznosti na taketo veci. Vobec by ma neprekvapilo, keby SL zase slo tak o tyzden, dva.
uživatel
Billysk
10.07.2007, 12:06.26

A Billysk

má zase pravdu, stejně jako v dnešní diskuzi o cenách karet... :-)
uživatel
Louskacek
10.07.2007, 12:08.30

RE:

Hádal bych, že to velký překvapení nepříde ani tak v Cryptoworks, jako spíš v Nagře. Teď, když je Polsat, tak přišla řada na Digi TV.
uživatel
deltagama
10.07.2007, 12:10.36

@Billysk

raz to urcite pojde. netvrdil som ze nikdy.
no za tyzden ani za 2 to nebude :-)
bios5-ky nejdu citat uz dlhsie ako tyzden ci dva.
uživatel
matiasko
10.07.2007, 12:13.09

ale jdou cez CW2k reader
uživatel
Masterhack
10.07.2007, 12:14.15

Billysk je trkvas akeho svet nevidel,
prilis zovseobecnuje, ale ked uz sa tak bije do prs, nech nam vysvetli, preco uz viac nez 3 roky nie je mozne prijimat na EMU UPC DIRECT ???? a nech sa tu neodvolava na constantne CW, ktore nedopatrenim encoderu sem tam nastane.
no chytrak, utri si nos a pod nam to vysvetlit !!!
uživatel
pwagner
10.07.2007, 12:18.13

To deltagama

Myslím, že DigiTV je v jádru zlomené. Problém je jen v tom, že klíče nejsou public, respektive jsou forbidden. :-) Avšak přiznejme si, že zrovna DigiTV není ten, kdo by si zasloužil profláknutý hack. Za těch 260,-/měs je to OK. Byť ta služba má svoje mouchy.
uživatel
Louskacek
10.07.2007, 12:37.07

cakajte na spasitela

Ktory Vam to rozkoduje.
A cakatelia este zabudli aj na to, ze ak sa dakedy rozkoduje bios5, pride bios 6, 7 alebo este daco ine.
Cakajte a cumte do tmy a blba. Ja pozeram vsetko ako dodones.
uživatel
lubor
10.07.2007, 12:57.37

Tak, tak. DigiTV je hack, len si nezasluzi aby boli kluce public a preto ani nie su dostupne. Tu je krasne vidiet, ze ked je cena zodpovedajuca kvalite, tak nikto nic zadarmo nechce. Sami ludia sa tu prihovaraju za to aby sa kluce nezverejnili. Zverejnuju sa len kluce sluzieb, ktore su preplatene, alebo inak nedostupne.

PS: mam taky dojem ze pwagner je velky chytrak a zastanca SlovakLinku - ktovie ci jej zisky nejdu do jeho kapsy.
uživatel
Billysk
10.07.2007, 13:00.44

@Billysk

a na to si prisiel po kolkych pivach ?? .. hernajz kukam ze na parabole je kazdy statista len co padne nejaky paket na emu ...
uživatel
Vlado Fogo
10.07.2007, 13:19.58

..no myslim si, ze uz bolo na case, pretoze predajcov a monterov je jak maku a ked dojde k zmene tak sa na zakaznika vybodnu a odnesu si to servismani, ktory sa staraju o svoju klientelu a uz si musia vypinat telefony od neustalych "priblblych otazok" (ja ich posielam priamo rychlou cestou ku svojmu tzv. dodavatelovi)
..dufam, ze blokne aj CL a potom sa nasmejem na CONAX receiveroch
uživatel
mrdek
10.07.2007, 13:36.23

party

Hello ..tak ako som sa prave docital na stranke skylink tak namiesto uvazovania o cene si spravili party na Donovaloch a to predsa nieco stoji.... cize na nejaku slusnejsiu cenu zabudnime. hold monopol je monopol..
uživatel
jdodo
10.07.2007, 13:39.54

No vidis, ja si DigiTV platim a stejne bych o ten hack stal. Kvuli tomu abych mohl nahravat. Kvuli tomu, abych nemusel mit 2 SAT prijmace.
uživatel
jdobry
10.07.2007, 13:44.25

este jedna poznamocka.. predpokladam, ze tuto diskusiu pozorne sleduju aj v skylinku..tak mam pre nich typ na marketingovy tah... spravte akciu na holu kartu..cize stv1,2,markiza ,joj... ziadne nonstop kino ci filmbox...ktore sa aj tak nedaju pozerat...dajte ju jeden mesiac za polovicu a rucim vam za to, ze ich nebudete stacit distribuovat..budu sa predavat lepsie ako teple rozky...urcite by vas zisk bol vyzsi ako ich predaj so sucasnou akciou.. a kto si ju nekupi v tejto lehote potom moze plakat a stazovat sa.,... myslim, ze uz by bolo po vsetkych tychto diskusiach. lebo by ju mal asi kazdy... co vy na to ??? SKYLINK???
uživatel
jdodo
10.07.2007, 13:55.09

tak to asi tazko.Kto ich prinuti? Nikto.Ta cena tam bude pokial nepride konkurencia.To iste bolo v CZ
uživatel
Bruty
10.07.2007, 13:59.16

mne je jasne, ze cena sa znizi az pri konkurencii..len som si myslel, ze spravny manazer by skorej isiel touto cestou a hadam sa na kompetentnych miestach nad tym aspon zamyslia
uživatel
jdodo
10.07.2007, 14:04.26

