| 11.07.2007, 08:53.54 | |
Vymena karietSkylink este dodatocne vymiena karty tym, ktori to doteraz nestihli..Ja mam novu a pisu ze jej pratnost je neobmedzena. Neviem, ale nepisali to aj na tej karte predtym? Preco teraz chcu za vymenu 700 SK? nemali by to vymienat bezplatne? Znamena to, ze ak napr za rok budu vymienat aj sucasne karty, ktore sme si uz zaplatili na neobmedzenu dobu tak budu od nas pytat dalsi 700 sk poplatok? Ako je to? |
![]() jdodo |
| 11.07.2007, 08:56.37 | |
RE: Vymena karietNo je potřeba co nejvíce vyvařit. |
![]() drobeček |
| 11.07.2007, 08:59.43 | |
Téma: Vymena karietstěžuj si u svého poskytovatele. prostě chceš novou kartu zaplať. blbá politika, ale pokud nemají konkurenci nic s tím neuděláš |
![]() alda10 |
| 11.07.2007, 09:11.42 | |
RE: Vymena karietmusim si precitat podmienky..ale myslim, ze vyslovene pisu, ze je to neobmedzene pokial bude vysielat dany paket cez satelit.. a to predsa stale plati, cize za vymenu karty, z dovodu upgrade software vyberaju poplatok protipravne. TO by mali hradit zo svojich prevadzkovych nakladov. Jasne pisu pri kupe a registracii karty, ze sa jedna o jednorazovy poplatok bez nutnosti dalsich vydavkov v buducnosti, Cize ak by bola nutna vymena z dovodu napr poskodenia karty tak to ide na vrub zakaznika a mozu si uctovat ten poplatok, ale ak ide o vymenu z dovodu ineho softu tak by to mali hradit oni, bez ohladu na to, ci maju monopol, alebo nie. Ja som poplatok zaplatil na neobmedzenu dobu a preto mi musia tuto neobmedzenu dobu zabezpecit. Ked si predplatim nejaky paket na jeden rok, tak ho mam jeden rok a basta... chcem dalsi, tak musim znova zaplatit.. to som vedel uz pri plateni prveho poplatku a bol som si toho vedomi. Ak by dochadzalo k vymene kariet napr kazdy rok, tak by sme museli platit poplatky kazdorocne a to je v rozpore s tym, co prezentuju pri prvej aktivacii. |
![]() jdodo |
| 11.07.2007, 09:44.43 | |
RE.to jdodonaprosto souhlasím s tvým názorem je to zažalovatelné chce to pořádného právníka a dát hromadnou žalobu,prostě to na lidech zkouší ,vrátit to můžou zpětně vždycky a když jsou lidi blbí tak at platí.Je to z jejich strany vyložená lumpárna ,hned mi bylo jasné že výměna karet je nákladná záležitost a divil jsem se kde na to pořád berou, všude kde se měnili v zahraničí to bylo zcela bezplatné,to musí jít na náklady a režie provozovatele to je přeci jasné,prostě aby zabránili nelegálnímu příjmu tak to v praxi znamená že to zaplatí abonenti oficiálních karet a mají po starosti.Kdyby to nevymačkali tímto způsobem od majitelů ofiko karet tak by si to velice rozmysleli s rozdáváním nových karet a vůbec by se jim to nevyplatilo poněvadž díky malému zájmu o tyto karty ba prodělali a byly v mínusu. |
![]() DVB |
| 11.07.2007, 10:39.51 | |
@jdodoNariekaš síce pekne ale na nesprávnom hrobe. O svoje názory, ktoré si popísal vyššie sa podel radšej s prevádzkovateľom vysielania. Určite sa dozvieš viac. |
![]() black |
| 11.07.2007, 11:01.16 | |
RE.to jdodoAle veď výmena kariet aj bezplatne prebehla,ALE IBA u kariet ZAREGISTROVANÝCH. 700,-SK chcú IBA za výmenu karty doteraz NEZAREGISTROVANEJ, ktorých bolo spústa pootváraných iba cez PC !!! Ak si mal kartu zaregistrovanú, tak ti ju poslali 01.04.2007 na adresu registrovaného užívateľa. Ak si ju neprevzal,poslali ju naspäť,a teraz si jej opätovné zaslanie môžeš BEZPLATNE vyžiadať telefonicky v BA. |
![]() Georges |
| 11.07.2007, 12:37.13 | |
pre georgeusNo konecne...dostal som odpoved na moju otazku..dakujem.. Ja som len videl na ich stranke, ze chcu za vymenu karty poplatok a na to presne som sa pytal... takze predsa len postupuju korektne a ak sa zase budu vymienat karty tak to zasielaju bezplatne.. takze sa im tymto ospravedlnujem, ak sa niekoho dotkli moje predosle komentare vychadzajuce z neznalosti :-))) Georges mi to objasnil a tak som spokojny |
![]() jdodo |