Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
15.02.2009, 17:16.22

Nagra 3

Pozdravujem...Tento odkaz mi prišiel na mail...http://sat-box.pl/showthread.php?t=15605...tak sa chcem spýtať, či to niekto čítal a či to niečo znamená ohľadom sytému nagra 3...alebo je to len nejaká úvaha, ako by sa to asi dalo obísť...
uživatel
derick
15.02.2009, 17:21.48

RE: Nagra 3

a čo to máš za email ,keď ti tam chodia také sprostosti ?
N3 v emu ide iba jednému z prahy na 100 tisícovom panelovom prístroji.
uživatel
oneeeee
15.02.2009, 17:26.05

Keď som hľadal komponenty do prijímača, tak som bol na všelijakých stránkach, už ani sám neviem, na ktorých, tak mi sem tam príde nejaká
ovinka...podľq mňa je to tiež nejaká blbosť, ale človek nikdy nevie, tak sa radšej spýta...
uživatel
derick
15.02.2009, 18:34.05

N3 ide na originálnych kartách POLSAT :8)
uživatel
mirop
15.02.2009, 19:00.02

Samozrejme ze ide nagra3 len treba mat spravne kontakty a spravny stroj linux a vediet to vsetko dohromady sparovat a pozeras a pozeras a pozeras.
uživatel
deceive
15.02.2009, 19:52.31

deceive

a pozeráš....... :laughing:
uživatel
accid
15.02.2009, 20:01.30

Já nepozerám, jen hledím...
uživatel
visper
15.02.2009, 20:24.50

nagra 3

deceive mohl by jsi napsat o tom pdrobnej treba jaky pristroj je vhodny a pod. chtel bych to dat dohromady nez zacnou F1 -koukam na p..sat sport extra diky
uživatel
yale
15.02.2009, 20:40.31

deceive

...keby si mal pravdu, tak sú toho už plné fóra...sparovať možeš zatiaľ iba tak prijímač s origo kartou...vidím, že môj dotaz bol dobrý...vieme, že nagra 3 pôjde...ale dovtedy už možno budem pod drnem (po slovensky voňať fialky zospodu:-)...
uživatel
derick
15.02.2009, 21:12.19

yale

jestli N3 chceš pouze na F1 :laughing: :laughing:
tak si nějak ujetý,tuhle F1 dávají i HD programy přístupných kodovacích systémů a někde i volně,
tak kvůli tomu N3 nepotřebuješ.
:8) :8) :8)
uživatel
hery
15.02.2009, 21:38.50

Nagra N3

N3 je pravdepodobne zlomena,ale vyvoj este nie je zaplateny,takze si este pockame.Na nete su uz aj vraj funkcne keys,napr pribudol aj polsat.Zatial iba(zase vraj) dreambox.
uživatel
Kasr
15.02.2009, 21:43.35

Nagra N3

Hackeri to nerobia pre nase modre oci!
uživatel
Kasr
15.02.2009, 22:10.17

hosi samozrejme ide to zatial len na linux strojoch Q-box hd,dreambox 800 hd a podotykam je to vec spojenia a spravnej konfiguracie systemu tychto pristrojov.Karta sa da tiez sparovat musi byt orig.ale nie kazda.Je to otazka casu kedy to bude v emu.
uživatel
deceive
15.02.2009, 23:11.26

Najlepšie by bolo prestať tárať že ? Ani na dreamboxoch to nejde.
uživatel
oneeeee
16.02.2009, 00:16.13

...

uff neda mi

hodne casto se tady pise hackers, lidi etc etc to nedelaji pro nase modre oci

hold treba rozlisovat, jsou lidi co todle delaji jako nezarobkovou cinnost a jeste stale jim dela dobre tzv prestige a nebo jinak receno EGO

a pak jsou lidi co diky par kontaktum se k tomu dostanou bliz a udelaji si z toho business ...

ono kdyby kazdy todle delal pro prachy, tak pak by celej net nebyl zas...nej nelegalnymi kopiemi her, filmu atd (i kdyz takovej ra... tak to mi prijde jako legalni moznost stahovani nelegalnich veci... hold majitele jsou sikovni lidi, co jineho nato dodat)

a takovy blbosti ze treba mit kontakty na sharing, co to je?
cez googla clovek dostane x-ponuk na sharovani (ci uz free nebo placeny), a pak priznavam jsou soukromny adresy, ale to je spis o
odinkarstvi ... jinak slusnej sharing, tvrdej business ;)
uživatel
alfasex
16.02.2009, 00:20.08

...

jo a jeste jedna vec par lidem co tady se furt ohaneji s dreamem resp linuxem

linux je pan OS, daji se s nim delat zazraky, jenom problem hodne lidi tady je ten, ze vsechno co umi si vycetli, resp pouzivaji diky par lidem co ten linux ovladaji na urovni VS a ne zakladni skoly jak X-lidi co tady poucuje, urazi a pod
uživatel
alfasex
16.02.2009, 08:53.24

Nagra N3

Samozrejme som nemyslel vsetkych hackerov,ale tu je predpoklad,ze vysobcovia niektorych typov stb a cam modulov si niektorych zaplatia,aby zlomili n3 a spravili firmware pre ich boxy.Tym by stupol ich predaj.A teraz si budem protirecit,ale ludia,co budu vediet ako na to,sa nebudu snazit rozsirit medzi zbytok ludstva,aby sa nestalo,ze n3 pojde kratko a potom po kratkej dobe sa pouziju nove bezpecnejsie kodovacie algoritmy.
uživatel
Kasr
16.02.2009, 13:21.09

Algoritmy jsou v zásadě furt stejné a známé. Používají veřejného klíče a netřeba je měnit. Mění se karty a ochrana proti tomu, aby se z nich potřebné klíče daly vyčíst. Případně se mění technika přenosu nového klíče do karty, aby to bylo bezpečné.
Dnešní stav už prakticky jiný, než profesionální a tedy povětšinou komerční hack, neumožňuje a už asi nikdy umožňovat nebude.
uživatel
Antonín