Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.07.2007, 22:25.55

Tak už jste rozchodili czlink?

Tak tohle mě opravdu dožralo. Moje TaT karta ("chudáček") nemohla rozchodit v mojem milovaném Fergusonu to jejich překódování. Sledoval jsem tady všemožné rady/nerady, všemožné vyzkoušel, ale nakonec jsem musel poslechnout jednoho z prvních diskutérů, zvednout zadek, zajet k prodejci, který mi to za "jen" asi čtyři hodiny oživil. Takže skoro po dvou týdnech se zas můžu dívat na české programy. Děkuji Vám pěkně. Jestli to tak bude častěji, tak jim fakt pojedu nakopat prdel. Sorry.
uživatel
PabloB
11.07.2007, 22:34.15

RE: Tak už jste rozchodili czlink?

nakopej si debilní přijímač,mě jde zápis do dvou minut
uživatel
pierrepetr
11.07.2007, 22:38.50

@PabloB - Chyba je skutečně u tebe

resp.u Fergusonů obecně. Je to jen otázka softu těchto přijímačů, prostě EMM neprojdou,jinak řečeno, máš tam blocker, což je dnes nejen k hovnu, ale ke škodě věci. Trade and Technology na tom nemá podíl viny, jejich stream je v pořádku. zorbas
uživatel
Zorbas
11.07.2007, 22:39.08

Tak už jste rozchodili czlink?

Co to máš ty idiote za nadpis???????????????,on celou dobu jde,tu prdel by měli nakopat tobě .idiote,a když tak jsi měl jiný nadpis,ale ????Chápeš to???
uživatel
misut
11.07.2007, 22:39.31

RE:

Měli by to dělat jako ORF v Rakousku, ta sází na bezproblémovej provoz a boj proti pirátům jde stranou ;-)
Ale je fakt, že tam to neprovozuje soukromá firma, takže to není žádnej byznys. Takže je jim to celkem jedno, kolik těch karet prodaj.
uživatel
deltagama
11.07.2007, 22:47.00

nevím, proč mi tady někdo nadává do idiotů. Podle reakcí tady na parabole nejsem zdaleka sám, kdo měl tyto problémy. Možná mám debilní přijímač, to fakt nevím, ale nejsem žádný pirát, koupil jsem si kartu společně s přijímačem a chci si za ty prachy jen užívat a ne zjišťovat, proč mi to najednou po skoro roce nejde. Takže se misute uklidni, každý není takový génius jako ty.
uživatel
PabloB
11.07.2007, 22:53.57

misut

Proč by měl bejt PabloB idiot? Každej TU neřeší jen problémy spojený s nelegálním příjmem programů jako ty. ... takže kdo je tu pak idiot...
uživatel
eemil
11.07.2007, 22:55.55

: Tak už jste rozchodili czlink?

Nevím zda jsi čech,ale můžeš mi vysvětlit ten nadpis,teď se omlouváš ,že jsi ho rozchodil TY,ale co jsi napsal.!!!!!!!!stajně jak ti co se ptají na Sky link.Přijímač nemáš debilní,ale debilně se ptáš v zahlaví/viš co to je //??
uživatel
misut
11.07.2007, 22:58.47

eemil

jednoduše protože jde!!! a při kartě se přece nebudu ptát,zda to někdo rozchodil,možná na D+
uživatel
misut
11.07.2007, 23:01.09

eemil

Víš co by bylo normální, Fergusonm nejde TAT karta---už jste rozchodili ...asi to nechápete?!?!?!
uživatel
misut
11.07.2007, 23:07.56

Tak už klídek...podle reakcí (můžeš si projít pár dní nazpátek) se to netýkalo jenom fergusonů (i když jich byla většina) a jen TaT karet, víš?... a jestli tě rozčílil ten nadpis v záhlaví, to fakt sorry, to by byl ten nadpis pěkně dlouhý...
uživatel
PabloB
11.07.2007, 23:28.29

misut

a neměl by tam podle tebe napsat do toho téma celej kompletní text toho dotazu? Aby ti ta ruka neupadla pro to jedno tvoje kliknutí navíc.
uživatel
eemil
11.07.2007, 23:35.27

Klud

Jednoducho sa zrejme treba naucit nastavit prijmac tak, aby ti zmeny sa aktivovali.Urcite na to prides a potom sa zasmejes sam, aku elementarnu chybu si robil
uživatel
lubor
11.07.2007, 23:51.37

No snad jedině POLÁCI

by to mohli zachránit novým origo softem... který reaguje na propouštěním instrukcí i od 3.7. 2007
uživatel
nori
12.07.2007, 07:41.25

nori

lenze PabloB zjavne nepotrebuje pomoc Poliakov, on potrebuje naucit sa aktualizovat original kartu
uživatel
lubor
12.07.2007, 07:44.19

misut

Jako idiot ses tady zachoval pouze ty.
uživatel
kuba
12.07.2007, 10:09.09

Upozorňujeme nové i stávající diváky českých satelitních programů paketu CS Link, aby si nepořizovali satelitní přijímače s různými nelicencovanými dekodéry systému CryptoWorksTM. Přijímače se správným (legálním) dekódovacím systémem CryptoWorksTM se poznají podle loga viz. obrázek, zřetelně umístěného na předním panelu přijímače.
uživatel
Jurin