24.02.2009, 11:30.24 | |
Sat měřící přístrojPřeji vam všem krásný den,mám dotaz na vaše zkušenosti s měřícím přístrojem a chci se zeptat co mi doporučíte OPENSAT OS-220 nebo OPENBOX SF 20 podle mne jsou téměř totožné ale praktické zkušenosti jsou pro mě cenejší než informace na letáku. Děkuji za vaše reakce |
![]() Ventor |
24.02.2009, 13:16.08 | |
RE: Sat měřící přístrojSpíše se kloním k Openboxu SF 20 R^ |
![]() drobeček |
24.02.2009, 17:28.15 | |
RE: Sat měřící přístrojOpenbox SF20 mám. Druhú verziu s vylepšeným uchytením F-konektora a s lepším displejom. Prístroj pracuje dobre, má však aj svoje muchy. Napr. pri nahrávaní settingu sa mi stane, že ten sa síce do zariadenia nahrá, ale po vypnutí a zapnutí SF je tam opäť ten starší. Takže musím niekedy setting nahrávať aj 2x po sebe. Taktiež som zistil, že ako keby pri prepínaní medzi transpondérmi nie celkom dobre vždy reaguje. Skrátka na slabom transpondári mi ukázalo signál, ktorý tam nemohol v žiadnom prípade byť. Musel som prepnúť na inú družicu a vrátiť sa späť k ladenému transpondéru a už signál ukazovalo ako má. Mám dojem, že takto sa to správa pri ladení, keď je SF zapojený cez DiSEqC prepínač. Je to len môj dojem, možno iným to funguje ok. Ešte to preverím. Verzia fw 1.88. |
![]() Baky |
24.02.2009, 17:53.54 | |
RE: Sat měřící přístrojja osobne bych zvolil trimax 2500, sice o neco vyssi cena ale prace s timto finderem je naprosto bez problemu , pokud Vam ovsem nespadne ci neulomite vstupni konektor |
![]() rj45 |
24.02.2009, 18:20.37 | |
RE: Sat měřící přístrojPoužívám trimax2200 a OK. |
![]() jbtr |
25.02.2009, 07:18.55 | |
RE: Sat měřící přístrojJa mám OPENSAT OS-220 a som spokojný.Poviem to ako Baky (tie muchy).Nahrávanie settingu v poriadku, úprava v PC v poriadku, prepínač DiSEqC v poriadku, batéria postačuje, celková práca v poriadku ale to uchytenie F-konektora to je úplná hrôza.Vydržalo to asi týždeň a musel som to celé prerobiť.Sťažovalo sa na to viacej ľudí.Myslím že Trimax je to isté. |
![]() dobi |
25.02.2009, 11:15.08 | |
RE: Sat měřící přístrojdiky za vase pripominky objednal jsem si openbox sf 20 , taky jsem k nemu nasel dobrou porporu |
![]() Ventor |