Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
10.07.2007, 21:31.30

Titanium Card a D+...

Dnes som si opäť ako tak už činím skoro rok sťahoval aktuálny sw do CAM-Dragon Twin 4.1 (Predator 3.58). Prevažne za účelom opätovného spojazdnenia si programov po stálych zmenách kľúčov Španielskeho D+. V poslednej dobe vždy nájdem čo hľadám na: http://crosat.org. Na preprogramovanie používam CAS-Interface 3 a Loader Card Dragon v spojitosti so sat. prijímačom Humax CRCI-5500. Po natiahnutí aktuálnych keys do CAM, D+ opäť šľape čo je momentálne normálne a samozrejmé. Čo chcem hlavne napísať je, že až práve dnes som si všimol na danej stránke aj náplň do Titanium Card s keys Nagra2 na D+. Neviem, ale do teraz som info o tejto možnosti rozkódovania D+ ani tuná na fóre nezahliadol. Ak tomu nie je tak a nie je to nič nového, tak potom sa samozrejme ospravedlňujem. Mne len v tej chvíli napadlo, že práve táto karta mi už nefunkčne leží dobrých pár rokov niekde v zásuvke. Vlastne som za ňu zaplatil okolo 2500 Sk a šla vtedy nejakých 20 dní na SKY Italia a od vtedy som ju vlastne už zaradil len do zbierky. Kartu som naprogramoval spomínanou aktuálnou náplňou. Vytiahol Dragona a v druhom CAM module s podporou Nagra 2 zasunul Titanium kartu. D+ fachčí možno ešte pružnejšie ako v samotnom Dragone s Predatorom 3.58. Takže avízo hlavne pre tých, ktorý bi mali tiež niekde pohodenú takúto kartu a nevedeli by o tom, že momentálne aj na ňu šľape Španielska D+.
uživatel
DDR
10.07.2007, 23:14.41

RE: Titanium Card a D+...

To je stará věc.To už tady bylo,že to dobře chodí v magicu,kde je nahraná penta 1.11 nebo 1.20 na nagru2.
uživatel
milord
10.07.2007, 23:41.49

Titanium a D+

To same co uz napsal milord,klice jsou ale zverejneny drive nez napln do Titan-karty.Jednodussi je to rovnou pomoci DO v Predatoru prepsat a koukat.
uživatel
pivnik
11.07.2007, 00:42.33

RE: Titanium Card a D+...

O.K.!
uživatel
DDR