Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.02.2009, 01:01.22

NOVA GR/MAD GREEKz

Zdravim,
nevi nekdo nahodou, jakym zpusobem lze v CR prijimat providera NOVA GR(zejmena hudebni stanice MAD) na 13,0°E Hot Bird?

Diky vsem za napady a odpovedi...

Mr.Jujik
uživatel
Mr_Jujik
27.02.2009, 01:46.48

RE: NOVA GR/MAD GREEKz

Momentálně je nejjednodušší (a snad i nejlevnější) si koupit Gamma Card. Ale je to pirátská karta, její prodej je oficiálně zakázán, tak jen na netu a pozor na podvodníky (platit radši jen PayPal a tak...)
uživatel
Fantomas
27.02.2009, 02:31.58

@Fantomas

Diky za reakci... Mozna hloupa otazka - Jak je to s pouzitelnosti? (myslim, zda jde pripadne pak karta nejak "upravit"... kdyby probehla nejaka zmena v kodovani... abych ji pri "mem stesti" nekoupil a treba za tyden prestalo vse fungovat :laughing: )
uživatel
Mr_Jujik
27.02.2009, 07:07.53

MAD no voľno je na Helessate (alebo do nedavna bol),z Hotbirdu je možnosť sledovať celý balík s pomocou G-Share v Dreamsky 7000 .Určite sú aj iné chodníčky . :-/
uživatel
TOMAšKO
27.02.2009, 11:19.32

Pro Mr. Jurik

Karta Gamma dovede mnohem víc než řecké programy, stačí se podívat na vhodné stránky a tam se o ní dočteš mnohem víc. Investice do této karty se mně vrátila velmi brzy.
uživatel
klokan49
27.02.2009, 11:58.38

Záleží na tom, jaká změna kódování proběhne. Na některý bude tým, co to dělá, reagovat, na některý nebude moct, na některý nebude chtít... To je situace všech komerčních hacků. Jen tak na okraj - programátor je skoro nutností.

Samozřejmě sharing funguje taky, i na FreeCardSharing to nabízí spousta lidí, jen nevím, jak je to s funkčností...

Pravda, z toho, co zajímá mě, jde na Gamma Card ještě Canaal Digital - holandský, který má na Astře 23,5°E balík HD programů.
uživatel
Fantomas
27.02.2009, 12:09.49

Pro Fantomas

Těch balíků je několik, stačí se podívat na chorvatské a další stránky, tato karta už jede hodně dlouho bez problémů.Ano programy NL jedou taky bez problémů.
uživatel
klokan49
27.02.2009, 13:39.31

Jasně, už jsem koukal, je toho docela dost, spousta věcí v systému Irdeto 2, ale většinu z toho, co mě zajímá, už mám jinde...

Ostatně slyšel jsem, že C+ NL mění karty a protože tohle je v podstatě jedinej paket, to mě tam zajímá, tak se moc nehrnu do kupování tý karty... (i když Nova asi taky není špatný balík)
uživatel
Fantomas