Oni nemaju spravneho manazera ale nenazraneho manazera, takze cena ostane a akcia nebude.
uživatel
Billysk
10.07.2007, 14:09.12

Sak akcia stale pokracuje,ale uz iba 1/2 roka
uživatel
Bruty
10.07.2007, 14:16.33

akcia trva... mne to ale pripada ako akcia z tesca... priklad limo stoji 29.90... bezna cena..tesco ho ale ma v katalogu za 34,90 ale s tym, ze povodna cena bola 39.90..usetris 5sk to sa predsa oplati.!!!.. v skutocnosti o 5sk preplatis...schvalne co myslite bolo by viac zaujemcov o kartu bez nonstop kino, filmbox a galaxie za polovicu alebo o kartu s tymito programami hoci aj neobmedzene (nie len na pol roka) za tuto cenu?? asi sa nemusim pytat, ktorych by bolo viac.. percentualne to tipujem tak na 90/10 samozrejme pre kartu bez tych troch bonusovych
uživatel
jdodo
10.07.2007, 16:25.52

@HANERI,zajdi do železářství,mužeš si vybrat

Někteří chytroliní pláčou,že jim nejde emu,ale co ti,co zbytečně přišli o oficiální kartu???Tak,jak jsem psal před pulrokem.A nebude jich málo
uživatel
Prosat
10.07.2007, 16:31.46

Billysk ty tu reves ako decko ktoremu zoberu cumel :-)
sa uvedom ze zijes v kapitalizme, a ak uz mas toho pokrk odporucat ti prestahovat sa do Ciny, tam by ta za taketo vyskakovanie mozno i popravili a ukoncili tvoje trapenie ;-!
uživatel
pwagner
10.07.2007, 16:56.04

takze je to tu znova uz nebudu otazky dokedy to pojde v emu ale odkedy... ach jooo
uživatel
Lajci
10.07.2007, 17:16.34

@prosat ako to myslis?
uživatel
Bruty
10.07.2007, 17:24.15

Mily mrdku - Mozes sa zacat smiat uz teraz (popredu) tym co maju conax receiver a origo kartu. Mam CS kartu nakolko som si ju za tie peniaze kupil lebo viem, ze neodr*****u ako Sklink a ziadny problem nemam na spominanom conax receivere!!!Najkrajsia radost je skodoradost jasne to vidiet... howgh
uživatel
Illusion
10.07.2007, 18:07.47

Presťahoval som sa z Košíc do malej dedinky Veľká Lodina, ktorá leží medzi kopcami, kde nie je možné chitať teresttriálne vysielanie ani analog, ani DVB-T. Vykryvač, ktorý dodáva sygnál STV1 raz ide, inokedy nie. Pýtam sa Vás, mudrlanti (ktorí píšu že si mám kúpiť legálnu kartu ), za čo platím koncesionársky poplatok ?????? Štát mi musí zabezpečiť minimálne verejnoprávne vysielane za koncesionárky poplatok. To znamená STV1 a STV2, čo nemám!!! Prečo ja mám dať za kartu 4000 Sk ??? Zatial mi poslúžilo EMU, teraz aj to mi zobrali. Kde sa dovolám svojej pravdy? Toto je právny štát? Dobre sa rozpráva tým, čo žijú vo veľkomestách, kde majú obrovské možnosti( analog, digital, kablovky atď.)
uživatel
farbiar
10.07.2007, 18:39.50

@farbiar

Mas pravdu. Kedysi davnejsie tu o tom bola dost siroka diskusia a pan Luteran dokonca avizoval, ze daco treba podniknut. Porobil on, ale aj ja a viaceri ini pravnu analyzu, uvazovalo sa o peticii, tlaku na parlament ....
lenze potom pan Luteran necakane cukol, zdupkal a robi si svoje ( nic proti tomu, ale nemal tolko naslubovat). Samo sa to neurobi, treba zdvihnut hlavy. Ale na to sme asi leniví. Ozaj, a ja som v Bratislave, ale slovaklink som si riadne kupil aj tak. AnaLOG NEMAM, digital nemam, to by bol velmi komplikovany rozvod. A kablovka je extremne predrazena nekvalitna a ma nesmierne slaby vyber aj kvalitu.
A este daco. Koncesionarske opolatky idu inam, ako peniaze za kartu. Ale to neznizuje Tvoje pravo mat moznost prijmat verejnopravne TV.
uživatel
lubor
10.07.2007, 18:44.53

Lubor

Ďakujem za podporu.
uživatel
farbiar
10.07.2007, 20:21.42

Suhlas

Suhlasim s Panom z Kosic. Tiez byvam na takom mieste kde mam problemy prijmat analogove vysielanie popritom ine moznosti nemam. A popritom platim koncesionarske poplatky a co byt mal prijem stat zabezpecit verejnopravnu televiziu v kazdom kutiku svojho statu. Som velice sklamany s takymto pristupom.....
uživatel
Gordon
10.07.2007, 21:46.00

re : slovak link

A co tak kdyby Cs link převzal programy Sk linku a naopak.stačilo by je zařadit do stávajícich karet např GITAL.
To by se jinak prodávalo.Protože každý zákazník se ptá na slováky a na slovensku určitě na čechy.To by byl marketingový tah.
uživatel
kimi
10.07.2007, 22:48.56

kimi

Bohuzial su tu vysielacie prava a vypalnici z toho cucajuci.
uživatel
lubor