| 11.07.2007, 18:35.03 | |
Dotaz T@T-smlouva o zprostredkovani TVBudu posilat do T@T vyplnenou zadost o aktivaci CS link karty, a chcu se zeptat, jestli jim muzu zaroven poslat i smluvu o zprostredkovani prijmu placenych programu, i kdyz momentalne si zadnej predplatit nechci. A posledni vec, v zavorce je u tech programu napsano zvoleny program zaskrknete krizkem. Muzu je zatrhnout vsechny? I kdyz si treba za pul roku zadny nepredplatim? Diky za radu. |
![]() hmmm |
| 11.07.2007, 18:42.23 | |
RE: Dotaz T@T-smlouva o zprostredkovani TVTak se zeptej na T+T.Zlatej Gital, tam se žádné smlouvy neposílají. |
![]() drobeček |
| 11.07.2007, 18:51.43 | |
RE: Dotaz T@T-smlouva o zprostredkovani TVMůžeš jim to poslat vyplněné a nemusíš zaškrtávat žádný příslušný program, já jsem to udělal také tak a až jsem po 2 měsících zaplatil HBO tak ti pak pošlou jen potvrzení o přijetí peněz. Jo a kopii té smlouvy ti pošlou zpět domů asi do týdne. |
![]() Viky |
| 11.07.2007, 18:58.36 | |
RE: Dotaz T@T-smlouva o zprostredkovani TVTakze jim muzu poslat obe smlouvy naraz, i kdyz nic momentalne nepredplatim. Jo a jak je to s temi kopiemi kdyz uz o tom pises. Mam jim poslat obe smlouvy i s temi kopiemi a oni mi ji pak poslou zpet? Myslel jsem ze po vyplneni si tu spodni necham, ale vidim ze je tam misto pro razitko. Diky za radu. |
![]() hmmm |
| 11.07.2007, 19:30.46 | |
RE: Dotaz T@T-smlouva o zprostredkovani TVJo jo pošli všechno a oni ti pošlou potvrzené kopie zpět a pokud něco později si předplatíš tak ti pošlou daňový doklad o zaplacení, tedy pokud to budeš platit z účtu jako já. V ostatních případech (složenkou, platba přímo v bance) bude situace asi stejná... |
![]() Viky |
| 11.07.2007, 19:46.02 | |
RE: Dotaz T@T-smlouva o zprostredkovani TVTed se divam ze na te prvni zadosti o aktivaci je napsano original teto zadosti zaslete na adresu T@T. U druhe smlouvy (smlouva o sprostredkovani prijmu placenych programu) neni uvedeno nic. No myslim si ze se jim kopie obou asi neposilaji? At jim nepridavam praci? |
![]() hmmm |